kryminalist написав:budivelnik окей, я не збираюсь вам нав'язувати нічого. Я просто написав те, що бачу кожного дня на власні очі. Ваше право довіряти чи ні будь-якій інформації. я ж не пишу за інші міста чи області, пишу лише за те, з чим працюю кожного дня
смотрю на ту квартиру в Ялте и не понимаю как она может быть переоформлена по кацапии "Населений пункт: Лівадія / Ялта / Автономна Республіка Крим / Україна"
Alex2007 написав: Как там кстати гетьман Петро? Что-то давненько его не видать.
Последнее видео было, прятался в Лондоне с семьей.
Вчора був в Естонії, з робочим візитом, зелені гниди почали випускати за кордон після набуття кандидатства в ЄС, може колись і прокурора САП призначать, коли просто клянчити гроші вже не вийде, а доведеться щось робити... Лизати дупу найвеличнішому безпечніше з-за кордону, а не під ракетами, це зрозуміло, тільки про великого стратега і тактика не треба, навіть Байден не витримав і розповів, як реагував найвеличніший на загрозу війни.
Alex2007 написав: Как там кстати гетьман Петро? Что-то давненько его не видать.
Последнее видео было, прятался в Лондоне с семьей.
Вчора був в Естонії, з робочим візитом, зелені гниди почали випускати за кордон після набуття кандидатства в ЄС, може колись і прокурора САП призначать, коли просто клянчити гроші вже не вийде, а доведеться щось робити... Лизати дупу найвеличнішому безпечніше з-за кордону, а не під ракетами, це зрозуміло, тільки про великого стратега і тактика не треба, навіть Байден не витримав і розповів, як реагував найвеличніший на загрозу війни.
Два тижні тому вся сімя Порошенків насоджувалась сніданком в недешевому лондонському готелі. Правильно, безпека сімї на перщому місці.