Після 9 місяців вичікування Сі Цзінь Пінь вирішив налагодити тісніші стосунки з росією для довготривалого партнерства та протистояння Заходу. Ключові інтересі Пекіну полягають в імпорті російської нафти, газу та с/г продукції, спільні енергетичні проект в Арктиці та збільшення китайських інвестицій в інфраструктуру росії, зокрема, залізницю та порти. Також Китай та росія налаштовані збільшити обсяг взаємних розрахунків є юанях та рублях, що допоможе краще протистояти західним санкціям, а Пекіну збільшити обіг юаня. Останні тижні Пекін все ж вирішив піти на зближення з Москвою, але в якості ведучого партнера, чому дуже сприяло захоплення Сі Цзінь Піна Радянським Союзом та особисто Хуйлом. https://www.wsj.com/articles/xi-jinping ... _lead_pos5
Більшість країн-миротворців" ,які намагаються посадити за стіл переговорів Україну з рашкою так чи інакше зав'язані на Москву -плюшками або боячись ядерної зброї Президент Аргентини у ххньому переліку https://m.gazeta.ua/articles/politics/_ ... rf/1120683
ТГ-канал губернатора: Серьёзный пожар на технологической установке промплощадки АНХК в Ангарске. Площадь возгорания около 2500 кв.м. Задействованы более 100 человек и 25 единиц техники.
Минздрав области сообщает о 2 пострадавших. Их доставили в медсанчасть №36.
Происшествие не повлияло на работу инфраструктуры и угрозы населению Ангарска нет.
МЧС от 09:56: Предварительно установлено, что возможной причиной случившегося на установке промышленной площадки в Ангарском городском округе Иркутской области могла стать загазованность систем технологической установки.
По факту произошедшего на предприятии создана специальная комиссия, надзорными органами проводится проверка
З 10 жовтня росіяни атакують нашу енергетичну інфраструктуру. Всю війну ці потвори атакують наші цивільні об'єкти та комунікації. Варвари поводяться як варвари.
Але допомога друзів дозволяє нам впевнено дивитися у майбутнє. Не тільки нове ППО, але й допомога з електрикою — від десятків країн. Я зібрав те, що потрапило мені на очі за листопад-грудень — і обсяги допомоги вражають. Просто трохи даних про підтримку від справжніх друзів:
🇺🇸 Сполучені Штати. Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) передало Україні понад тисячу електрогенераторів. Крім того, уряд Сполучених Штатів виділив 53 мільйони доларів «термінової енергетичної допомоги», а також надав обладнання для відновлення енергетичних мереж. 🇪🇺 Європейський Союз. 40 великих генераторів з резерву ЄС направить Єврокомісія, щоб забезпечити безперебійне живлення для 30 лікарень. Комісія збере для України близько 30 мільйонів євро на закупівлю до 30 мільйонів енергоефективних лампочок. Також Єврокомісія в рамках своїх повноважень мобілізувала для України ще 800 генераторів. 🇩🇪 Німеччина. Планується передати ще 470 потужних генераторів, з яких 140 — вже в Україні. Частину генераторів передадуть безпосередньо НЕК «Укренерго», решту відправлять до Одеської, Миколаївської та Херсонської областей. 🇱🇹 Литва передає 52 трансформатори та 255 генераторів. 🇨🇦 Канада надасть 93 мільйони доларів на відновлення енергосистеми, а також передає обладнання, в тому числі 50 генераторних освітлювальних веж. 🇯🇵 Японія вже передала 240 генераторів, а також партію обладнання для ремонту енергосистеми. Плюс сьогодні стало відомо, що ми отримаємо від японців ще й 4 промислових генератори. 🇫🇷 Франція надала 100 генераторів, обладнання для ремонту електромереж та гроші для цього. 🇸🇪 Швеція передала Україні 196 тонн різноманітного енергетичного обладнання. 🇧🇪 Міста Бельгії передали партію генераторів українським містам-партнерам для критичної інфраструктури. 🇸🇰 Словаччина надала 100 генераторів в першій партії, а потім оголосила, що надасть ще 200. 🇳🇴 Норвегія забезпечує генераторами наших прикордонників, а також надає 190 мільйонів доларів «енергетичної допомоги» для закупки газу. 🇫🇮 Фінляндія протягом останнього місяця передала Україні генератори та засоби індивідуального захисту, обладнання для сектору енергетики, шість пожежних машин і тринадцять «швидких». 🇰🇷 Південна Корея анонсувала передачу Україні 20 генераторів потужністю 400-500 кВТ. 🇦🇿 Азербайджан — 45 трансформаторів та 50 генераторів. 🇪🇸 Іспанія надала 14 генераторів великої потужності, а також обладнання для ремонту. 🇪🇪 Естонія надала 13 генераторів. 🇬🇪 Грузія. Хоч уряд Грузії все не може визначитися з позицією, грузинський народ зібрав кошти на 200 генераторів для українців. 🇹🇼 Тайвань — це окрема любов. Вони передали 1 мільйон доларів США для закупівлі генераторів Києву.
