otg написав:Я же написал Вам. Это Вы такой умный сейчас. Тогда не все так просто было. Гражданские и ряжаные, куча предателей, которые не выполняли б приказы. Попытка избежать абхазского варианта. Кстати велись консультации с Западом. Те сказали не поддаваться на провокации. Если б даже кто то и начал, было некому удержать фронт. Они продвинулись бы гораздо быстрее чем в нынешней фазе войны под Херсоном. Пока наши б начали стрелять, орки были б уже под Киевом. Кстати вариантов операций у них было несколько уже тогда и никто Крымом ограничиваться даже не думал. Читайте "операция механический апельсин"
Ні! Поки я бачу, що такий вумний - це Ви.
Бо в мене було своє бачення, я знайшов його підтвердження тоді в поглядах генерала Замани (цілого НГШ ЗСУ) та ряду генералів, які його підтримали. Серед них був і Забродський.
Тепер же (тобто зараз) знайшов і виклав ще й два беззаперечні прямі твердження Муженка й Назарова.
Мабуть знаєте хто це.
Рекомендуйте читати про Апельсин їм, проінформуйте їх своєю інформацією.
Ви мабуть більше них та мене обізнані.
Я б може й погодився з Вашими запереченнями під впливом таких Ваших, як Ви вважаєте, ну дуже переконливих аргументів в дискусії по цим питанням, але -- особисті розповіді полковників-кримчан, а також твердження згаданих генералів, да й власна логіка не дозволяють.
Яким Кримом ніхто не обмежився-то, якщо вони навіть шеврони зняли, щоб при альтернативному сценарії, а також активній незгоду Заходу (а вона б з'явилася при обставинах - активному збройному спротиву України) дати задню.
А плани ... вони завжди є. Усякі. Рішення ж про вибір та застосування приймається не зарання.
Вони навіть на Донбас регулярними поперлися, тільки коли побачили, що Україна все ж таки по повній по-справжньому застосувала збройний опір проти агресії.
А до цього не бажали тому ж гіркіна нормально озброїти.
Відео ж є, як начштаба гіркіна тикав у носа кургіняну ржаві автомати та зіпсовані постріли гранатометів, пояснюючи як "гарно" вони забезпечені. По суті це була не спецоперація, а драмкружок від малофєєва...
І тільки коли з-за цього драмкружка, поразки засвітила ганьба усій рашці, от тоді пішли регулярні війська.
А гіркіна убрали нафіг, щоб лаври перемог не взяв.
Обамич же чітко вказав про Крим -- це була імпровізація путіна.