|
UGB еко банк країни |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 22 тра, 2022 14:00
Investor_K написав:У меня гривневый прозапас карточка. Работает чотко
кстати за переводы денег через сторонний сервис на Прозапасе берут комиссию? 0,5-1%?
-
sergia
-
-
- Подякував: 128 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 тра, 2022 01:02
На прозапасі відкрив додаткову віртуальну картку $. Але на неї мені не можуть надсилати валюту. Банк не приймає. Це така особливість Газу?
-
sergia
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 тра, 2022 07:13
sergia написав:На прозапасі відкрив додаткову віртуальну картку $. Але на неї мені не можуть надсилати валюту. Банк не приймає. Це така особливість Газу?
Чим надсилаєте? Чи народ повинен гадать?
-
Hemi
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 тра, 2022 09:30
Hemi написав: sergia написав:На прозапасі відкрив додаткову віртуальну картку $. Але на неї мені не можуть надсилати валюту. Банк не приймає. Це така особливість Газу?
Чим надсилаєте? Чи народ повинен гадать?
А хіба це повинно мати значення? Та ж Альфа без проблем приймала
-
sergia
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 тра, 2022 09:57
sergia написав:На прозапасі відкрив додаткову віртуальну картку $. Але на неї мені не можуть надсилати валюту. Банк не приймає. Це така особливість Газу?
Да, здесь есть такое. Нет безналичного пополнения, только касса. Такое у многих есть.
-
Monk23
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 тра, 2022 10:37
Monk23 написав: sergia написав:На прозапасі відкрив додаткову віртуальну картку $. Але на неї мені не можуть надсилати валюту. Банк не приймає. Це така особливість Газу?
Да, здесь есть такое. Нет безналичного пополнения, только касса. Такое у многих есть.
Понял. Спасибо! Альфа, Приват вроде нормально. Укрсиб как-то кидонул, но там другая тема была по зачислениям с Пайсенда. Как-то напрягать стал Газ когда начал более-менее активно им пользоваться). То пин-код по два раза требует, то в веб-версию пароль не принимает иногда, вчера в веб-версии не смог с карты на карту перекинуть, тут еще переводы оказывается не принимает.
-
sergia
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 тра, 2022 11:53
sergia написав: Monk23 написав: sergia написав:На прозапасі відкрив додаткову віртуальну картку $. Але на неї мені не можуть надсилати валюту. Банк не приймає. Це така особливість Газу?
Понял. Спасибо! Альфа, Приват вроде нормально. Укрсиб как-то кидонул, но там другая тема была по зачислениям с Пайсенда. Как-то напрягать стал Газ когда начал более-менее активно им пользоваться). То пин-код по два раза требует, то в веб-версию пароль не принимает иногда, вчера в веб-версии не смог с карты на карту перекинуть, тут еще переводы оказывается не принимает.
А ещё Смс при входе в кабинет ИБ не приходит
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 тра, 2022 12:03
в назначении платежа надо указывать субсчет в долларах. иначе перевод пойдет на грн карту и банк его не примет.разные валюты.
-
Яша
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 тра, 2022 12:07
reef написав: sergia написав: Monk23 написав:Да, здесь есть такое. Нет безналичного пополнения, только касса. Такое у многих есть.
А ещё Смс при входе в кабинет ИБ не приходит
бывает и такое периодически.
-
sergia
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 тра, 2022 12:08
Яша написав: sergia написав:На прозапасі відкрив додаткову віртуальну картку $. Але на неї мені не можуть надсилати валюту. Банк не приймає. Це така особливість Газу?
в назначении платежа надо указывать субсчет в долларах. иначе перевод пойдет на грн карту и банк его не примет.разные валюты.
мова йшлась про переказ з картки на картку Р2Р через сторонній сервіс, а не про СЕП з додатку Газа
-
sergia
-
-
-
-
Профіль
-
-
|