| 

|   | Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: Нед 05 чер, 2022 11:25 

Ромасик написав:  Успіх написав: То читаючи цю гілку - я правильно зрозумів, що краще свій бетон(звичайно після здачі в експлуатацію/обіцяють на осінь) здати в оренду, зробивши мінімальний ремонт, ніж його продати?
 неправильно. Здавати треба було у березні. І свою і тещину  
 Я був дуже здивований, що Долярчику й озвучував, коли він у такі неспокійні часи брав котлован з поставкою колись там, коли був по той же ціні майже готовий. Що він виграв поверх, та програв у тому, що людина не завжди розуміє - ризики. Зараз міг би отримувати шалені гроши, а так навіть незрозуміло, чи доживє забудовник до кінця війни і добудує взагалі. 

Vlad442

Повідомлень: 9384З нами з: 07.10.14Подякував: 6 раз.Подякували: 2203 раз. 

Профіль

1

1

Додано: Нед 05 чер, 2022 12:41  Сейчас время не для понтов и конфетти с разной мишурой. Простота и надежность - это главное. 

Investor_K

Повідомлень: 10916З нами з: 21.12.09Подякував: 0 раз.Подякували: 919 раз. 

Профіль

Додано: Нед 05 чер, 2022 13:29  Хомякоид написав: Faceless написав: Хомякоид написав:Переривати за 2015 і 2014 роки ваші повідомлення не буду.
 Не має ні бажання ні часу.
 До 2015 році я працював в відділі по роботі з проб.заборгованістю.
 Так що ситуацію памятаю добре.
 Ясно, збрехали.
  Те що ви написали що обговоювали цю проблему в 2012 а насправді заборона була прийнята в 2014 році показує що ви вигадуєту те що не було.  В 2012 році не було заборон на відчуження майна по валютним кредитам, як правило валютні кредити платились або реструктуризовувались в гривню.  Вал неплатежів пішов в 2014 році після стрибка курса валют.
 Я написав 2012, бо в тому році я зареєструвався на форумі. Питання нерухомості й зокрема іпотеки було першим, щодо чого я досить багато писав того часу (звісно, мова про обговорення питання іпотеки загалом, а не конкретно мораторіїв). Вал неплатників, перший, пішов куди раніше, ще в 2009. І програми реструктуризації, процедури роботи з проблемною заборгованістю почали розробляти ще тоді. Ви кажете, що працювали з проблемною заборгованістю в 2014-2015? А - за 5 років до того. 

Faceless

Модератор Повідомлень: 36872З нами з: 24.01.12Подякував: 1499 раз.Подякували: 8262 раз. 

Профіль

4

9

3

Додано: Нед 05 чер, 2022 14:07   Vlad442 написав:  Ромасик написав:  Успіх написав: То читаючи цю гілку - я правильно зрозумів, що краще свій бетон(звичайно після здачі в експлуатацію/обіцяють на осінь) здати в оренду, зробивши мінімальний ремонт, ніж його продати?
 неправильно. Здавати треба було у березні. І свою і тещину  
 Я був дуже здивований, що Долярчику й озвучував, коли він у такі неспокійні часи брав котлован з поставкою колись там, коли був по той же ціні майже готовий. Що він виграв поверх , та програв у тому, що людина не завжди розуміє - ризики.Зараз міг би отримувати шалені гроши , а так навіть незрозуміло, чи доживє забудовник до кінця війни і добудує взагалі.
 Так ту чергу, що я мав брати на останньому (12му пов.) - ще тільки "на днях" мають здати! Хоч мали її здати ще півроку тому!!! То що тепер скажете? Востаннє редагувалось Успіх  в Нед 05 чер, 2022 18:05, всього редагувалось 1 раз.

Успіх

ЗаблокованийПовідомлень: 8791З нами з: 18.03.21Подякував: 299 раз.Подякували: 1011 раз.Попередження: 1 

Профіль

4

8

1

5

Додано: Нед 05 чер, 2022 20:33  Писаренко (основатель THE Capital) трясется что его выселят со всех офисов. Типа готов платить комуналку и его должны за это благодарить.Фффантазер.
 Я б таких арендосъемщиков гнал бы в шею и всем бы трубил чтоб заносить в бан лист.

Само сидим с жирной лосненой мордой в эмиратах, зп никому не платит, 5% дерет с клиентов с 2-х сторон и еще рассказывыет как надо делать бизнес))

посмотрите его сториз)
 Востаннє редагувалось Олежан  в Нед 05 чер, 2022 20:39, всього редагувалось 1 раз.

Олежан

Повідомлень: 1429З нами з: 01.12.20Подякував: 24 раз.Подякували: 140 раз. 

