| 

|   | Напад росії і білорусі на Україну | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Додано: Суб 21 тра, 2022 07:57   mephala написав: а лично вы готовы отказаться от расейского газа?
 Я уже как 2 года не пользуюсь рассейским газом. 

BIGor

Повідомлень: 10266З нами з: 19.09.10Подякував: 1482 раз.Подякували: 1893 раз. 

Профіль

1

Додано: Суб 21 тра, 2022 08:20   BIGor написав: Я уже как 2 года не пользуюсь рассейским газом.
  Всі ми без виключення користуємось. Хліб купуєте? Він спечений в тому числі і з додаванням російського газу і таких прикладів мільйон, тому не варто займатися самообманом, потрібно розвивати свій видобуток, хто тому шкодить ми всі знаємо, але я дуже сподіваюсь, що після війни все зміниться в цьому плані в позитивну сторону. 

Василь-Рівне

Повідомлень: 6089З нами з: 07.04.12Подякував: 7034 раз.Подякували: 3173 раз. 

Профіль

3

2

Додано: Суб 21 тра, 2022 08:27 

Василь-Рівне написав:  BIGor написав: Я уже как 2 года не пользуюсь рассейским газом.
  Всі ми без виключення користуємось. Хліб купуєте? Він спечений в тому числі і з додаванням російського газу і таких прикладів мільйон, тому не варто займатися самообманом, потрібно розвивати свій видобуток, хто тому шкодить ми всі знаємо, але я дуже сподіваюсь, що після війни все зміниться в цьому плані в позитивну сторону.
 Звідки Ви знаєте на чому спечений хліб що я купляю? 

BIGor

Повідомлень: 10266З нами з: 19.09.10Подякував: 1482 раз.Подякували: 1893 раз. 

Профіль

1

Додано: Суб 21 тра, 2022 08:52   Bobua написав:  prodigy написав:
 Дивна інфо... Ми (збірка 4черги із Зах.Укр.) на передовій з кінця березня.Майже всі непрофесіонали -- від слова зовсім. Більшість -- вперше зі школи побачили автомат  і вистріляли 57патронів за цілих 3тижні підготовки... Наші нечисленні "профи" зазвичай не набагато кращі -- мають досвід сидіння в окопах з часів АТО. Тепер і у нас є такий "досвід".Наразі процвітають істерики, алкоголізм...   Особливо після дивного "наступу" -- на неокопані позиції, під гранато-міно... обстріл. І наприкінці 3міс війни ніким замінити аж отаку "иліту"? "Сіріослі"?? За увесь цей час не можна було хоч когось натренувати в тилу??? Я так розумію, що нині просто треба чекати масові надходження арти із Заходу (ленд-ліз), яка би нарешті придушила москвинську. Але чому би не робити це по черзі? Хто там в тилу мріє повоювати, чи про 100т₴ -- чому їх не пустять посидіти в окопах??
 Як ви не боїтесь такі речі писати?)) - це що-до верхнього виділеного... А що-до другого/виділеного - саме так... а то не так легко робити наступ старою технікою, яка надиво ще й може стріляти)) і ще й напривелике диво - влучає в ціль!👍 п.с. Ще трохи інфи написав на валютній гілці... 

Успіх

ЗаблокованийПовідомлень: 8791З нами з: 18.03.21Подякував: 299 раз.Подякували: 1011 раз.Попередження: 1 

Профіль

4

8

1

5

Додано: Суб 21 тра, 2022 09:08   fler написав: Сарафанне радіо каже, що там, де наш Успіх, ВСУ пішли в наступ, але поки суттєво не просунулися.
 Так щоб суттєво просунутись - потрібно, щоб посилки з Європи ВЖЕ     були в нас і Успіх їх "мацяв руками", а не сам читав по новинах, що десь там.... тільки перетинають кордон... і десь там на Сході доїхало декілька штук... А південний фронт може почекати...?   Востаннє редагувалось Успіх  в Суб 21 тра, 2022 09:47, всього редагувалось 1 раз.

Успіх

ЗаблокованийПовідомлень: 8791З нами з: 18.03.21Подякував: 299 раз.Подякували: 1011 раз.Попередження: 1 

Профіль

4

8

1

5

Додано: Суб 21 тра, 2022 09:15   BIGor написав: Звідки Ви знаєте на чому спечений хліб що я купляю?
  Ок, тепер все зрозміло, дискусія припинена, можете і надалі писати дурню і флудити в цій темі 

Василь-Рівне

Повідомлень: 6089З нами з: 07.04.12Подякував: 7034 раз.Подякували: 3173 раз. 

Профіль

3

2

Додано: Суб 21 тра, 2022 09:17 

BobuaПредлагаете -- как во времена СССР -- неудобную правду цензурить?

_hunter

ЗаблокованийПовідомлень: 10878З нами з: 22.03.15Подякував: 15 раз.Подякували: 492 раз. 

Профіль

2

Додано: Суб 21 тра, 2022 09:28   _hunter написав: Предлагаете -- как во времена СССР -- неудобную правду цензурить?
 Пропоную панічні (не вперше) пости цього пана відділяти від загальної картини. Великі сумніви, що він там. Згідно з його писаниною армія спивається, ненавчена, деморалізована і без зброї. Тоді хто це третій місяць нищить "втарую армію міра"?  Алкоголіки та істерики , по які пише Bobua? 

Hotab

Повідомлень: 16975З нами з: 15.02.09Подякував: 398 раз.Подякували: 2527 раз. 

Профіль

5

4

4

Додано: Суб 21 тра, 2022 09:34 

sailed написав: Долярчик на передку?? Ого як я давно на форумі не був...
 Ну да, тут всей громадой за него переживаем. И те кто позволяли в его адрес иронию, её выключили ) 

alex_dvornichenko

Повідомлень: 1162З нами з: 10.10.12Подякував: 43 раз.Подякували: 126 раз. 

Профіль

Додано: Суб 21 тра, 2022 11:04 

Мій товариш, старший офіцер, кандидат технічних наук, попросив мене у 2014 році допомогти йому відсудити у армії квартиру, яку йому не надали протягом трьох років після звільнення у зв'язку із реформуванням ЗСУ.Коли у 2015 році розпочався апеляційний процес, його мобілізували.
 Поки з ними проводили теоретичні заняття в Києві, все було гаразд, а я  лише передавав йому повістки для участі в судових засіданнях.
 Однак потім їх вивезли на полігон під Києвом на практичні заняття.
 І тут розпочалося пияцтво. Вільного виходу за межі полігону не було. Відтак, алкоголь підвозили таксисти на замовлення.
 У друга була виразка ДПК і він ухилявся від вживання алкоголю.
 На щастя, голова комітету ВРУ з освіти і науки Гриневич внесла законопроект про звільнення вчених від мобілізації.
 Після цього друга було звільнено із ЗСУ.

Вильгельм Швебель: "Если правду можно говорить только шепотом, значит страну захватили враги".

Igneus

ЗаблокованийПовідомлень: 1417З нами з: 29.08.18Подякував: 1050 раз.Подякували: 693 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 33 | 144268 |  |  
      | 
         | 1493 | 335625 |  |  
      | 
         | 6076 | 1023350 |  |  | 

|