Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 23852386238723882389 ... 14850>
Повідомлення Додано: Сер 05 жов, 2022 18:29

Можливо все - було б лише бажання!;)

От більшість тут почала щебетати - "як? - як?...яким чином?...- не можна....не можливо...."
А чого всі проігнорували оце в моєму дописі!>>>
  Успіх написав:І ще, тут казали - не так просто зробити ротацію... - так, але "все можливо!"

От, "хвиля відпусток" нашої батареї займає загалом, менше 4х місяців!
(думаю, якщо постаратись, то і в 3міс. можна влізти)👍
Тобто, хоч декілька чоловік знаходиться у відпустці, але боєздатність батареї тримається у цілковитій бойовій готовності і виконує всі бойові задачі!👍

Тобто, виходить, що і загальну/офіційну ротацію можна провести за тих же 4міс - було б лиш бажання і закон!

То ж, якщо можна відпустки робити☝️ - відпускаючи декілька (не хочу уточнювати кількість) чоловіків одночасно додому і при тому далі бути цілком боєздатною батареєю/виконувати ВСІ бойові завдання... - то чому це не можна зробити масштабно?(тим більше, що на реальному фронті можливо і менше пів ляма знаходиться) ;)

п.с.
Тобто, тут☝️ - не потрібно ні нової форми, ні.... - та нічого б не змінилось!
Одні приїхали з цивілки на фронт, інші - поїхали додому і далі працюють на своїх місцях (чи, на чужих місцях)

п.с.2
"Висмикнути"- пишите))
Цікаво, цікаво)))
Тобто - одних, можна легко ВИСМИКНУТИ з цивільного життя і тримати на фронті "скільки треба"(навіть немає ніде чітко прописано, який термін ми маємо тут бути?) - а інших - не можна? :mrgreen:
Як так?
Тут граєм, тут - не граєм, а тут - рибу загортаєм?©
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 05 жов, 2022 19:07, всього редагувалось 3 разів.
Успіх

Подякував: 281 раз.
Подякували: 1009 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 05 жов, 2022 18:30

sashaqbl
По-пяте - якось розмістити щоб було не компактно..бо як тільки в радіусі 100 метрів є 100+ військовослужбовців - так відразу й приліт
По-шосте - знайти хто їх замінить на цивільних робочих місцях..різні там долярчеки напевно кашку/гречку/мясо і так далі споживають..і не догадуються що навіть щоб з америки це привезти то хтось повинен це зробити..та й форму долярчикам треба раз в пів року нову видати....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 жов, 2022 18:53

То як насправді має бути?))

budivelnik написав:та й форму долярчикам треба раз в пів року нову видати....

Цікаво?
Я вже тут більше 7 місяців, і зовсім не чути, що давали нову форму "раз в пів року"!
Чи то малось на увазі зимову форму восени і літню - навесні?
Але, нам на початку весни видали все... чи не все?
Видали на початку весни:
1. Куртка(пише, що зимова - але вона більше від дощу, бо не груба)
2. Бушлат(грубий/теплий)
3. Кітєль
4. Фліска(трохи грубенька/тепленька)
5. Термобілизну
6. Штани(тонкі/літні)
7. Шапку зимову і кепку літню
8. Бєрци(пише зима/літо - але, вони якісь "гумові"/хоч досить зручні/ і в них було холодно стояти навесні вночі на пості 2год, коли було -4 , і в грубій/шерстяній шкарпетці... - аж зашпори заходили в пальці)
Але от недавно, старшина десь дістав різного типу і розмірів шкіряні бєрци для батареї(напевно, волонтерські)
9. Ремінь
10. Футболки
11. Шкарпетки
12. Труси
Наче, все згадав))

То ще раз - це раз в рік мають видавати, чи раз в ПІВ року?
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 05 жов, 2022 18:55

Faceless написав:
vitaliian написав:Faceless я думал золотые зубы давно никто не ставит. А смысл? Керамику подбирают 1в1 в цвет остальных зубов
У літніх людей повно, та й в сільській місцевості по старим технологіям і у відносно молодих буває

