Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16591660166116621663 ... 14372>
Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2022 15:04

Стратег 21 века уволил своего дружка - твитерного героя с поста главы роскосмоса
ну все теперь возьмутся за освоение космоса по-настоящему, война перейдет за пределы галактики :mrgreen:
alfredhaos

Подякував: 9 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2022 15:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:Навіть Портніков із рострільними списками втік, бо кіна не буде.

Портнов. Портнов руській фашист, Портніков жидо-бандерівський нацист. Нагадаю, що в нас війна фашистів з нацистами. :)
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2022 15:14

flyman написав:Вони, як пише долярчик, термінатори? Вистачить їх на "звільнення" ДНР?

Якщо Путін дасть команду примусово гребсти усіх алкоголіків по всій федерастії, то вистачить і на більше. Якщо брати місяць до місяця, то фронт фактично рухається, і можна скільки завгодно казати, що рашці пістець, але оборонна промисловість там працює і снаряди підвозить.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2022 15:23

:arrow:
Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 15 лип, 2022 16:24, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2022 15:28

барабашов

ЛС
rjkz

Подякував: 8645 раз.
Подякували: 5445 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2022 15:32

HIMARS «починає змінювати картину бою дуже суттєво»

Найбільший пік втрат ЗСУ був у травні - Резніков назвав період, коли українська армія зазнала найбільших втрат
Найбільший пік втрат ЗСУ був у травні
фото: скріншот із відео

Ситуацію на фронті змінила поява на озброєнні ЗСУ артилерії 155-го калібру

Пік втрат у лавах Збройних Сил України під час повномасштабної війни припав на травень – тоді за день могло бути до 100 загиблих та 300-400 поранених. Однак після появи на озброєнні ЗСУ артилерії 155-го калібру ситуація змінилася, повідомив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю ВВС.

Резніков сказав, що у нього є дані про втрати у лавах ЗСУ, але він не стане їх оприлюднити, «щоб не дарувати ворогові деталі». Проте міністр запевняє – втрати у лавах української армії значно відрізняються від «величезних втрат» ворога.

«Найбільший пік наших втрат був у травні. Тоді перевага ворога була найбільшою, особливо на Донбаському напрямку – вони використовували до 1000 артилерійських снарядів на годину. Це був шалений тиск, а у нас не було можливості їм відповідати: у нас не було стільки патронів. У травні місяці дійсно до 100 хлопців і дівчат, на жаль, гинули, і до 300-400 було поранено», – сказав міністр.

Однак незабаром, за його словами, картина поступово почала змінюватися завдяки зброї 155 калібру – з'явилися гаубиці М777, потім М109, «Цезарі», Panzerhaubitze та інше. Це «конкретно змінило ситуацію», сказав міністр.

Зараз же, зазначив Резніков, приїхали HIMARS, що «починає змінювати картину бою дуже суттєво», оскільки ЗСУ дуже точно влучають у склади та командні пункти окупантів.

«Я вже не говорю про Чорне море. Деокупація острова Зміїний – це аж ніяк не акт доброї волі, вони накивали п'ятами звідти», – додав міністр.

Нагадаємо, раніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що держава поки що не розголошує загальну кількість загиблих у війні проти Росії, оскільки такі вимоги воєнного стану. За її словами, це інформація, яку не повинен знати ворог, адже за цими даним військові фахівці можуть зробити чимало висновків та використати цю інформацію для аналізу та планування. Саме тому до завершення воєнного стану інформація про втрати серед українських військових закрита і не підлягає оприлюдненню. https://glavcom.ua/country/incidents/re ... 60830.html

Генштаб Збройних сил України має дані, що окупанти змушені переносити свої склади з боєприпасами та пальним на більшу відстань від фронту.

Наразі розглядається можливість розташування складів російської армії бригадного рівня на відстані 100 км від лінії фронту, складів корпусового рівня – 150 км від лінії фронту. https://glavcom.ua/news/nazhahani-novoy ... 60816.html
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2022 15:37

sashaqbl написав:
  budivelnik написав:Я на відміну від вірюючих на слово...
Завжди перевіряю все що можна у відкритих джерелах..або з перших вуст
Тому перш ніж стверджувати , спитався в командира взводу який привіз з лінії фронту чотирьох 200, двох з Львова і двох з області - хто виписував свідоцтва..
і де їх поховали
Мені теж можете не вірити на слово. Але з мого спілкування з військовими з Луганського напрямку, я більше схильний вірити Вашим опонентам, ніж Вашим розрахункам.
1 Мої опоненти так і не привали
а - прикладів коли тіла привозили за 1200 км без Свідоцтва про смерть
б - нормативних документів, які б дозволяли робити подібні переміщення.
2 Ви також в своєму повідомленні нічого не привели...
Якщо Ваші знайомі з Луганського напрямку перевозили тіла в Запоріжську область - то погоджусь що Свідоцтво про смерть їм виписували в Запоріжжі( бо Луганськ/Лисичанськ - окуповані)
Але не погоджусь що з Луганського напрямку тіла везли в Ужгород/Львів/Тернопіль/Київ/ІваноФранківськ/Рівне/Луцьк - без Свідоцтва
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2022 15:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:Якщо Ваші знайомі з Луганського напрямку перевозили тіла в Запоріжську область

Мої знайомі тіла не перевозили. Але озвучували цифри втрат в своїх батальйонах. Я не хочу їх тут приводити. Але цифри +/- збігаютсья з тим, що говорять Ваші опоненти, і зовсім не сходяться з тим, що говорите Ви.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2022 15:47

budivelnik написав:
  sashaqbl написав:
  budivelnik написав:Я на відміну від вірюючих на слово...
Завжди перевіряю все що можна у відкритих джерелах..або з перших вуст
Тому перш ніж стверджувати , спитався в командира взводу який привіз з лінії фронту чотирьох 200, двох з Львова і двох з області - хто виписував свідоцтва..
і де їх поховали
Мені теж можете не вірити на слово. Але з мого спілкування з військовими з Луганського напрямку, я більше схильний вірити Вашим опонентам, ніж Вашим розрахункам.
1 Мої опоненти так і не привали
а - прикладів коли тіла привозили за 1200 км без Свідоцтва про смерть
б - нормативних документів, які б дозволяли робити подібні переміщення.
2 Ви також в своєму повідомленні нічого не привели...
Якщо Ваші знайомі з Луганського напрямку перевозили тіла в Запоріжську область - то погоджусь що Свідоцтво про смерть їм виписували в Запоріжжі( бо Луганськ/Лисичанськ - окуповані)
Але не погоджусь що з Луганського напрямку тіла везли в Ужгород/Львів/Тернопіль/Київ/ІваноФранківськ/Рівне/Луцьк - без Свідоцтва

пальцем в небо!
после "будивельник всегда прав", это уже диагноз - спорить безполезно! не стоит тратить время, там умножить/поделить на болезнь в голове и все сходится. лучше бы своим магазином занимался и обсуждением зарплат сотрудников. ставьте в игнор и не тратьте время, очень сложный пациент.
Slon_Nosov

Подякував: 1083 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 15 лип, 2022 15:48

BIGor написав:
  Успіх написав:Тож хто який бачить вихід з цієї ситуації, якщо не "ловити по клубах" людей призовного віку?
То в нас не вистачає людей чи техніки?
У нас - техніки
У вашого опонента - мозгів щоб зрозуміти що ми не воюєм мясом....
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 16591660166116621663 ... 14372>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему