ЛАД написав:Парад на Красній площі, гадаю, сумнівно не поки що, а взагалі. Відкинути Рашу до кордонів цілком реально, причому навіть до кордонів до 2014 (питання хіба що тільки щодо Криму). Но вопрос о победе это не только вопрос границ, но и последующих отношений. После 1945 вопрос о "последующих отношениях" не стоял. Победители прописали Германии ограничения и правила поведения + репарации. Германию никто не спрашивал. + там достаточно долго стояли оккупационные войска. Позже они потеряли статус оккупационных, но всё же присутствовали. С РФ из-за нереальности "парада на Красній площі" так не получится. Просто продиктовать им "правила поведения" не удастся, так или иначе придётся договариваться.
Є 2 моменти 1. Чим більше території ми звільняємо, тим менший в РФ є сенс вести війну. Якщо ми звільняємо усю свою території - то я не бачу жодного сенсу РФ продовжувати війну. Та й "світова спільнота" почне просто волати що війну потрібно завершувати. 2. Чим більше території ми звільняємо тим більше хитається крісло під пу. У випадку втрати Криму ненависть до пу може перерости в всенародну. Витримати і зовнішню війну і внутрішню - по-моєму це нереально.
Відповідно я бачу такий результат цієї війни: пу втрачає владу, нова влада стає 100% антипутінська, все валять на путіна, погоджуються на втрату(повернення) територій, погоджуються на репарації(але стараються їх платити) в обмін на зняття санкцій. Договарюватись вони будуть не з нами, а з Заходом. А Заходу плювати на їх "правила поведения", для Заходу головне бабки.
ЛАД написав:напольный это на случай, когда не установлен обычный встроенный?
теплый воздух поднимается вверх (вы спите на уровне 60см от пола), ваш кондей (тот, что 30см от потолка) просто вас не греет
поставил напольные спецом для обогрева (для осень/зима/весна), на охлаждение тоже отлично-находиться внизу и быстрее ослаждает посоветовал мне приятель, который устанавливает кондиционеры(он себе такие поставил), я посмотрел и согласился
juristkostya написав:........... по-перше, зміна режиму - це вже за рамками наших можливостей. нам може пощастити, може ні. в щось схоже на демократію - взагалі не вірю на цей час. демократії не може бути там, де суспільство не готово - дивимось Афганістан та Ірак
Согласен, что "це вже за рамками наших можливостей". Ставить перед собой такую задачу не реально. Но какая-то демократизация росс. общества, как пишет juristkostya "Хотя бы на уровне "хрущёвской оттепели", на мой взгляд, возможна.
багато букаф, але цікаво. як на мене - найбільш вірогідний сценарій - неконтрольований розпад. але автори вважають, що для нас це теж не дуже добре.
Букаф, действительно, много, вариантов куча. Но при таком количестве вариантов это уже не аналитика, а гадание на кофейной гуще. Авось какой-то вариант реализуется (а при таком количестве и разнообразии это почти наверняка) и можно будет сказать: "Ага, мы так и писали!"
а далі - подивимось. закінчення війни призведе до цікавих подій на Раші
Возможно, но не обязательно. И, главное, мало предсказуемо.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 19 лис, 2022 15:30, всього редагувалось 1 раз.
prodigy написав:теплый воздух поднимается вверх (вы спите на уровне 60см от пола), ваш кондей (тот, что 30см от потолка) просто вас не греет
поставил напольные спецом для обогрева (для осень/зима/весна), на охлаждение тоже отлично-находиться внизу и быстрее ослаждает
природу не обманешь. Расположение снизу снижает эффективность охлаждения. Расположение сверху снижает эффективность обогрева. Учитывая, что отопление у большинства людей большинство времени реализуется через жидкостные радиаторы - целесообразнее ставить кондиционеры сверху. Если эпизодически возникает необходимость использовать их на нагрев - направляем жалюзи вниз и включаем вентилятор чуть сильнее.
ЛАД написав:напольный это на случай, когда не установлен обычный встроенный?
теплый воздух поднимается вверх (вы спите на уровне 60см от пола), ваш кондей (тот, что 30см от потолка) просто вас не греет
поставил напольные спецом для обогрева (для осень/зима/весна), на охлаждение тоже отлично-находиться внизу и быстрее ослаждает посоветовал мне приятель, который устанавливает кондиционеры(он себе такие поставил), я посмотрел и согласился
Возможно, Вы правы, но у меня таких проблем не возникает. При потребности регулирую положением жалюзи. Результаты вполне устраивают. На ночь ещё никогда не включал. При напольном кондиционере теплый воздух тоже поднимается к потолку.
juristkostya написав:........... по-перше, зміна режиму - це вже за рамками наших можливостей. нам може пощастити, може ні. в щось схоже на демократію - взагалі не вірю на цей час. демократії не може бути там, де суспільство не готово - дивимось Афганістан та Ірак
Согласен, что "це вже за рамками наших можливостей". Ставить перед собой такую задачу не реально. Но какая-то демократизация росс. общества, как пишет juristkostya "Хотя бы на уровне "хрущёвской оттепели", на мой взгляд, возможна.
