Вона вважає, що наразі деякі політики в Німеччині піддалися російському наративові, згідно з яким Захід і НАТО не мають провокувати Росію.
"Очевидно, російський наратив спрацьовує і заважає деяким у Канцелярії надати Україні такі необхідні танки. Той, хто фантазує про те, що з Росією буде перетнута червона лінія, розповідає історію агресора, а не жертв", - наголосила Штрак-Ціммерманн.
Вона зазначила, що відмова Шольца надавати Україні танки і бронетранспортери є "дуже великою помилкою", а Німеччина витратила забагато цінного часу на абсурдні дискусії.
"Очевидно, що радники пана Шольца неухильно пропонують канцлеру блокувати бойові танки та бронетранспортери для України. Однак, зрештою, канцлер Федеративної Республіки несе відповідальність. Я вважаю цю відмову дуже великою помилкою. Мене злить, коли я озираюся на останні кілька місяців і бачу, які абсурдні дискусії у нас були. Скільки часу минуло, за який ми могли б допомогти. Ці консультанти завжди йдуть за течією, зовсім не думаючи стратегічно", - сказала Штрак-Ціммерманн.
Вона переконана, що українських солдатів можна дуже швидко навчити керувати німецьким и танками, а саму техніку швидко передислокувати. І зараз європейські партнери також векають, що вирішить Німеччина.
в Германии проживает больше 19 млн мигрантов из росии 1,4млн (7,2%) на 2017г из Казахстана 1,3млн (6,4%) на 2017г вот откуда взялись 9% (также есть внуки коммунистов ГДР, есть трусливые сволочи- типа Меркель, Шольтца)
ЛАД написав:Hotab Сегодня для проверки на вшивость есть единственный вопрос - готов ли ты пойти в армию на фронт. К сожалению, ответить на него делом не могу. А слова... О словах уже писал detroytred"у, словам я и сам не верю.
ЛАД, спробую пояснити в чому, на мій погляд, Ваша помилка. Ви все правильно кажете про доведення справою. Воно необхідне, коли з Ваших слів витікають запитання, сумніви стосовно Вашої позиції.
Ви ж справою довести не в стані. То може варто хоча б на словах висловлюватися так, щоб не було до Вас запитань та сумнівів у позиції?! Тобто дозволити собі таку розкіш, як погляди, що можуть викликати сумнів у Вашій позиції, Ви не можете...
Приклад з іншої області - я критично висловлююсь або заперечую у бік президента або економіста, політика. Сам я своїми справам довести не можу. Тому я знаходжу думки, які співпадають з моїми, від президентів, економістів, політиків, які своїми справами довели. Того ж Бальцеровича і т.д.
А інакше ніяк. Тим паче що навіть лише на словах демонструвати свою проукраїнську позицію, здається таке враження, Ви вважаєте недоречним. Під час війни за Україну ((
ЛАД Я не здивований, що вам вбита радянською пропагандою перекручена історія, а об'єктивно подивитися на події ви не здатні, тому звинувачуєте у викривленні історії те, що не відповідає отій пропаганді. І саме ця вбита вам пропаганда викликає у вас істерику на порівняння срср і нацистів. Аж надто довго срср відбілювали, історію перекручували, а абсолютно весь негатив залишали виключно на німцях. Аж смішно чути пропозиції "розпитати на вулицях" через 77 років від того, хто сам тільки радянську пропаганду і читав (в совку іншої історії й бути не могло). Викривлення в чому? Що другу світову Німеччина й срср розв'язали, як союзники? З договором поділу Європи? Що обидві напали на сусідні країни? Що срср аж до нападу Німеччини постачав їй ресурси? Про спільні паради на захоплених територіях? Агітплакати на кшталт "разом з Німеччиною будемо бомбити Англію" не бачили? І вже потім, коли Німеччина напала на колишнього союзника, вигадали термін "велика вітчизняна війна", яким підмінили Другу світову, щоб приховати "непристойні факти". Що смертність в системі ІТЛ в срср була порівняна з концтаборами в Німеччині, і ця система існувала ще десятки років після війни, репресії торкнулися мільйонів людей. Але з ореолом "переможця" срср це замовчувалося. Тим часом масові страти, репресії, тортури затриманих навіть перевищували по масштабах і жорстокості дії німців, наприклад, на заході України. Національність окремих персон не настільки важлива, бо незалежно від національності вони - продукти однієї державної машини.
prodigy написав:трусливые сволочи- типа Меркель, Шольтца)
*Меркель, наверное, единственный человек на планете, который не боится Путина, не проявляет к нему открытого неуважения и ничем ему не обязана, и он ее, судя по всему, уважает. * https://nv.ua/opinion/rossiya-ukraina-k ... 31562.html 🙂 Автора трошки занесло.
Faceless написав:Що смертність в системі ІТЛ в срср була порівняна з концтаборами в Німеччині, і ця система існувала ще десятки років після війни, репресії торкнулися мільйонів людей.
понятно, что кроме краткого курса Истории КПСС и история в средней школе(где 1% исторической правды) ЛАД в жизни не читал
но, в СССР историю писали победители, и задача ЗСУ не допустить, чтобы свинособаки спустя 20-30 лет снова переписали историю и свои поражения перевернули на победы и под Сумами и под Харьовом, Изюмом и тд
Всего в 1918—1953 гг., по данным анализа статистики областных управлений КГБ СССР, проведённого в 1988 г., органами ВЧК—ГПУ—ОГПУ—НКВД—НКГБ—МГБ были арестованы 4 308 487 человек, из них 835 194 расстреляны[167].
а сколько умерло в лагерях или в течении 2-3 лет после 1953?
Гитлер в сравнении со Сталины просто отдыхает (мы сравниваем не военные потери, а внутреннии репресии) в Германии 1933-1939 арестованых 60-80к, ликвидировали меньше тысячи (850-900 человек)
Карикатура американского художника Клиффорда Берримена на которой изображена свадьба Гитлера и Сталина, была опубликована в газете The Washington Star в октябре 1939 года. «Интересно, сколько продлится медовый месяц?» — гласит подпись к рисунку.