|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 тра, 2022 08:57
mephala написав:а лично вы готовы отказаться от расейского газа?
Я уже как 2 года не пользуюсь рассейским газом.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1453 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 тра, 2022 09:20
BIGor написав:Я уже как 2 года не пользуюсь рассейским газом.
Всі ми без виключення користуємось. Хліб купуєте? Він спечений в тому числі і з додаванням російського газу і таких прикладів мільйон, тому не варто займатися самообманом, потрібно розвивати свій видобуток, хто тому шкодить ми всі знаємо, але я дуже сподіваюсь, що після війни все зміниться в цьому плані в позитивну сторону.
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7014 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Суб 21 тра, 2022 09:27
Василь-Рівне написав: BIGor написав:Я уже как 2 года не пользуюсь рассейским газом.
Всі ми без виключення користуємось. Хліб купуєте? Він спечений в тому числі і з додаванням російського газу і таких прикладів мільйон, тому не варто займатися самообманом, потрібно розвивати свій видобуток, хто тому шкодить ми всі знаємо, але я дуже сподіваюсь, що після війни все зміниться в цьому плані в позитивну сторону.
Звідки Ви знаєте на чому спечений хліб що я купляю?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1453 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 тра, 2022 09:52
Bobua написав: prodigy написав:
Дивна інфо... Ми (збірка 4черги із Зах.Укр.) на передовій з кінця березня. Майже всі непрофесіонали -- від слова зовсім. Більшість -- вперше зі школи побачили автомат і вистріляли 57патронів за цілих 3тижні підготовки... Наші нечисленні "профи" зазвичай не набагато кращі -- мають досвід сидіння в окопах з часів АТО. Тепер і у нас є такий "досвід". Наразі процвітають істерики, алкоголізм...  Особливо після дивного "наступу" -- на неокопані позиції, під гранато-міно... обстріл. І наприкінці 3міс війни ніким замінити аж отаку "иліту"? "Сіріослі"?? За увесь цей час не можна було хоч когось натренувати в тилу??? Я так розумію, що нині просто треба чекати масові надходження арти із Заходу (ленд-ліз), яка би нарешті придушила москвинську.Але чому би не робити це по черзі? Хто там в тилу мріє повоювати, чи про 100т₴ -- чому їх не пустять посидіти в окопах??
Як ви не боїтесь такі речі писати?)) - це що-до верхнього виділеного... А що-до другого/виділеного - саме так... а то не так легко робити наступ старою технікою, яка надиво ще й може стріляти)) і ще й напривелике диво - влучає в ціль!👍 п.с. Ще трохи інфи написав на валютній гілці...
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 21 тра, 2022 10:08
fler написав:Сарафанне радіо каже, що там, де наш Успіх, ВСУ пішли в наступ, але поки суттєво не просунулися.
Так щоб суттєво просунутись - потрібно, щоб посилки з Європи ВЖЕ  були в нас і Успіх їх "мацяв руками", а не сам читав по новинах, що десь там.... тільки перетинають кордон... і десь там на Сході доїхало декілька штук... А південний фронт може почекати...? 
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 21 тра, 2022 10:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 21 тра, 2022 10:15
BIGor написав:Звідки Ви знаєте на чому спечений хліб що я купляю?
Ок, тепер все зрозміло, дискусія припинена, можете і надалі писати дурню і флудити в цій темі
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7014 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Суб 21 тра, 2022 10:17
Bobua Предлагаете -- как во времена СССР -- неудобную правду цензурить?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 тра, 2022 10:28
_hunter написав:Предлагаете -- как во времена СССР -- неудобную правду цензурить?
Пропоную панічні (не вперше) пости цього пана відділяти від загальної картини. Великі сумніви, що він там. Згідно з його писаниною армія спивається, ненавчена, деморалізована і без зброї. Тоді хто це третій місяць нищить "втарую армію міра"? Алкоголіки та істерики , по які пише Bobua?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 21 тра, 2022 10:34
sailed написав:Долярчик на передку?? Ого як я давно на форумі не був...
Ну да, тут всей громадой за него переживаем. И те кто позволяли в его адрес иронию, её выключили )
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 тра, 2022 12:04
Мій товариш, старший офіцер, кандидат технічних наук, попросив мене у 2014 році допомогти йому відсудити у армії квартиру, яку йому не надали протягом трьох років після звільнення у зв'язку із реформуванням ЗСУ. Коли у 2015 році розпочався апеляційний процес, його мобілізували. Поки з ними проводили теоретичні заняття в Києві, все було гаразд, а я лише передавав йому повістки для участі в судових засіданнях. Однак потім їх вивезли на полігон під Києвом на практичні заняття. І тут розпочалося пияцтво. Вільного виходу за межі полігону не було. Відтак, алкоголь підвозили таксисти на замовлення. У друга була виразка ДПК і він ухилявся від вживання алкоголю. На щастя, голова комітету ВРУ з освіти і науки Гриневич внесла законопроект про звільнення вчених від мобілізації. Після цього друга було звільнено із ЗСУ.
Вильгельм Швебель: "Если правду можно говорить только шепотом, значит страну захватили враги".
-
Igneus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1050 раз.
- Подякували: 693 раз.
-
-
Профіль
-
-