І ще є. Загалом, вже більше (!) 30 країн надали Україні «енергетичну підтримку».
Денис Шмигаль заявив, що протягом грудня Україна отримає сотні трансформаторів і десятки тисяч генераторів, які дозволять значно покрити шкоду, що завдано росіянами.
Чи здатні варвари перемогти таку коаліцію та незламний український народ? Звісно, що ні!
абсолютно реальные чувства? Честно, пару раз считал вас умным человеком. И в каком виде чувства пришиваются к протоколу?
К какому протоколу? Ваш вопрос был "виновны ли новорожденные?" Ответ: "да, коалиция стран-победителей объявила их виновными и установила для них меру негативных последствий (в просторечии - наказания)"
Вы путаете юридические понятия "вины" и "ответственности". В гражданских отношениях ответственность может возникать без вины (в отличие от уголовного права). Все граждане Германии наказаны за развязывание войны, но виновными их не объявляли.
В Нюрнбегском процессе 3 из 24 обвиняемых (высокопоставленных руководителей рейха) оправданы, т.е. даже в отношении их вина (умысел или неосторожность) не установлена.
Я не путаю, я сразу подчеркнул, что речь идёт о "политической ответственности" населения. Естественно, к ней невозможно в лоб применить подходы уголовного права, тут, как-бы, нет предмета для спора
Я не путаю, я сразу подчеркнул, что речь идёт о "политической ответственности" населения. Естественно, к ней невозможно в лоб применить подходы уголовного права, тут, как-бы, нет предмета для спора
Нет, вы заявили о виновности новорожденных. Правильно говорить об "ответственности", как вы сейчас и переобулись.
Вот первоисточник
juristkostya написав: Ваш вопрос был "виновны ли новорожденные?" Ответ: "да, коалиция стран-победителей объявила их виновными и установила для них меру негативных последствий (в просторечии - наказания)"
Новорожденные не виновны, но несут ответственность
Камикадзе написав:Новорожденные не виновны, но несут ответственность
Спасибо, мне надоело с ним бодаться
что и требовалось доказать, все население РФ несёт ответственность за последствия войны, даже новорожденные и ещё не рождённые поколения, которым придется платить не мифические " чувства вины", а реальные репарации и признавать действия режима путина преступными. Какие там будут при этом чувства, закон интересовать не должно это - личное. Ни один Закон не регламентирует чувства.
Но виновны лишь те, кто отдавал преступные приказы и выполнял их. Поэтому я спросил про новорожденных.
Starikan написав:Глупый и демагогический вопрос. Из категории "перестали ли вы пьянствовать?
если не знаете ответ так и скажите, вместо того чтобы критиковать вопрос.
Нет, вы заявили о виновности новорожденных. Правильно говорить об "ответственности", как вы сейчас и переобулись.
Вот первоисточник
juristkostya написав: Ваш вопрос был "виновны ли новорожденные?" Ответ: "да, коалиция стран-победителей объявила их виновными и установила для них меру негативных последствий (в просторечии - наказания)"
ещё раз: вы пытаетесь обсуждать политическую ответственность в рамках инструментария уголовного права. Закономерно, ничего не получается.
ещё раз: вы пытаетесь обсуждать политическую ответственность в рамках инструментария уголовного права. Закономерно, ничего не получается.
Вы заблуждаетесь Мое утверждение: "Новорожденные не виновны, но несут ответственность" не может относиться к сфере уголовного права, так как в сфере уголовного права ответственность возникает только при наличии вины.
Я вам уже писал об этом выше
Камикадзе написав:Вы путаете юридические понятия "вины" и "ответственности". В гражданских отношениях ответственность может возникать без вины (в отличие от уголовного права).
ПС. Политическая ответственность - это когда проиграли выборы.
Востаннє редагувалось Камикадзе в Чет 15 гру, 2022 10:49, всього редагувалось 2 разів.