Профіль

Додано: Нед 05 чер, 2022 23:55 

Успіх написав:  Vlad442 написав: Я був дуже здивований, що Долярчику й озвучував, коли він у такі неспокійні часи брав котлован з поставкою колись там, коли був по той же ціні майже готовий. Що він виграв поверх , та програв у тому, що людина не завжди розуміє - ризики.Зараз міг би отримувати шалені гроши , а так навіть незрозуміло, чи доживє забудовник до кінця війни і добудує взагалі.
 Так ту чергу, що я мав брати на останньому (12му пов.) - ще тільки "на днях" мають здати! Хоч мали її здати ще півроку тому!!! То що тепер скажете?
 Ну ее  сдадут хотя бы. А те, объекты, где готовности менее 80%(ориентировочная цифра) - наверняка ждет заморозка на очень долго.  *80% - это не там, где построено 8 этажей из 10, это там, где практически закончена внутрянка 

Damien

Повідомлень: 1030З нами з: 28.04.20Подякував: 793 раз.Подякували: 851 раз. 

Профіль

2

2

Додано: Пон 06 чер, 2022 00:45  Подскажите,пожалуйста,где лучше покупать военные облигации примерно на 100-120 тыс.грн.??? Я так понял,что выбирать нужно между Ощадом и Приватом? Правильно? Есть ли существенная разница в доходности и обслуживании? Направьте на путь истинный... 

1973cc11

Повідомлень: 88З нами з: 13.12.19Подякував: 12 раз.Подякували: 9 раз. 

Профіль

Додано: Пон 06 чер, 2022 04:33   Damien написав:  Успіх написав:  Vlad442 написав: Я був дуже здивований, що Долярчику й озвучував, коли він у такі неспокійні часи брав котлован з поставкою колись там, коли був по той же ціні майже готовий. Що він виграв поверх , та програв у тому, що людина не завжди розуміє - ризики.Зараз міг би отримувати шалені гроши , а так навіть незрозуміло, чи доживє забудовник до кінця війни і добудує взагалі.
 Так ту чергу, що я мав брати на останньому (12му пов.) - ще тільки "на днях" мають здати! Хоч мали її здати ще півроку тому!!! То що тепер скажете?
 Ну ее  сдадут хотя бы. А те, объекты, где готовности менее 80%(ориентировочная цифра) - наверняка ждет заморозка на очень долго.  *80% - это не там, где построено 8 этажей из 10, это там, где практически закончена внутрянка
 Ну - вмієти ви втішити/підбадьорити!    Хоч з іншого боку - я тішусь, що затягують будівництво/здачу моєї черги... Чому? 1. Я - в ЗСУ, і не зможу її зараз ні продати, ні запустити в оренду, а платити щомісячну комуналь УК від забудовника - ще те задоволення    (так, ми всі добровільно-примусово підписували папір, де зобов'язуємось 1 рік сплачувати комуналь лише УК від забудовника)    2. В договорі - я добре пам'ятаю пункт, що якщо будинок здали і мене повідомили про це будь-яким способом(зателефонували, надіслали повідомлення на пошту, і т.п.) - а я, до місяця часу не прийшов підписати Основний договір - то забудовник має право забрати квартиру, виплативши мені мої вкладені кошти, які вказані у договорі!    Єдине, що може мене "врятувати", то що воєнний стан/війна підпадають під "форс-мажорні обставини"(так собі думаю) Тому - затягування часу здачі будинку, наче, зараз мені грає на руку   

Успіх

ЗаблокованийПовідомлень: 8791З нами з: 18.03.21Подякував: 299 раз.Подякували: 1011 раз.Попередження: 1 

Профіль

4

8

1

5

Додано: Пон 06 чер, 2022 04:42   1973cc11 написав: Подскажите,пожалуйста,где лучше покупать военные облигации примерно на 100-120 тыс.грн.??? Я так понял,что выбирать нужно между Ощадом и Приватом? Правильно? Есть ли существенная разница в доходности и обслуживании? Направьте на путь истинный...
 На валютній гілці, наче, радили монобанк. Що там "в два кліка" можна купити військові облігацій під 10-11% Але ж тепер підняли облікову ставку - то всі чекають на банківські депозити під 18-20%    Тож може і військові облігацій піднімуть/зроблять пА 20-22%   

Успіх

Профіль

4

8

1

5

Додано: Пон 06 чер, 2022 05:05 

На валютній гілці, наче, радили монобанк. Що там "в два кліка" можна купити військові облігацій під 10-11% Але ж тепер підняли облікову ставку - то всі чекають на банківські депозити під 18-20%    Тож може і військові облігацій піднімуть/зроблять пА 20-22%  
 Так хіба ставка по облігаціям фіксована на увесь період розміщення??? Я вважав,що вона плаваюча,в залежності від торгів та сітуації на ринку? Хіба не так? Хіба процент не підіймуть при подорожчанні грошей? Не розумію - або чекати,або заходити ніколи не рано і не пізно?! 

1973cc11

Повідомлень: 88З нами з: 13.12.19Подякував: 12 раз.Подякували: 9 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Water  і 2 гостей 
      Модератори:
      Faceless, Ірина_, Модератор

| Схожі теми |  

| 
         | 25354 | 17282027 |  |  
      | 
         | 1380 | 6780300 |  |