НБУ минулого року влив грн на 2.5 млрд дол по 26. Очікую що буде заливати по 29 ще млрд (різницю між 2.5 і проданого). Звісно якщо не захоче заробити більше і продавати по 30)
oleg49 написав:В світлі останніх подій завтрашні виплати по ОВДП на 20.5 ярда якось вплинуть на курс? Чи зараз це не має значення?
Не спец по ОВДП, але те що побачив: основна сума, яка погашається на більше 17 млрд основні розміщення відбувалися в червні-липні 2020 та вересні і грудні 2021. В жоден з цих періодів нерезиденти не проявляли ініціативи. Тому, думаю, ОВДП не вплине. Певні сценарії з тих, які пробував описати в пятницю у вечері і за що на мене тут накинулися, почали справджуватися. Станом на зараз маю думку, що те, що відбулося у вечері і вночі, поки не змінило кардинально ситуації. Де юре відбулося те, що 9 років відбувається де факто. російські війська просунулися на кілька десятків км. Можливо це варіант "великої перемоги" путіна для внутрішнього споживача. Треба спостерігати до кінця тижня як все буде розвиватися і на реакцію світу.
Більше схиляюся до думки, що купувати валюту по теперішніх курсах немає жодної потреби. Чи є необхідність продавати коли ситуація проясниться вирішує кожен за себе. Ми вже не раз за останній місяць думали що все налагоджується а в результаті спостерігали чергове загострення.
Правди на рахунок того, що відбувається не знає ніхто, або знають одиниці в світі і тут вони не пишуть)))))
Може, якщо до вечора в мене вималюється якась думка і буде час, щось накнопаю, звичайно, якщо у паньства є бажання почитати...