|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 19 вер, 2022 18:57
drevlyanin написав:Був сьогодні у ВП одного ЖК бізнес класу-забирав деякі папери. Так на мій подив обидва менеджери були зайняті відвідувачами, що жваво цікавилися квартирами, ще й по телефону були дзвінки по наявності планувань і цінам. Довелося чекати хвилин 15. Спитав заодно що залишилось в майже готовому будинку, відповідь: є тільки дві трикімнатні біля 100 квадратів 5 і 6 поверх і ті під бронею, 2000+ за метр! У травні місяці вибір квартир там був значно ширший і у ВП нудьгував один менеджер. Чесно кажучи не чекав такого.
Народ Фєйгіним та Арєстовичем зазомбований. треба їм копійчину з забудовників брати, а нє майки рекламувати
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 вер, 2022 19:28
drevlyanin написав:Був сьогодні у ВП одного ЖК бізнес класу-забирав деякі папери. Так на мій подив обидва менеджери були зайняті відвідувачами, що жваво цікавилися квартирами, ще й по телефону були дзвінки по наявності планувань і цінам. Довелося чекати хвилин 15. Спитав заодно що залишилось в майже готовому будинку, відповідь: є тільки дві трикімнатні біля 100 квадратів 5 і 6 поверх і ті під бронею, 2000+ за метр! У травні місяці вибір квартир там був значно ширший і у ВП нудьгував один менеджер. Чесно кажучи не чекав такого.
Абсолютно нормальная ситуация: люди хотят спасти доллары от девальвации и обеспечить себе долларовый пассивный доход. Ественно идут инвестировать в киевскую недвижимость - я бы тоже так сделал, если бы в Киеве сейчас был.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 вер, 2022 19:59
airmax78 написав: drevlyanin написав:Був сьогодні у ВП одного ЖК бізнес класу-забирав деякі папери. Так на мій подив обидва менеджери були зайняті відвідувачами, що жваво цікавилися квартирами, ще й по телефону були дзвінки по наявності планувань і цінам. Довелося чекати хвилин 15. Спитав заодно що залишилось в майже готовому будинку, відповідь: є тільки дві трикімнатні біля 100 квадратів 5 і 6 поверх і ті під бронею, 2000+ за метр! У травні місяці вибір квартир там був значно ширший і у ВП нудьгував один менеджер. Чесно кажучи не чекав такого.
Абсолютно нормальная ситуация: люди хотят спасти доллары от девальвации и обеспечить себе долларовый пассивный доход. Ественно идут инвестировать в киевскую недвижимость - я бы тоже так сделал, если бы в Киеве сейчас был.
Так приезжайте, мы вам найдем интересный вариант!
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 вер, 2022 21:12
airmax78 написав: drevlyanin написав:Був сьогодні у ВП одного ЖК бізнес класу-забирав деякі папери. Так на мій подив обидва менеджери були зайняті відвідувачами, що жваво цікавилися квартирами, ще й по телефону були дзвінки по наявності планувань і цінам. Довелося чекати хвилин 15. Спитав заодно що залишилось в майже готовому будинку, відповідь: є тільки дві трикімнатні біля 100 квадратів 5 і 6 поверх і ті під бронею, 2000+ за метр! У травні місяці вибір квартир там був значно ширший і у ВП нудьгував один менеджер. Чесно кажучи не чекав такого.
Точно? Ви ж писали, що покидаєте Україну "голим соколом"  Невже за декілька місяців у австріяків на ще одну квартиру наколядували?
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 вер, 2022 21:35
drevlyanin написав: airmax78 написав: drevlyanin написав:Був сьогодні у ВП одного ЖК бізнес класу-забирав деякі папери. Так на мій подив обидва менеджери були зайняті відвідувачами, що жваво цікавилися квартирами, ще й по телефону були дзвінки по наявності планувань і цінам. Довелося чекати хвилин 15. Спитав заодно що залишилось в майже готовому будинку, відповідь: є тільки дві трикімнатні біля 100 квадратів 5 і 6 поверх і ті під бронею, 2000+ за метр! У травні місяці вибір квартир там був значно ширший і у ВП нудьгував один менеджер. Чесно кажучи не чекав такого.
Точно? Ви ж писали, що покидаєте Україну "голим соколом"  Невже за декілька місяців у австріяків на ще одну квартиру наколядували?
По сусекам потрібно буде поскрести та перейти з мікромінімалізма на наномінімалізм.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 вер, 2022 21:44
Вообще в Украине формируется какой-то невероятный по стойкости сорт инвестора. Спустя менее 4х месяцев с момента когда город мог оказаться в блокаде и под обстрелами ствольной артиллерии, переживая по 5 и более воздушных тревог в день, имея захваченную террористами крупнейшую в Европе атомную станцию и угрозу разрушения всей критической инфраструктуры уже официально озвученную соседним государством-террористом, люди всерьез обсуждают покупку киевской недвижимости, строят планы по ее доходности и окупаемости. Гвозди бы делать из этих людей - в мире бы не было крепче гвоздей (с).
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 вер, 2022 21:44
airmax78 написав: drevlyanin написав:Точно? Ви ж писали, що покидаєте Україну "голим соколом"  Невже за декілька місяців у австріяків на ще одну квартиру наколядували?
По сусекам потрібно буде поскрести та перейти з мікромінімалізма на наномінімалізм.
Покажіть нам ті сусеки, будемо скребти всім форумом. 
-
drevlyanin
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 вер, 2022 21:46
reus написав: airmax78 написав: drevlyanin написав:Був сьогодні у ВП одного ЖК бізнес класу-забирав деякі папери. Так на мій подив обидва менеджери були зайняті відвідувачами, що жваво цікавилися квартирами, ще й по телефону були дзвінки по наявності планувань і цінам. Довелося чекати хвилин 15. Спитав заодно що залишилось в майже готовому будинку, відповідь: є тільки дві трикімнатні біля 100 квадратів 5 і 6 поверх і ті під бронею, 2000+ за метр! У травні місяці вибір квартир там був значно ширший і у ВП нудьгував один менеджер. Чесно кажучи не чекав такого.
Так приезжайте, мы вам найдем интересный вариант!
Варто мені повернутись і почнеться стрімкий відскок цін і я не встигну нічого гарного купити задешево. А мені всього лише потріна однуха в Рибальському за полтосік.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 вер, 2022 21:59
Дивиться, я всього лише чекаю ціну 2017 року. Щасливий, майже мирний час. А багато хто вважає що ця ціна вже ніколи не повернеться. Все ж таки оптимізм в нас зашкалює.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 вер, 2022 22:16
airmax78 написав: reus написав:Так приезжайте, мы вам найдем интересный вариант!
Варто мені повернутись і почнеться стрімкий відскок цін і я не встигну нічого гарного купити задешево. А мені всього лише потріна однуха в Рибальському за полтосік.
А чому не купували коли було по 40 у КГС? І як звідти вибиратися в центр-на лісапеті вгору по Володимирівському чи Вознесеньському узвозі? п.с. Машиною звідти ранком і туди ввечері реальна срака.
-
drevlyanin
-
-
-
-
Профіль
-
-
|