Проти тисяч танків РФ недостатньо мужності українських військових та мотивації нашого народу, зазначив президент.
"Вони готові були це зробити раніше. Ми всі очікуємо на згоду країни, яка має права на ті чи інші відповідні ліцензії... Ми особисто в Україні чекаємо на підтримку партнерів, але і розраховуємо на свої сили, і тому займаємось відповідним виробництвом. Про деталі не готовий говорити, щоб не готувати(годувати?) нашого сусіда", - уточнив Зеленський.
wadimk написав:Я, лично, не считаю это оправданием - убить себя и еще пару десятков человек. У нас нет работающего авиофорума. На вражем в течении часа дали бы оценку действий. Да вы и сами это знаете.
Проклятая война, нужно лететь не взирая, нужно ... У этого экипажа выбора не было, аварийная ситуация развилась мгновенно и не дала шансов увести машину в сторону. Это НЕ ОПРАВДАНИЕ, ЭТО ТРАГЕДИЯ ДЛЯ ЭКИПАЖА. Уверен, был бы выбор, увели бы машину ценой собственной жизни, но ситуация ткого выбора не дала.
wadimk написав:Я, лично, не считаю это оправданием - убить себя и еще пару десятков человек. У нас нет работающего авиофорума. На вражем в течении часа дали бы оценку действий. Да вы и сами это знаете.
Проклятая война, нужно лететь не взирая, нужно ... У этого экипажа выбора не было, аварийная ситуация развилась мгновенно и не дала шансов увести машину в сторону. Это НЕ ОПРАВДАНИЕ, ЭТО ТРАГЕДИЯ ДЛЯ ЭКИПАЖА. Уверен, был бы выбор, увели бы машину ценой собственной жизни, но ситуация ткого выбора не дала.
да что вы спорите, там была диверсия на борту, и невозможность управлять, а возможно так что и некому...купили технаря, кое что подложить, за 2 дня до вылета...работали по минобороны, а попали по МВД...
andrijk777 написав:Тоді чим ми відрізняємось від росіян?
Різниця джесь така ж, як між свободою і все дозволеністю. В кацапів ніхто не може мати власної думки. За її наявність кримінальна відповідальність. А тут мова йде про те, що працівник органів влади не може озвучувати власну думку, політик, а не будь-хто, - не може озвучувати власну думку, бо це може зашкодити іміджу держави. І за озвучення люся поніс ПОЛІТИЧНУ, а не кримінальну відповідальність.
А в РФ що? Свобода чи вседозволеність?
Ви все змішали в одну кучу і говорите штампами, я не маю бажання обговорювати штампи.
І в РФ також ніхто з посадовців кримінальної відповідальності за слова не поніс! Максимум ПОЛІТИЧНУ.
edvardd написав:купили технаря, кое что подложить, за 2 дня
Технарь даже в момент вылета борта не знает, кого будут возить. Это ж не личный членовоз. Не выдумывайте. Там 99% что-то зацепили в тумане и дальше уже рухнули на садик. Сегодня смотрел по карте , где этот садик, там неподалеку на северной окраине Броваров есть подходящая площадка. И пожарка неподалеку с хорошей площадкой, если судить по гугл-мапсу. Наверное туда метили.
В Москве на административных зданиях начали устанавливать ЗРПК «Панцирь-С1» с помощью крана. На здании Минобороны РФ также замечено ПВО. https://t.me/KremlCirk/3826?single
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 19 січ, 2023 20:13, всього редагувалось 2 разів.
Куда срочно в густой туман над городом нужно лететь лично высшему руководству МВД?