Зеленский в вечернем обращении заявил, что <...> есть успехи на Бахмутском направлении, и делаются необходимые шаги, чтобы усилиться в битве за Донбасс.
Німецька Федеральна служба розвідки (BND) стурбована високими втратами української армії в боях за місто Бахмут.
Про це повідомило німецьке видання Spiegel, пише "Європейська правда".
Як йдеться у публікації, BND на секретному засіданні цього тижня повідомила депутатм в Бундестазі, що наразі українська армія щодня втрачає тризначну кількість солдатів у боях з російськими окупантами.
"На фронті під Бахмутом українці наразі зазнають величезних втрат, у брифінгу BND йшлося про тризначні цифри загиблих за день. Падіння Бахмута, згідно з аналізом, мало б наслідки для всієї лінії української оборони. Росія, мовляв, зараз кидає солдатів, як гарматне м'ясо, оскільки втрати там не відіграють для неї жодної ролі", - сказано у публікації.
"На фронті під Бахмутом українці наразі зазнають величезних втрат, у брифінгу BND йшлося про тризначні цифри загиблих за день.
1 От Ви прочитали - трьозначні цифри... і яку цифру уявили? 999 чи 100 ? 2 Ви впевнені що шпігель правильно перевели і йдеться саме про смерті, а не про смерті+поранення?
Я тільки з цих двох пунктів роблю висновок що журнашлюхи погнались за рейтингом і свідомо скомпонували написане.
‼США призвали Украину пока воздержаться от нового наступления, — Reuters
Агентство сообщает, что высокопоставленные официальные лица США советуют Украине «воздержаться от начала крупного наступления на российские войска до тех пор, пока не будут получены последние поставки американского оружия и не будет проведена подготовка военнослужащих».
Также источник издания заявил, что Соединенные Штаты «твердо придерживаются своего решения не поставлять Abrams Украине в данный момент» на фоне разногласий с Германией по поводу танков.
"мобилизационный фонд" иногда применяют выражение. мол, хороших орков станет 200 000 пакетов, значит наших нужно положить - 20 тысяч. страшная бухгалтерия забойного скота. может так и нужно, я не знаю, слава богу - не военный (не в обиду, просто личное убеждение. военным - честь и хвала) но американцы или израильтяне за одного своего солдата перевернут пол мира
Ukrainian написав:Ну 100 загиблих в день коли ворог втрачає до 600-1000 на цьому напрямку можливо відносно не погано.
Погано, адже ми втрачаємо кращих патріотів, а вони - зеків. Патріотів нових виховувати десятки років, а популяцію зеків можна за кілька місяців відновити.
beee написав:"мобилизационный фонд" иногда применяют выражение. мол, хороших орков станет 200 000 пакетов, значит наших нужно положить - 20 тысяч. страшная бухгалтерия забойного скота. может так и нужно, я не знаю, слава богу - не военный (не в обиду, просто личное убеждение. военным - честь и хвала) но американцы или израильтяне за одного своего солдата перевернут пол мира
️Розвідка Канади про можливий наступ орків на Запорізькому напрямку:
Погано оснащені та недостатньо навчені сили росії, швидше за все, не зможуть провести успішний наступ уздовж Запорізького фронту в найближчі кілька місяців
Рф готовится к наступлению с трех сторон, которое может начаться уже в феврале, — об этом изданию Daily Beast заявил глава Фонда госимущества Украины Рустем Умеров.
По его словам, атака будет идти с севера, через белорусскую границу, из опорных пунктов России на востоке Украины и с юга.