Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
А цікаво покопатися в архівах👍 І вже трохи більше року пройшло, але теж цікаво, що я очікував/прогнозував)) А тут я вже +/- РЕАЛЬНІШІ дав прогнози👍👉 ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!👍💰
Успіх написав:- через місяць-два) і фіксувати, то треба далі сидіти у кеші і чекати, може "спливуть" якісь гарні варіанти квартир, чи комерції через пів-року-рік
я свою последнюю коммерцию искал год по золотому соотношению локация/цена/ремонт. Лучше чтобы весь этот год деньги были в свободном доступе а не пристроены в малоликвидные активы. Я даже на депозите их не держал, чтобы если выкинут что то срочное и приличное сразу же купить. Иногда такие варианты висят один день. Да потерял на % примерно 1куе, которые бы мог получить на гривневом депозите, но зато купил что хотел. Это не тот случай когда можно сидеть на двух стульях, не теряя ничего и нигде.
Коли покупка відбувалась? Який рік?
Зараз таке не пройде, щоб тримати готівку на руках рік і щось шукати. Втрати можуть бути величезні.
Сьогодні продасте смарт 26 метрів ща 26 і шукатимете, 42 метри за 26, а за 2-3 дні той де смарт в ціні може зрости до 28. І мови не буде про збільшення площі. Важко, але все потрібно робити в один день. Ціни лізуть в гору і то великими темпами. Звичайно, що падіння буде, але не сьогодні і не завтра, і не цього року) тому продавати і чекати падіння- не варіант.
Як можна робити ремонти, не маючи власного авто??? За методикою ірпіньскої бухгалтерші - возити все на електросамокаті???
Ремонт без авто?). Та легко. Не возити свою попу і пальне палити, а раз взяти і все поміряти, порахувати, пройтись по магазинах і вирішити, що в де братимете. І навіть, якщо на весь ремонт зробите 10 доставок- то їх вартість не більше 100дол. А вартість авто??? Тому можна прожити і без залізного коня. Звичайно, що з часом ростуть амбіції та власна ЗНАЧИМІСТЬ і відповідно хочеться комфорту. Але дійсно без вато можна обійтись. Можу поетапно розписати, що коли і як замовляти і завозити (доставкою) щоб по 10 раз не бігати по магазинах.
Успіх написав:1. Так в тому то і справа, що в доларах, найближчі рік-два-три - швидше буде стагнація цін/топтання на місці, або невеличкий спад. І дуже мала ймовірність, що ціни будуть рости хоча б на 7-10% на рік в доларах! 2. На які саме "інші інвестиції" - чи це таємниця?
vasilii написав:Зараз таке не пройде, щоб тримати готівку на руках рік і щось шукати. Втрати можуть бути величезні.
Сьогодні продасте смарт 26 метрів ща 26 і шукатимете, 42 метри за 26, а за 2-3 дні той де смарт в ціні може зрости до 28. І мови не буде про збільшення площі. Важко, але все потрібно робити в один день. Ціни лізуть в гору і то великими темпами. Звичайно, що падіння буде, але не сьогодні і не завтра, і не цього року) тому продавати і чекати падіння- не варіант
Тобто, можна псіханути)) і, як я вже писав, взяти в той же день, в тому ж кабінеті забудовника)) 40-42м2 з розтермінуванням, або 2 смарти на етапі котловану? (або з використанням іпотечного плеча?)
andriybv написав: а скільки вартує аналогічна квартира в забудівельника в новій черзі ?дайте вгадаю фантиків на руках стало більше але на купівельну спроможность це ніяк не вплинуло. в 2019 році 1кмн в екодомі на батуринській 786 тис грн вартувала.
Там нема нової черги. І схоже що не буде. Інфляція нехай 5-7% і зараз її будуть збивати. Тому про які фантики мова я не в курсі. Я припускаю що нерухомість у Львові далі буде рости. Але є деякі застереження...