Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 10541055105610571058 ... 14517>
Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2022 18:52

ЛАД написав:По классикам коммунизма армии вообще не должно быть - "всеобщее вооружение народа" (что-то вроде швейцарской системы).
Это в каких первоисточниках Вы такое нашли? :)
vvbr

Заблокований
Подякував: 6 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2022 18:52

Згідно з інформацією, переданою Guildhall українською розвідкою, в Російській Федерації розпочалася підготовка до загальної мобілізації населення, на що вказує розсилання так званих мобілізаційних розпоряджень росіянам за місцем роботи.

«Росіяни почали отримувати мобілізаційні розпорядження, які зобов'язують у разі оголошення мобілізації протягом 10 годин з'явитися до військкоматів. Розсилка йде масово за місцем роботи, зокрема людям, які ніколи не служили в армії, а лише закінчили військові кафедри», – повідомляють в українській розвідці.

У розвідці повідомляють, що мобілізують усіх віком до 50 років.

Отримано підтвердження розсилання таких мобілізаційних розпоряджень вченим та дослідникам у російських науково-дослідних інститутах.

https://ghall.com.ua/2022/05/19/v-rossi ... -razvedka/
я бы еще Газманова-Киркорова-Баскова-Любэ-Пореченкова-Розенбаума отправил на войну. Они немало сделали для ее разжигания.
Я думаю, что именно информированная элита внутри силовиков понимает, что война проиграна. Война была оформлена доктринально как то, что надо было закончить в течение одной недели. Сейчас то, что происходит, – это какая-то "вторая" война. Шансы на выигрыш "второй" войны не гарантированы. Мы видим прогнозы, которые нельзя назвать оптимистичными с российской точки зрения, тех, кто информирован. Телеграм-каналы наемников, "вагнеровцев" и других критикуют отсутствие стратегии, тактических способностей у генералов, у Генштаба. Элита силовиков понимает, что шансов выиграть эту войну без мобилизации и социального взрыва, который будет после нее, очень мало.

https://www.svoboda.org/a/hristo-grozev ... 52986.html
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2022 19:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Орки рассказывают что Калина сдался. Кто то может подтвердить или опровергнуть? Орки врут как всегда?
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2022 19:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2022 19:29

airmax78 написав:
  Hotab написав:
  striped написав:1. По заверению главы разведки к НГ мы освободим всю Украину, включая Крым. Крым я так понимаю будет последним оплотом орков, потому и срок такой долгий. Но Донбасс думаю к осени уже будет освобожден

Ще 30-70т життів лише військових. Я не питаю про особисту вашу готовність гинути за Донецьк, я запитаю про вашу моральну готовність просто сприйняти цю цифру. Мені дуже болять наші втрати. І навіть невеликі військові поразки я сприймаю як власне фіаско. Такі цифри я не знаю, як зможу пережити. Дуже високий рівень емпатії.

Я проти того щоб наші військові гинули за Донбас. Мені здається що ми втратили людей на цих територіях назавжди. Але Крим повинний бути демілітарізований і відібраний у рашки. Чи належетиме він Україні - для мене не важливо - головне щоб там не було кацапського флоту і військових. Кримський міст повинен бути зруйнований нах.

Згоден.
Гинути не хочу.
Взагалі.

А Донбас, Крим -- це передусім справа жителів Донбасу, Криму...
Якби вони хотіли в Україну, то, щонайменше, під ногами окупантів мала би горіти земля. От хоч би нині, коли слабкість Московії стає очевидною. А не так, що вони коригують вогонь москвинів по ЗСУ... Хтось хоче жити в одній країні з такими??
Бо як інакше визначити де є Україна, а де її нема? На Землі надписів нема. Для Землі -- все людство -- то вкрай сумнівний вид ссавців, що й досі силкується перетворити її (Землю) на засмічену пустелю... :(
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2022 19:40

Обстановка незабаром загостриться: У США дали прогноз про розвиток ситуації на фронті та терміни закінчення війни

https://patrioty.org.ua/politic/obstano ... 21901.html
В России началась подготовка к всеобщей мобилизации – разведка

https://ghall.com.ua/2022/05/19/v-rossi ... -razvedka/
Это к двум предыдущим постам:
Россия пошла на эвакуацию из «Азовстали», чтобы провозгласить Мариуполь «своим» — ISW
10:05 18.05.2022
Россия могла согласиться на эвакуацию военных из «Азовстали», чтобы скорее провозгласить Мариуполь взятым. К такому выводу пришел американский институт изучения войны (ISW).
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2022 19:50

vvbr написав:
  ЛАД написав:По классикам коммунизма армии вообще не должно быть - "всеобщее вооружение народа" (что-то вроде швейцарской системы).
Это в каких первоисточниках Вы такое нашли? :)

Простите, ссылки сейчас искать не буду. По-моему, было в "Государство и революция".
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2022 19:55

GALeon написав:https://m.facebook.com/groups/dua0630/permalink/997577370961610/

Постійно дивує одне.
Чому у автора цього відео є претензії до цього інтернет-магазину (звичайно, вони обгрунтовані), бариги, наживаються і т.д., а до свого командування нема. Просто "нам не видали, то ми рішили замовити в магазині"?
Мало б бути відео, де вони прийшли на склад, а їм відмовляють з якоюсь аргументацією чи відео з відповіддю командира і т.п.
А тут просто "нам не видали", ОК, питання закрите, все нормально, то ми підемо замовляти у магазині, а ж тут таке неподобство.
Ну хіба у той магазин та форма не з їхнього складу потрапила чи сусіднього?
Так чого відео з претензією і матюками до магазину і "бариг", які, безумовно, співпрацюють з тими ж командирами?
Hennady

Подякував: 28 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2022 20:14

⚡️Конгрес США схвалив виділення Україні допомоги у розмірі $40 млрд, — ЗМІ
Документ надіслано на підпис Джо Байдену. Раніше законопроект був заблокований сенатором-республіканцем Рендом Полом.
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 19 тра, 2022 20:38

edvardd написав:⚡️Конгрес США схвалив виділення Україні допомоги у розмірі $40 млрд, — ЗМІ
Документ надіслано на підпис Джо Байдену. Раніше законопроект був заблокований сенатором-республіканцем Рендом Полом.

Більшість членів Сенату США у четвер підтримали виділення допомоги Україні на суму майже 40 мільярдів доларів.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Пакет допомоги схвалили 86 голосами за, 11 сенаторів були проти.

Законопроєкт буде відправлений до Білого дому для негайного підписання президентом США Джо Байденом, оскільки Вашингтон поспішає продовжити військову допомогу Україні.

Проєкт про виділення Україні цього пакету допомоги раніше своїми діями затримав сенатор Ренд Пол, республіканець від Кентукі.

Речник Пентагону Джон Кірбі раніше цього місяця сказав, що фінансування для швидкого надання зброї Україні, яке використовував Байден останнім часом, вичерпається до третього тижня травня, якщо не виділити нові кошти.

Пакет передбачає майже 20 млрд доларів на Пентагон - на три мільярди більше, ніж спочатку попросив Білий дім, у тому числі 6 млрд прямої безпекової допомоги та 9 млрд на поповнення складів зброї, яка надсилається Пентагоном Україні.

Окрім того, у пакеті 4 млрд доларів для України та інших країн, на яких впливає війна, для допомоги з закупівлею зброї, 8,8 млрд прямої економічної підтримки для України, а також кошти на відновлення роботи посольства, документування воєнних злочинів та заходи запобігання витоку ядерного палива.

Скільки з них Україні ?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 10541055105610571058 ... 14517>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему