antey1969 написав:Отправлять пилотов в окопы? Интересно, что навеяло такую внезапную идею?
Військова необхідність. Треба то й усе. В історії всяко бувало. Авіапольові дивізії в Германії в кінці 2 світової як не було топлива і літаків формували з персоналу авіаційних частин. Десантники в Червоній Армії на початку війни пішли в окопи як звичайна піхота. Підрозділи на суші в окопах з моряків і в німців і в Червоній Армії були.
beee написав:Не чипайте совкових "військових". Вони живуть жуковськими ідеалами, а закони тичуть тільки для виправдання своєї нікчемності, коли їм вигідно
Им все по жизни обязаны. Это полезно для масштабирования ситуации вцелом. Попробуй ляпнуть про свои права. Но вдруг чего - он тычет страничкой из Википедии
Когда тебе представляется 17 летний, что подписал контракт на три года ... - Такого не было даже при совке.
alex lem написав:Військова необхідність. Треба то й усе
Так, за необхідності так і буде. А вірніше, якщо техніки вже не залишиться (і ніхто не обіцятиме) , а люди будуть.
В якийсь момент , на самому початку війни, була думка приєднатись до ССО та кошмарити з ними тили фашистів по чернігівським лісам, які я трохи знаю. (А що , фізика у мене чудова, все життя jogging, вага 90+ , і це не жир, , тобто тягнути вантаж зможу, базові військові знання є, на відміну від успіхів вмію в азимути та сторони горизонту, а також здатність навчатись новому також присутні). Але потім нам дали зрозуміти, що мікроскопом цвяхи забивати не дадуть. Надто дороге задоволення. Ну і навіть якщо закінчиться пострадянська техніка у партнерів, то вже багато хто, в тому числі я, освоїли західну. Може будуть її давати багато. Перейдемо всі на неї.
О беженцах этак 70+ На Старый Новый Год, увидел выехавших в мае со словами: "вернёмся после Войны". Едем на Родину! Обое коренные жители Карпат. Двери подъезда бабка целовала - "своя постель!..." А пока стучу по кнопкам - идут приходы Ураганов, где -то из под Александровки или Петровки.
Сразу видно, что воскресенье. Половину в накате. Hotab, так что там с "летным проишествием" ? Я почему у тебя интересуюсь...Думаю , что ты луЧЧе других знаешь. Судя по аватарке.
Журналист переспросил, верно ли понял, что Германия не будет возражать, если Польша отправит танки Leopard 2 в Украину. "Вы меня правильно поняли", - ответила Бербок. https://www.pravda.com.ua/rus/news/2023/01/22/7386030/
Якщо буде отой орконаступ (на який вказував Залужний і ціла низка інших прогнозує зараз), то спочатку хлопці, які зараз на передовій, стримають його... А потім вже й ота ротація. За необхідністю...
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 23 січ, 2023 01:01, всього редагувалось 1 раз.
wadimk написав:Сразу видно, что воскресенье. Половину в накате.
Оркоподібні просто сильніше себе проявляють, а по суті нічого нового.
wadimk написав:Hotab, так что там с "летным проишествием" ?
Нового за цей час небагато. Дивився я місце падіння. Не побачив, за що він міг би зачепитись. Вірніше, за що міг, там вистачає, а от конкретно слідів будь-яких, щось пошкоджене навколо - ні. Дитсадок (2 поверхи) знаходиться в "колодязі" з висоток, 14 поверхів. Тобто він явно зачепив щось на рівні 14 поверху (або вище) і рухнув в "колодязь".
По початковому завданню посадки там не було, але пасажири такого рівня мають право вносити корективи в маршрут. Пілот має право відмовитись , якщо він не може виконати таке через погоду чи по рівню своєї підготовки.
Найжахливіше, що бортові засоби об'єктивного контролю знаходились в тому місці, яке дуже сильно постраждало від пожежі. Можливо, що і розшифровка данних т н. "чорного ящика" не прояснить картину.