|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Чет 10 лют, 2022 15:44
Denik написав: zРадио написав:Обязательно ли с сокращением внутреннего производства увеличится импорт? Нет, необязательно - может сократиться и потребление. Но во-первых, это менее вероятный сценарий, потому что явный, почти безошибочный триггер тяжелого кризиса, а во-вторых, в условиях сокращения потребления локальный бизнес остается на все том же высококонкурентном рынке, только уменьшившимся в размерах, и с большой вероятностью понесет дальнейший ущерб в борьбе за потребителя с импортером
Імпорт постраждає в першу чергу через значну потребу в дорогих енергоносіях для транспортування. Шановний Denik, Ви реально втомили всіх своєю кукурудзою та енергоносіями. Пишіть, будь ласка, у профільних гілках. Спеціально для Вас створила улюблені Вами теми - Галузі економіки.З повагою,
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1118 раз.
- Подякували: 2044 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2022 15:45
Realist написав:В ціні імпортних товарів (завезених по білому) закладена дуже велика маржа імпортерів
Знаю одного - жалівся, що контейнер з його товаром коштує 30000 + 30000 витрати (доставка, розмитнення, біле+небіле, без небілого ніяк  , чому, можу пояснити якщо кому цікаво) - заробіток 3000, тобто 5%. Як на мене це не надто велика маржа.
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Чет 10 лют, 2022 15:45, всього редагувалось 1 раз.
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7004 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Чет 10 лют, 2022 15:45
somilitark написав:А чому ніхто не помітив, що нерезиденти збільшили вкладання в ОВДП@? Не продали, а докупили! Але всетаки слід зазначити, що трохи нервовість присутня на готівці, бажаючих купити більше. І на Академмістечку в обмінках досить високий прийом- 27.80 на 27.95. Все буде добре, треба вірити.
Подивимося як сьогодні пройде нормандська зустріч, від цього залежить чи визнають у Дерджумі 15 лютого ЛДНР, а від цього залежить дуже багато і курс гривні у тому числі//)
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 751 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 10 лют, 2022 15:51
Ірина_ написав: Denik написав: zРадио написав:Обязательно ли с сокращением внутреннего производства увеличится импорт? Нет, необязательно - может сократиться и потребление. Но во-первых, это менее вероятный сценарий, потому что явный, почти безошибочный триггер тяжелого кризиса, а во-вторых, в условиях сокращения потребления локальный бизнес остается на все том же высококонкурентном рынке, только уменьшившимся в размерах, и с большой вероятностью понесет дальнейший ущерб в борьбе за потребителя с импортером
Імпорт постраждає в першу чергу через значну потребу в дорогих енергоносіях для транспортування. Шановний Denik, Ви реально втомили всіх своєю кукурудзою та енергоносіями. Пишіть, будь ласка, у профільних гілках. Спеціально для Вас створила улюблені Вами теми - Галузі економіки.З повагою,
Та норм, хай пише, всі думки важливі, аграрний експорт стрімко прямує до 50% експорту перетворюючи країну на колгосп.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 10 лют, 2022 15:54
asti написав:Подивимося як сьогодні пройде нормандська зустріч, від цього залежить чи визнають у Дерджумі 15 лютого ЛДНР, а від цього залежить дуже багато і курс гривні у тому числі//)
Курс від політики не залежить! Він сам по собі, а політика сама по собі. Принаймі, на цій гілці так точно. 
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 10 лют, 2022 15:57
Василь-Рівне написав: Realist написав:В ціні імпортних товарів (завезених по білому) закладена дуже велика маржа імпортерів
Знаю одного - жалівся, що контейнер з його товаром коштує 30000 + 30000 витрати (доставка, розмитнення, біле+небіле, без небілого ніяк  , чому, можу пояснити якщо кому цікаво) - заробіток 3000, тобто 5%. Як на мене це не надто велика маржа.
Все вірно, п. Василю. Але ж могло бути леше 30 000, а є аж 60 000. Так? Апелюючи до zРадіо я вів мову про те, що різниця між вищою промисловою інфляцією у нас та нижчою закордоном не монетизується прямопропорційно у перевагу для імпортерів. В т.ч. і через те, про що ви пишете. Тобто якщо наші почнуть менше виробляти, щоб підняти ціни, то не факт, що імпорт матиме суттєву перевагу. І дійсно як додав пізніше zРадіо, ніхто не хоче втрачати долю ринку. Тому не все так просто.
-
Realist
-
-
- Подякував: 3094 раз.
- Подякували: 2233 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: Чет 10 лют, 2022 16:01
GDV29 написав: knoppixx написав:Вітаю, шановне товариство! Міжбанк Купівля 27.865 (↓-0.0600) Продаж: 27.885 (↓-0.0600) Вчора купляв "котлету", курс 27.9. Дуже нервуюсь. Напруга не спадає, добрих новин немає. До початку березня ніяких рухів по зелені. Краще сидітиму на "зеленому паркані".
Раслабтесь,будет скоро /27,50. Терпеливые -будут вознаграждены! 
Я це вже чув, потім всі кросівки перетворив на мотлох. Краще все зберегти
-
knoppixx
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 751 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 10 лют, 2022 16:13
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 10 лют, 2022 16:31
Zebra написав: Ірина_ написав:Шановний Denik, Ви реально втомили всіх своєю кукурудзою та енергоносіями. Пишіть, будь ласка, у профільних гілках. Спеціально для Вас створила улюблені Вами теми - Галузі економіки.З повагою,
Та норм, хай пише, всі думки важливі, аграрний експорт стрімко прямує до 50% експорту перетворюючи країну на колгосп.
Шановні форумчани. Та адміністрація. Дозвольте нагадати, що це форум. І ви є не єдині читачі та учасники цього форуму. Як один з учасників, вважаю, що хоч Denik інколи "перегібає"... в цілому, його дописи більш інформативні та корисні ніж дописи деяких інших форумчан (що постять з такою самою частотою). Окрім того, хочу звернути вашу увагу на те, що Україна дійсно стратегічно буде розвивати СХ напрямок, нарощувати об'єми і розширяти ринки. Тому вважаю, що то тупо ігнорувати цей факт. А якщо вас не влаштовує деяка деталізація чи аргументація пана Denik, то будьте "профі" - задавйте уточнюючі питання чи наводьте контраргументи. Поки що, я бачив не багато оцифрованих аргументів проти того, що каже Denik. А тому вважаю, що його погляд та аргументи важять не більше, але і не меньше ніж аргументи його "хейтерів". З усією повагою. До всіх.
-
Amat
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
3