Hotab К нашему последнему разговору. Вероятно, Вы на форуме не читаете всё подряд - естественно, у Вас времени меньше, чем у меня. Но посмотрите, например, посты Schmit, который систематически пытается доказать, что Президент - ничтожество и/или, вообще, преступник. И, к сожалению, он не единственный. После этого лучше поймёте мою позицию.
ЛАД написав:что в такой экипировке можно провести весь день,да и вообще быстро двигаться, разве что короткий рывок метров на 50-100.
Кіна про "вєлікую атєчествєнную" передивились. Піхота не йде в атаку пішки. Швидкий ривок може бути лише на броні або джипах. Зачистка - пішки. Долярчику хочеться "в посадці півдня чекати команду до бою" не в броніку лежачи на корематі, а без. Хоче сам приймати рішення, як йому лежати. Йому і не забороняють його приймати, але попередили, що за поранення чи загибель не заплатять, якщо без нього. Так йому не подобається.
ЛАД написав:Президент - ничтожество и/или, вообще, преступник.
Я його не називаю "нічтожество". Але вашу позицію, що коли ворог на кордоні, то будувати до нього хайвей,а не лінію оборони перед ним - я не сприйму ніколи. В 2021 році точно не час був для хайвеїв. Зате час для бетону біля перешийку і на півночі.
ЛАД написав:что в такой экипировке можно провести весь день,да и вообще быстро двигаться, разве что короткий рывок метров на 50-100.
Кіна про "вєлікую атєчествєнную" передивились. Піхота не йде в атаку пішки. Швидкий ривок може бути лише на броні або джипах. Зачистка - пішки. Долярчику хочеться "в посадці півдня чекати команду до бою" не в броніку лежачи на корематі, а без. Хоче сам приймати рішення, як йому лежати. Йому і не забороняють його приймати, але попередили, що за поранення чи загибель не заплатять, якщо без нього. Так йому не подобається.
ЛАД написав:Президент - ничтожество и/или, вообще, преступник.
Я його не називаю "нічтожество". Але вашу позицію, що коли ворог на кордоні, то будувати до нього хайвей,а не лінію оборони перед ним - я не сприйму ніколи. В 2021 році точно не час був для хайвеїв. Зате час для бетону біля перешийку і на півночі.
Да я не о Долярчике. Правда, сомневаюсь, что в атаку ходят на джипах. Даже сегодня. Но даже просто работать целый день в тяжёлой экипировке... Тем более артиллеристу. который всё же находится не на самом передке. А насчёт "ворог на кордоні" - он там уже был, как минимум, 7 лет. И неизвестно, как и сколько ещё будет после победы. А строить укрепления, конечно, надо и не только "біля перешийку і на півночі", но и на востоке. Насколько у нас для этого достаточно средств и возможностей (для эффективного укрепления границы, а не для галочки), не знаю. Но сомневаюсь, что достаточно.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 21 гру, 2022 15:26, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Но посмотрите, например, посты Schmit, который систематически пытается доказать, что Президент - ничтожество и/или, вообще, преступник. И, к сожалению, он не единственный. После этого лучше поймёте мою позицию.
Якщо ви вважаєте, що таким чином вирівнюєте чиюсь позицію на форумі - то ви помиляєтесь. Наприклад я Шміда всерйоз не сприймаю. А Ви, імхо, хоч ніби й розумна людина, але ватна, і, через це, не зровсім адекватна. Тобто ватна альтернатива Шміду. Якби Ви подавали більш-менш виважену позицію, а не "противагу Шміту", то Ваша позиція і думки могли б бути справді ціннісними.
ЛАД написав:Но посмотрите, например, посты Schmit, который систематически пытается доказать, что Президент - ничтожество и/или, вообще, преступник. И, к сожалению, он не единственный. После этого лучше поймёте мою позицию.
Якщо ви вважаєте, що таким чином вирівнюєте чиюсь позицію на форумі - то ви помиляєтесь. Наприклад я Шміда всерйоз не сприймаю. А Ви, імхо, хоч ніби й розумна людина, але ватна, і, через це, не зровсім адекватна. Тобто ватна альтернатива Шміду. Якби Ви подавали більш-менш виважену позицію, а не "противагу Шміту", то Ваша позиція і думки могли б бути справді ціннісними.
Можно уточнить, в чём "ватность" и "неадекватность"? Извините, если отвечу не сразу, ближайшее время буду не за компом. Заранее благодарен.
Hotab написав:Долярчику хочеться "в посадці півдня чекати команду до бою" не в броніку лежачи на корематі, а без. Хоче сам приймати рішення, як йому лежати. Йому і не забороняють його приймати, але попередили, що за поранення чи загибель не заплатять, якщо без нього. Так йому не подобається.
Якщо називати речі своїми іменами, то солдат це власність армії. Як джип чи танк. Вона вклала гроші в його підготовку, буде платити за його загибель, чи лікування, пенсію по інвалідності. Армія робить з ним що хоче. Може кинути на вірну загибель і він не може відмовитись, не порушивши закон та не сівши до тюрми. Армія піклується про свою власність і їй байдуже, чи зручно Долярчику сидіти чи ходити у броніку, чи ні. Чим більше солдат в строю та менше у госпіталі та на кладовище, тим краще, навіть якщо він сам вважає що ризик вмерти малий, а незручності від броніка великі. Може він прав, йому його спина дорожче, але, доки є дисципліна, не він вирішує, а командир з якого потім спитають у разі ушкодження армійській власності.
ЛАД написав:Можно уточнить, в чём "ватность" и "неадекватность"? Извините, если отвечу не сразу, ближайшее время буду не за компом. Заранее благодарен.
З останнього - коли Вам вказують на помилки Зеленського - ви зразу спригуєте "а при петрі 5 років...". Так, було при Петрі купа всього, і Шокіна ніхто не забув, і Пашинського і інших. Але за останні три роки всі про**би на Зеленському. І вони були... Ще з ФЕДом позиція. З армієй-асвабадітільніцей... Загалом важко згадувати всі Ваші повідомлення, це скоріш сумарне враження від ваших постів...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 21 гру, 2022 16:26, всього редагувалось 1 раз.
GALeon написав:Зеленський їде з візитом у США. Що відомо на цю годину?
Виступ у Конгресі запланований на другу половину дня середи, 21 грудня, зазначають американські ЗМІ.
За участі президента України відбудеться спільне засідання Палати представників та Сенату, пише Axios.
CNN також повідомляє про заплановану зустріч Зеленського з Байденом у Білому домі.
Наразі є інформація, що літак, на борту якого, ймовірно, знаходиться Володимир Зеленський, здійснив посадку на Об'єднаній базі Ендрюс Морської авіації США.
После этой "новости" УСЁ сростается! 1. Ликвидация К/С Украины. 2. Шумиха в СМИ вокруг коррупции в Украине. 3. Шумиха в СМИ вокруг коррупции в "Слуге народа" ...................................... Будем надеяться, что ему дадут денег. Ретро-классика: https://www.youtube.com/watch?v=aTiJ7Mjiy_M
ЛАД написав:Можно уточнить, в чём "ватность" и "неадекватность"? Извините, если отвечу не сразу, ближайшее время буду не за компом. Заранее благодарен.
З останнього - коли Вам вказують на помилки Зеленського - ви зразу спригуєте "а при петрі 5 років...". Так, було при Петрі купа всього, і Шокіна ніхто не забув, і Пашинського і інших. Але за останні три роки всі про**би на Зеленському. І вони були... Загалом важко згадувати всі Ваші повідомлення, це скоріш сумарне враження від ваших постів...