багато букаф, але цікаво. як на мене - найбільш вірогідний сценарій - неконтрольований розпад. але автори вважають, що для нас це теж не дуже добре.
Букаф, действительно, много, вариантов куча. Но при таком количестве вариантов это уже не аналитика, а гадание на кофейной гуще. Авось какой-то вариант реализуется (а при таком количестве и разнообразии это почти наверняка) и можно будет сказать: "Ага, мы так и писали!"
а далі - подивимось. закінчення війни призведе до цікавих подій на Раші
Возможно, но не обязательно. И, главное, мало предсказуемо.
тоді вже більш вірогідна сталінізація суспільства з сучасним колорітом - кадирізація чи пригожинізація.
окрім варіантів - ще важлива вірогідність їх настання та наслідки.
що саме станеться на Раші, зараз ніхто не скаже. але що щось суттєво зміниться - це майже 100%. подивимось, це все не за горами
vitaliian написав:Я тоже в такие быстрые победы не верю.
мы говрим не о религиозной вере, априори верить -(тут больше подойдет слово надеяться) испытывать ожидания исполнение определенных вероятностых условий (в мат анализ не будем углубляться)
приведу свежий пример:две недели назад у Успіха (Долярчика) спрашивают-"Херсон освободите до НГ", он ответил-"Херсон врядли, тут Снігурівку звінити і те добре" (за точность цитати не ручаюсь , просто передаю содержание) и тут бац и через неделю Херсон наш (а ведь Буданов когда давал прогноз, многие смеялись, я тоже сильно сомневался)
когда не обладаешь достаточной информацией остается только верить и надятся (и рыскать по помойным орковским баликам в поисках недостющей инфы)
там вы точно оптимизма наберетесь
очень верю в победу ЗСУ и дальнейшие успехи на фронте...
prodigy написав:когда не обладаешь достаточной информацией остается только верить и надятся (и рыскать по помойным орковским баликам в поисках недостющей инфы)
прогнозов Буданова не помню но то что орки вывозят технику и живую силу с Херсона я писал ещё за неделю до его освобождения, даже фото выложил какой бардак они оставили в администрации. Всё было взято из помойных каналов, потому что у наших каналов очень ограниченные ресурсы мониторить оккупированные территории.
И про освобождение Бучи я написал где то за неделю до официального заявления и тоже фото выложил брошенной орками техники. Когда включаешь радио там, по сравнению с ТГ каналами, новости 2-3 дневной свежести.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 19 лис, 2022 15:48, всього редагувалось 1 раз.
"Всередині українського суспільства є рішення, що ми йдемо до кінця", – заявив він.
Генерал додав, що Україна ніколи не перестане битися до перемоги, навіть враховуючи загрозу ядерного удару РФ: "Це не є загрозою, яка зупинить нас від продовження нашої боротьби".
При цьому саму загрозу ядерного удару Гаврилов вважає низькою.
Оновлено. Говорячи про можливість швидкого звільнення Криму, Гаврилов заявив:
"Ви знаєте, існує феномен, який називають "чорний лебідь". З'являється несподівана подія для розрахунків, яку ніхто не очікував. Тому, я вважаю, що Росія може зіткнутися з "чорним лебедем" всередині країни. І це може посприяти нашому успіху з Кримом".
Також він сказав, що ще існує військовий варіант звільнення Криму з певним поєднанням сил, ресурсів і не тільки.
"Для прикладу, ми можемо зайти в Крим до кінця грудня", – заявив Гаврилов і додав, що це можливо, і такий сценарій не виключається.
При цьому у нього уточнили, яка подія має відбутися в Росії, що свідчила б про феномен "чорного лебедя".
"Путін зникне. Наприклад, з якоїсь причини. Фізично чи політично, для прикладу. Або з кимось із його оточення щось станеться", – сказав Гаврилов.
Також заступник міністра оцінив, чи покинуть російські війська територію України до 24 лютого 2023 року.
"Я думаю, будучи реалістичним, ми повинні як військові слідувати сценарію, за якого нам знадобиться певний час, аби наростити певні резерви. Також Росія продовжить надсилати масу людей (на фронт – УНІАН). І, звичайно, у цьому випадку, війна займе певний час. Але моє відчуття, що до кінця весни ця війна завершиться", – підкреслив Гаврилов.