Мені 75, ніколи золотих не ставив, спочатку "сталеві" з напиленням під золото, потім металокерамічні. Золоті ставили років 50 тому, наприклад, мої батьки. Вважаю фото фейковим.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 05 жов, 2022 19:07

По ссылке любопытные видосики
https://t.me/informnapalm/13084?single
На первом орк надевает портянки (2я армия мира) на 2м депутат Госдумы призывает перестать врать. Это так мимишно, вся власть пуйла держится исключительно на лжи, сам пуйло лжёт без передышки, понятно что вслед за ним лгут пропаганда и мин.обороны, а тут вдруг предлагают перестать врать. Не депутат а розовый пони.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 05 жов, 2022 19:10, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 05 жов, 2022 19:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:То ще раз - це раз в рік мають видавати, чи раз в ПІВ року?

Ти так хочеш?
Чи ти видреш шматок хліба з горла своєї дружини? Бо в статуті написано?

ПС
Так у нас багато чого вчасно не видається..або не видається взагалі
Так на одній гілці долярчик плаче що його бізнес загниває, а на другій пише що треба йому ще щось дати..

Долярчик ти хоч розумієш що все що в тебе є - в твоєї сімї і забирається?

ППС
Видача форми - два рази в рік ( зимова і літня, за виключенням шинелі і парадної)
Заміна білизни раз в тиждень ( кожної бані)
Але навіть за часів СРСР..я частеннько заявляв бійцям наступне
Питання з банею вірішино позитивно - бані не буде....
і це ні війни ні агресії...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 жов, 2022 19:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Starikan написав:
  Faceless написав:
vitaliian написав:Faceless я думал золотые зубы давно никто не ставит. А смысл? Керамику подбирают 1в1 в цвет остальных зубов
У літніх людей повно, та й в сільській місцевості по старим технологіям і у відносно молодих буває

Мені 75, ніколи золотих не ставив, спочатку "сталеві" з напиленням під золото, потім металокерамічні. Золоті ставили років 50 тому, наприклад, мої батьки. Вважаю фото фейковим.

хто зна, може то коронки з напиленням на фото. То по суті нічого ж не міняє
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 05 жов, 2022 19:17

Успіх написав:призвати ще 2ляма)) ну чи трохи менше... (наче, 1 лям в нас на війні?)
вы что с РФ примеры берёте? Я вам накидаю видосов в что одевают их 400 тыс свеже мобилизованных. И как вообще устроен их быт. Призвать можно сколько угодно. Но это полдела. Их всех надо обеспечить от трусов до оружия, и желательно не калашами а 777 и хаймарсами.

Пуйло проигрывает (в том числе) потому что мыслит категориями 2й мировой, танками и количеством мяса.

После того как появилось высокоточное оружие, количество мяса не решает абсолютно никакой задачи, только усложняет логистику и управление армией.

Мясо надо привезти, расселить, накормить, обогреть, обучить, объяснить задачу и т.д. выплатить им боевые независимо от того принес он пользу или нет. Обеспечить доставку тела родным.

все это ресурсы, которые далеко не бесконечны.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 05 жов, 2022 19:26

КАруБція - є/нема?))))))

budivelnik написав:пише що треба йому ще щось дати.

В мене з одягу - все є!
А якщо щось і треба буде, то куплю зі своєї зарплати!(як це і роблять побратими)

Просто, я до того хилю - що якщо це все видали через пів року знову, а просто не дійшло до солдатів(бо дехто на складах вирішив, що він на ринку і можна на цьому добряче заробити) - це одне!
А якщо просто не видали на державному рівні - то я нічого проти не маю, бо голі не ходимо і зарплати маємо нормальні/можемо все собі купити...
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 05 жов, 2022 19:30

https://t.me/irpin_b_politik/7508
По ссылке фото ночных разрушений в Белой церкви

Є інформація, що нічний удар БпЛА Шахід-136 по Білій Церкві був здійснений попередньо через проліт БПЛА вздовж одеської траси, маскуючи шум двигунів під автомобільні.

https://t.me/irpin_b_politik/7505
Wirująświatła

Профіль

2
3
  #<1 ... 23852386238723882389 ... 14850>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти