Еееееенеееее!!! Я ще ремонт не зробив/в оренду не запустив..... - а вже "закат..."?
Ні, я все ж таки думаю, що третина, чи четверта частина з переселенців - таки залишиться в місті Лева на довготривалий термін
сплюньте... тут достатньо асвабадітєлєй і манкуртів від 2-ї світової та після 2014р.
сьогодні діти з дитмайданчика прийшли зі словами, що не будуть гратись, бо там купа кацапчуків, сварки між місцевими і понаєхами щодо культури, мови, поведінки. нехай вертають відбудовувати свої міста, а ми у себе вдома самі будемо господарювати!
для місцевих місць у садочках/школах бракує. до лікарні/поліклініки за записом корки, забудував хрунь усе
поляки шоковані, що "украінскіє бєженци" поголовно кацапською спілкуються і намагаються знайти садочки у Польші для кацапомовних
з київської гілки: "в Київ все більше і більше вертається людей. парковка Епіцентра та сам Епіцентр на позняках забитий ТРЦ Паралель - всі працюють розмовляв з ріелтором, каже що вже зявляються заявки на аренду житла. ціни -20% від довоєнних"
Хомякоид написав: Мне один мужичок расказывал историю. Он служил в Чернигове в училище в летной части. Так за два годы службы всего несколько раз выпускали в Чернигов. Он прослужил и не знает даже Чернигова. Для меня на голову не налазит. Это же тюрьма. Сидеть безвылазно за забором и даже не выходить в город. Совок в полной красе.
А закликати українськиж селян, що не мають жодних навичок поводження з сучасною зброєю і вибухівкою та й самої зброї в наявності, сидячи при цьому в бундесі , до "тотальної" партизанської війни, це не "совок у повній красі"?! Бабы ещё нарожают? При розгляді проекту закону "Про зброю" такі як ви криком кричали, що мовляв українці до цього ще не доросли, ми не Швейцарія, ось і маємо результат: умовному Долярчику потрібно +-місяць, щоб пояснити як поводитися з простим як праска АК, щоб він не покалічив себе чи товариша при першій нагоді. А на підготовку вмілого артилериста чи спеца в ППО знаєте скільки часу потрібно? Але ж у вашому всесвіті таке навчання-совок та насильство над особистістю. Потрібно ж на службі по місту погуляти, в першу чергу!
Щось ви мене з кимось сплутале шановний. Я завжди виступав за загальну військову підготовку. Не потрібно мені розповідати про підготовку та вихідні. Я знаю як в Бундесі готують солдатів та як ці ж вояки кожні вихідні за рахунок держави їздять через всю Німеччину щоб провести вікенд з сімєю. Вибивайте з себе совоок.
Олежан написав:в Київ все більше і більше вертається людей. парковка Епіцентра та сам Епіцентр на позняках забитий ТРЦ Паралель - всі працюють розмовляв з ріелтором, каже що вже зявляються заявки на аренду житла. ціни -20% від довоєнних
парковка Епіцентра та сам Епіцентр на позняках - пуста. другий поверх не працює взагалі.
копейка написав:Но численность населения по стране к сожалению уменьшится, возможно даже в разы, многие не вернутся, многие уедут позже
я уже приводил пример Швейцарии, там населения гулькин нос, а самая сильная экономика Европы. Движ. создаёт не всё население, а то которое "при деле". Неприятно но не катастрофично. Из Польши и Прибалтики тоже ехали. Как то выжили.
Поки є корупція можна тільки мріяти про багату та розвинену Україну.
Почитати.
Після розпаду Радянського Союзу у спадок Україні дісталося потужне угруповання військ з близько 780 тис. військовослужбовців. До його складу входили військові округи, армії, армійські корпуси, дивізії і полки так званого другого стратегічного ешелону (перший був розгорнутий у країнах Східної Європи). Тобто це були найбільш боєздатні частини, оснащені найсучаснішим на той час озброєнням. У технічному вираженні Україні дісталося понад 9 тис. танків, понад 11 тис. броньованих бойових машин і бронетранспортерів, близько 18 тис. артилерійських і реактивних систем, щось із 1000 бойових літаків, значна кількість іншої зброї (від сучасних зенітних ракетних комплексів, до оперативно-тактичних і тактичних ракетних комплексів). На базах зберігання та відповідних резервних складах зберігалася величезна кількість боєприпасів, ПММ, продовольства. Цього цілком вистачило б на екіпірування за «радянськими стандартами» п’яти повнокровних фронтових об’єднань. Загальна вартість цього військового майна за обережними оцінками деяких зарубіжних експертів становила близько 89 млрд доларів.
Так, 2012-го Україна продала на збройовому ринку звичайних озброєнь продукції на 4 млрд доларів, обійшовши за обсягами продажів такі традиційно збройові країни, як Великобританія і Швеція, і була цілком порівнянна з Ізраїлем. Той факт, що це здебільшого була військова техніка і озброєння ще з радянських армійських запасів, нікого в нашій країні особливо не бентежив.
На озброєнні відповідних частин і з’єднань, які дислокувалися в нашій державі, було 130 міжконтинентальних ракет РС-18 (СС-19) на рідкому паливі з шістьма ядерними боєголовками кожна та 46 ракет РС-22 (СС-24) на твердому паливі з десятьма боєголовками кожна. Також на момент розпаду Радянського Союзу в нашій країні був розгорнутий повітряний компонент радянської ядерної тріади. До нього входили 21 бомбардувальник Ту-95МС і 19 бомбардувальників Ту-160 з боєкомплектом у 500 крилатих ядерних ракет.
За даними Лондонського інституту стратегічних досліджень, лише до 1994 року Україна продала зброї, боєприпасів та амуніції на суму 32,4 млрд доларів. На думку експертів, цієї суми мало б вистачити не лише на реформування війська, а й на зміцнення економіки держави.
airmax78 написав:Один мой сосед, путешествующий с не меньше чем поллямом в багажнике, спит и видит как бы вернуться. Ругается - ничего ему в Европе не нравится. Я его понимаю. В Украине он был ого-го. А в Европе даже счет открыть не может. Поэтому он вернется со всеми деньгами 200%.
Сейчас чтобы открыть счет в Польше достаточно украинского загранпаспорта