Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 99099910991199129913 ... 12412>
Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2022 12:25

Ромасик написав:
  Успіх написав:То читаючи цю гілку - я правильно зрозумів, що краще свій бетон(звичайно після здачі в експлуатацію/обіцяють на осінь) здати в оренду, зробивши мінімальний ремонт, ніж його продати?

неправильно. Здавати треба було у березні. І свою і тещину :)

Я був дуже здивований, що Долярчику й озвучував, коли він у такі неспокійні часи брав котлован з поставкою колись там, коли був по той же ціні майже готовий. Що він виграв поверх, та програв у тому, що людина не завжди розуміє - ризики.
Зараз міг би отримувати шалені гроши, а так навіть незрозуміло, чи доживє забудовник до кінця війни і добудує взагалі.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2022 13:41

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Сейчас время не для понтов и конфетти с разной мишурой. Простота и надежность - это главное.
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 916 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2022 14:29

Хомякоид написав:
  Faceless написав:
Хомякоид написав:
Переривати за 2015 і 2014 роки ваші повідомлення не буду.
Не має ні бажання ні часу.
До 2015 році я працював в відділі по роботі з проб.заборгованістю.
Так що ситуацію памятаю добре.

Ясно, збрехали.

Те що ви написали що обговоювали цю проблему в 2012 а насправді заборона була прийнята в 2014 році показує що ви вигадуєту те що не було.
В 2012 році не було заборон на відчуження майна по валютним кредитам, як правило валютні кредити платились або реструктуризовувались в гривню.
Вал неплатежів пішов в 2014 році після стрибка курса валют.

Я написав 2012, бо в тому році я зареєструвався на форумі. Питання нерухомості й зокрема іпотеки було першим, щодо чого я досить багато писав того часу (звісно, мова про обговорення питання іпотеки загалом, а не конкретно мораторіїв).
Вал неплатників, перший, пішов куди раніше, ще в 2009. І програми реструктуризації, процедури роботи з проблемною заборгованістю почали розробляти ще тоді.
Ви кажете, що працювали з проблемною заборгованістю в 2014-2015? А - за 5 років до того.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2022 15:07

А як тобі таке, Ілон Маск?)))

Vlad442 написав:
  Ромасик написав:
  Успіх написав:То читаючи цю гілку - я правильно зрозумів, що краще свій бетон(звичайно після здачі в експлуатацію/обіцяють на осінь) здати в оренду, зробивши мінімальний ремонт, ніж його продати?

неправильно. Здавати треба було у березні. І свою і тещину :)

Я був дуже здивований, що Долярчику й озвучував, коли він у такі неспокійні часи брав котлован з поставкою колись там, коли був по той же ціні майже готовий. Що він виграв поверх, та програв у тому, що людина не завжди розуміє - ризики.
Зараз міг би отримувати шалені гроши, а так навіть незрозуміло, чи доживє забудовник до кінця війни і добудує взагалі.

Так ту чергу, що я мав брати на останньому (12му пов.) - ще тільки "на днях" мають здати!
Хоч мали її здати ще півроку тому!!!

То що тепер скажете?
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 05 чер, 2022 19:05, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 05 чер, 2022 21:33

Писаренко (основатель THE Capital) трясется что его выселят со всех офисов. Типа готов платить комуналку и его должны за это благодарить.
Фффантазер.
Я б таких арендосъемщиков гнал бы в шею и всем бы трубил чтоб заносить в бан лист.

Само сидим с жирной лосненой мордой в эмиратах, зп никому не платит, 5% дерет с клиентов с 2-х сторон и еще рассказывыет как надо делать бизнес))

посмотрите его сториз)
Востаннє редагувалось Олежан в Нед 05 чер, 2022 21:39, всього редагувалось 1 раз.
Олежан

Подякував: 23 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2022 00:55

Успіх написав:
  Vlad442 написав:

Так ту чергу, що я мав брати на останньому (12му пов.) - ще тільки "на днях" мають здати!

То що тепер скажете?

Ну ее сдадут хотя бы. А те, объекты, где готовности менее 80%(ориентировочная цифра) - наверняка ждет заморозка на очень долго.
*80% - это не там, где построено 8 этажей из 10, это там, где практически закончена внутрянка
Damien

Подякував: 774 раз.
Подякували: 836 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2022 01:45

Подскажите,пожалуйста,где лучше покупать военные облигации примерно на 100-120 тыс.грн.??? Я так понял,что выбирать нужно между Ощадом и Приватом? Правильно? Есть ли существенная разница в доходности и обслуживании? Направьте на путь истинный...
1973cc11

Подякував: 12 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2022 05:33

І таке буває))

Damien написав:
  Успіх написав:
  Vlad442 написав:

То що тепер скажете?

Ну ее сдадут хотя бы. А те, объекты, где готовности менее 80%(ориентировочная цифра) - наверняка ждет заморозка на очень долго.
*80% - это не там, где построено 8 этажей из 10, это там, где практически закончена внутрянка

Ну - вмієти ви втішити/підбадьорити! :mrgreen:

Хоч з іншого боку - я тішусь, що затягують будівництво/здачу моєї черги...
Чому?
1. Я - в ЗСУ, і не зможу її зараз ні продати, ні запустити в оренду, а платити щомісячну комуналь УК від забудовника - ще те задоволення :mrgreen: (так, ми всі добровільно-примусово підписували папір, де зобов'язуємось 1 рік сплачувати комуналь лише УК від забудовника) :roll:
2. В договорі - я добре пам'ятаю пункт, що якщо будинок здали і мене повідомили про це будь-яким способом(зателефонували, надіслали повідомлення на пошту, і т.п.) - а я, до місяця часу не прийшов підписати Основний договір - то забудовник має право забрати квартиру, виплативши мені мої вкладені кошти, які вказані у договорі! :mrgreen:
Єдине, що може мене "врятувати", то що воєнний стан/війна підпадають під "форс-мажорні обставини"(так собі думаю)

Тому - затягування часу здачі будинку, наче, зараз мені грає на руку :idea:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2022 05:42

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©

1973cc11 написав:Подскажите,пожалуйста,где лучше покупать военные облигации примерно на 100-120 тыс.грн.??? Я так понял,что выбирать нужно между Ощадом и Приватом? Правильно? Есть ли существенная разница в доходности и обслуживании? Направьте на путь истинный...

На валютній гілці, наче, радили монобанк.
Що там "в два кліка" можна купити військові облігацій під 10-11%
Але ж тепер підняли облікову ставку - то всі чекають на банківські депозити під 18-20% :mrgreen:
Тож може і військові облігацій піднімуть/зроблять пА 20-22% :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 06 чер, 2022 06:05

На валютній гілці, наче, радили монобанк.
Що там "в два кліка" можна купити військові облігацій під 10-11%
Але ж тепер підняли облікову ставку - то всі чекають на банківські депозити під 18-20% :mrgreen:
Тож може і військові облігацій піднімуть/зроблять пА 20-22% :mrgreen:

Так хіба ставка по облігаціям фіксована на увесь період розміщення??? Я вважав,що вона плаваюча,в залежності від торгів та сітуації на ринку? Хіба не так? Хіба процент не підіймуть при подорожчанні грошей? Не розумію - або чекати,або заходити ніколи не рано і не пізно?!
1973cc11

Подякував: 12 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

#<1 ... 99099910991199129913 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор