Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16981699170017011702 ... 14835>
Повідомлення Додано: Нед 17 лип, 2022 22:20

budivelnik написав:Прикольно
А чого тоді грузинська команда навіть не потрапила в антикорупційні органи при Зеленському?
Ви побачили що я не прихильник Зе? Може я прихильник Саакашвілі?
Я розумію , ворог у вигляді США змусив ПАП прихистити грузинську команду..
США для Вас ворог?
а пан Зеленський виявився настільки сильним борцуном з корупцією , що навіть голова МІ6 , голова ЦРУ і Байден з Джонсоном не змогли його змусити прийняти грузинську команду в склад свого уряду..що привело Саакашвілі до буцегарні в Грузії...
Тов прапорщик ваші всі аргументи розбиваються в рейтінг трансперенсі. Можете підняти рейтінги за період правління з Шеварнадзе до Саакашвілі, потім будете розповідати казки.
Востаннє редагувалось otg в Нед 17 лип, 2022 22:27, всього редагувалось 2 разів.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 лип, 2022 22:23

juristkostya написав:
  rjkz написав:
  juristkostya написав:Детский сад. Искоренение почвы для коррупции, это не то, что "все должны делать", это прямая задача государства.
Постановка же вопроса об олигархии в наших реалиях вообще неадекватна.

Про олигархов-то почему неадекватна?
Пока в Украине правит олигархат - не видать ей процветания как своих ушей.
Я надеюсь, вы ознакомились со всей глубиной этого определения?
Подсказка, олигарх это не просто сверхбогатый человек.

Примеры Шредера, Саркози, Байдена-младшего и прочих там Берлускони показывают, что нам сейчас бороться с олигархатом - это чистой воды популизм. Завиральный лозунг сродни "уже наше поколение будет жить при коммунизме".
Как только я слышу обещания завтра же посадить всех злодеев, я этого политика вычеркиваю как неадеквата.

Понятно все с вами.
Вопрос закрыт.
Оставайтесь с этим.
порох - это реально ВАШ президент.
Если уж юристы (ник? кто вы? прокурор? судья?) за коррупцию и олигархов - несчастная Украина.
rjkz

Подякував: 8663 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 17 лип, 2022 22:25

juristkostya написав:
  otg написав:
  juristkostya написав:
В то время, как я пишу о диаметрально противоположном: борьба с коррупцией - это создание системы, когда чиновник даже теоретически не может злоупотребить должностью. Именно в 2014-2019 в этом направлении сделано очень много.
Вот здесь Вы пишите правильно. Только в 2014-2019 не сделано практически ничего. Там Саакашвили пытался со своей командой, но его быстро ушли.

Ещё раз: по десяткам позиций либо влияние чиновника устранено вообще, либо, как минимум, исключен контакт чиновника и гражданина. Сколько можно отрицать объективные факты ?

Это вы про Дию?
Или про Прозорро?
Прозорро - вопреки пороху. Заслуга того-же Абромавичуса, которого "ушли".
rjkz

Подякував: 8663 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 17 лип, 2022 22:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Йой, тут форум по новітній історії?
Новини з фронту є?
Щось за Запоріжжя та Слобожанщину тривожно.
alibob

Подякував: 169 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 17 лип, 2022 22:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

rjkz написав:Я предпочитаю анализировать события, а не чьи-то слова и чье-то мнение.

Які конкретно події ви можете навести? Події, про які вам достеменно відомо , що це вина пороха. Не зі змі, не чужі думки, не ЛОМи. А особисто вам що відомо:

rjkz написав:Я понимаю, что многие не способны анализировать события. Им нужны какие-то экспЁрды, какие-то полиолухи, какие-то посты в ФБ, которые формируют их мнение
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 17 лип, 2022 22:32

otg написав:
  budivelnik написав:Прикольно
А чого тоді грузинська команда навіть не потрапила в антикорупційні органи при Зеленському?
Ви побачили що я не прихильник Зе?
Класна позиція
Порошенко поганий...Зеленський ще гірший...
Вся Україна в корупції..один отг - білий і пухнастий
  otg написав:
  budivelnik написав:Я розумію , ворог у вигляді США змусив ПАП прихистити грузинську команду..
США для Вас ворог?
Для мене - ні..
Бо вплив США/Британії змусив мінятись українську владу на краще...
Але виявилось що той (Порошенко) якого змусили співпрацювати з грузинською командою - для Вас гірши ніж той(Зеленський) - якого навіть змусити не могли
ПС
Моя думка про Саакашвілі - від самого початку була негативна, бо це позер ,який зломати може, а збудувати ні.
ППС
Якщо порівняти графіки росту ВВП Грузії і України , то навіть в часи Кучми і Януковича - ріст ввп був так само пропорційний рік/до року як і в Грузії..
В чому тоді заслуга Саакашвілі? В тому що він привів своєю політикою проросійського Президента Іванішвілі до влади і тепер Грузію навіть не приймають кандидатом в ЄС ?
  otg написав:
  budivelnik написав:а пан Зеленський виявився настільки сильним борцуном з корупцією , що навіть голова МІ6 , голова ЦРУ і Байден з Джонсоном не змогли його змусити прийняти грузинську команду в склад свого уряду..що привело Саакашвілі до буцегарні в Грузії...
Тов прапорщик ваші всі аргументи розбиваються в рейтінг трансперенсі. Можете підняти рейтінги за період правління з Шеварнадзе до Саакашвілі, потім будете розповідати казки.
Мені рейтинги до дупи.
Для мене Грузія зараз має гіршу ситуацію( і це позиція ради ЄС) , ніж Україна в якій війна....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 17 лип, 2022 22:34

rjkz даже дякую вам за ваши пости.На жаль тут не можна плюсувати,та можна просто подякувати
heineken

Подякував: 455 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 лип, 2022 22:35

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 лип, 2022 22:39

В очікуванні дива...

З Кримським мостом та складами доведеться попрощатися. ЗСУ можуть бити за цілями окупантів у Криму навіть із наявними ракетами до HIMARS, заявив експерт Defense Express Іван Киричевський. Вдарити можна по аеродромах та залізничній інфраструктурі ворога на півострові.

Авіація рф тепер цілодобово літає над Кримом :mrgreen:
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 лип, 2022 22:40

:arrow:
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 17 лип, 2022 23:23, всього редагувалось 5 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 16981699170017011702 ... 14835>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему