|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 14 лют, 2022 12:41
zРадио написав:Флай, передавай Стасу-потеряшке, что никуда я не пропадал - пусть ветку внимательнее читает. Просто не желаю растишкам давить на больное место лишний раз - им итак сейчас тяжело с бетоном на балансе (а тем, кто не с бетоном, а с обещаниями о бетоне - еще тяжелее)
Не дивлячися на те, що ми з ним земляки, Стас вважає за велику честь, щоб прислухатися до думки власника бучанського цоколя і оточувача Києва кавалірками в пішій доступності ШРТ. В Стаса є свій план і своє розуміння параплану. Не буду йому заважати бути на одній хвилі з разтшіками та операторами обліківок з ВП.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 14 лют, 2022 12:43
Libo написав: Frant написав:Після трьох-п'яти років життя в Єпенях у понаєхів наступає прозріння, вони продають свої єпенівські новобуди з ремонтами і перебираються у "вторинку" ближче до метро, шкіл, дитсадків, ВУЗів. На проспект Науки, пр. Космонавта Комарова/Гузара, Троєщину, Воскресенку, ДВРЗ і т.п. - на що коштів вистачає.Очевидно, це все - від надлишку інтелекту (((
Всё правильно делают. Купили то, на что хватает. Да, намучаются с транспортом, но со временем поднакопят на двуху в Киеве. Продадут и переедут. Потом уже задумаются о хорошей трёхе. Потом снова о Епенях, но уже о даче. Самая правильная стратегия в условиях роста цен на недвижимость и прочих рисков.
а потім ... на малу родіну на пенсії (не факт що буде, хіба соц. допомога) крутити коровам хвости
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 14 лют, 2022 12:53
kingkongovets Сколько лет Вы не живёте со своими детьми? Лет 25?
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 14 лют, 2022 12:58
flyman написав:Не дивлячися на те, що ми з ним земляки, Стас вважає за велику честь, щоб прислухатися до думки власника бучанського цоколя і оточувача Києва кавалірками в пішій доступності ШРТ.
Флай, от не вгадав :) я тебе читаю і інколи навіть аплодую знанням в економіці. Я такого не знаю. МБА ? То якщо ти напишеш мені робочий кейс (соррі, без кавалірок, у мене дві повноцінних), я тільки подякую, якщо він мені зайде і я залишусь у плюсі. А поки мушу констатувати, що цоколь/підвал - це не моє. У кожного свій старт і свій фініш, навіть якщо це релокація у приватний будинок під Тернополем на пенсію по ціні київського хруща. Ти пропонуй, я розгляну. Але, як уже писали, - у тебе, форумного самурая, немає мети, є тільки шлях ... тільки куди, ти й сам уже не можеш зрозуміти. А життя проходить і скоро 45 чи 46 ? ти так і не зізнався :)
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 14 лют, 2022 13:02
Serg-ik написав:kingkongovets Сколько лет Вы не живёте со своими детьми? Лет 25?
при чем здесь мои дети?
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 14 лют, 2022 13:12
kingkongovets Дети Ваши здесь ни при чем. сколько ВЫ не знаете забот, живя отдельно от своих детей?
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 14 лют, 2022 13:15
flyman написав:а потім ... на малу родіну на пенсії (не факт що буде, хіба соц. допомога) крутити коровам хвости
Флай, это моя мечта. Когда угаснут мои репродуктивные инстинкты, я так и сделаю. Тогда мне ваши мегаполисы и нах не нужны. У меня все удобства, на природе, свежий воздух, здоровое питание, парное молоко, вишневый сад ... Найму слуг, борщ из печи ... Когда надо, сел на машину и приехал в Киев, захотел полетел на Флориду ... Разве это плохо?  Мы живем в новом мире, он сильно изменился, но многие этого не заметили ... 
-
Libo
-
2
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 4336 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 14 лют, 2022 13:24
Serg-ik написав:kingkongovets Дети Ваши здесь ни при чем. сколько ВЫ не знаете забот, живя отдельно от своих детей?
откуда вам знать о моих заботах? оставьте в покое моих детей, сержик они давно состоявшиеся, взрослые и успешные люди, могу лишь искренне пожелать, чтобы ваши дети стали такими же
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 14 лют, 2022 13:25
airmax78 написав: UA написав: kingkongovets написав:о, ну наконец то вы оторвались от борщаги, святошина и красной ветки но оболонька имхо переоценена, обратите еще внимание на демеевку и голосеево
Панельная Демеевка сейчас сильно подорожала. В Центр пешком дойти можно как ни как.
Мне тоже продаван это втирал. И, как ни странно, не безуспешно. Один раз я попробовал. Понял что меня наипали.
В чем наип? До Крещатика 5км.
-
little_wanderer
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 14 лют, 2022 13:32
little_wanderer написав:В чем наип? До Крещатика 5км.
7
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-