Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 33763377337833793380 ... 14691>
Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2023 18:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Итак, о повестках

Поспрашивал знакомых.
Повестки раздают, приносят на работу и там вручают. Но не прям всем-всем подряд

Вручение повесток на улице - из разряда страшилок, типа, "видели двух мутных типов в Голливуде, наверное повестки раздают" или "полицейские там стоят, наверное повестки раздают". Это из ТГ(авно)-канала "Повестки Чернигова"
Мене взагалі сусід запевняв, що зараз шлют повістки в Дію і він особисто бачив цю повістку в Дії, яка прийшла його колезі по роботі
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2023 18:44

ЧВК «Вагнер» выдает сбежавших и сдавшихся ВСУ зеков за погибших. Их родственники получают липовые похоронки, с них вымогают деньги.

«Заключенные массово побежали из ЧВК "Вагнер", причем в обе стороны — как в Россию, так и сдаваться в плен на Украину», — рассказала в программе «Воздух» глава фонда «Русь сидящая» Ольга Романова. Пригожин пытается выкручиваться своеобразным образом.

«Пригожин обещал Путину выиграть войну, ему дали карт-бланш — забирай заключенных. Скорее всего их уже более 50 тысяч было завербовано, а воюет на фронте 10 тысяч. Остальные — либо убиты, либо "трехсотые" (раненые), либо дезертировали, либо сдались в плен. Пригожину эта статистика не нужна. Ну ладно убитые, а вот сдавшиеся в плен и дезертиры с оружием в руках в России — ему этого Путину показывать нельзя», — объясняет Романова.

Поэтому сдавшихся в плен или сбежавших считают погибшими. И рассылают похоронки их родственникам. Романова рассказала и о попытках ЧВК заработать на родных заключенных.

«Когда речь зашла о выдаче тела, у женщины, которая живет не в России, стали требовать деньги за это. Она опубликовала скриншоты переписки с вымогательством. И тут появился живой муж, который воюет в ЧВК "Вагнер" — он сказал, не лезь, женщина, не в свои дела. То есть если бы она это не опубликовала, то оплакала бы его и, видимо, похоронила бы пустой гроб», — резюмирует правозащитница.

О том, как Пригожин кидает на деньги и самих солдат, записавшихся в его ряды, мы рассказывали здесь.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2023 18:48

GALeon написав:Польша рассматривала вариант раздела Украины на начальной стадии войны, заявил экс-глава МИД Польши Сикорский

"Я думаю, что имел место момент колебаний в первые десять дней войны, когда мы все не знали, как она пойдет, и, возможно, Украина рухнет", - заявил Сикорский в эфире радиостанции Zet, отвечая на вопрос, верит ли он в то, что "правящая партия Польши в какой-то момент думало о разделе".

"Если бы не героизм Зеленского и помощь Запада, это могло бы быть по-разному", - добавил он.

Премьер-министр Польши Моравецкий уже выступил с опровержением слов Сикорского.

бесформенная куча набрасывает рашистские нарративы
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2023 18:54

GALeon написав:
pesikot написав:Итак, о повестках

Поспрашивал знакомых.
Повестки раздают, приносят на работу и там вручают. Но не прям всем-всем подряд

Вручение повесток на улице - из разряда страшилок, типа, "видели двух мутных типов в Голливуде, наверное повестки раздают" или "полицейские там стоят, наверное повестки раздают". Это из ТГ(авно)-канала "Повестки Чернигова"
Мене взагалі сусід запевняв, що зараз шлют повістки в Дію і він особисто бачив цю повістку в Дії, яка прийшла його колезі по роботі

бесформенная куча опять набрасывает гфно на вентилятор из серии "я не видел но брат знает хлопа брат которого був у мисти и видел"...
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2023 18:57

За крок до перевороту думок©

Bobua написав:Перший місяць всі зібрані, згуртовані.
А що далі -- то гірше. Напиваються, стріляють, ріжуть... одне іншого.

А я не наважуюсь про це зараз писати, бо "не на часі"...
А так хочеться все в деталях описати, ще й декілька конкретних випадків привести...
Але, мабуть, не можна... "не на часі"...
Потерпимо до завершення війни...
  Bobua написав:Це мене дивує.
От всі ж знають, що гуртожиток -- то погано для життя? Не всі?? А чому ж тоді не купуєте собі кімнату в гуртожитку, чи й узагалі кілька "койко-місць" (двоповерхових) для сім'ї? Подумайте наскільки так можна зекономити на житлі!
То який сенс у ротації на ту загадкову "2лінію", якщо люди так і продовжать жити на "койко-місцях" і напиватись...? І їм ще й зарплату плати.
Хіба ж не логічніше 5-4-3-2... "лінії" заповнювати новобранцями, а після 0ї давати людям справжній, тривалий відпочинок. Вдома
Так би мало бути - але, ЧОМУСЬ(???), чомусь так нема...
  Bobua написав:А не так, що ми поїхали на фронт (хай навіть і не надто активний) після 3х тижнів у тилах. Після 57 вистріляних патронів. Пропустили всі 5-4-3-2-1 лінії. І одразу на 0. Майже всі без досвіду. А "досвідчені" були з тихих часів АТО і мали хіба що досвід життя у бліндажах
Так все і було... правда нам більше "пощастило" - ми 1,5міс в глибокому тилу пробули...(аж тоді попали на досить активний фронт)... але патронів випустили менше)) - хтось 14... хтось 7... а хтось - жодного(і жодного разу ще ніколи не стріляв)...
Але... - нехай це все буде неправда і ми їхали підготовленими універсальними солдатами)) - що аж Арнольд Шварценеггер, десь в окопі нервово курив і підкидував дрова у буржуйку)))
  Bobua написав:Солдати після поранень легко проходять комісії. Дуже нечасто чую про списання.
Певен, що в тилах є багато, мільйони(!) значно міцніших людей, аніж на фронтах (а тим більше у війську в цілому).

Так - зі списаннями - не густо... Відлежав в лікарні/рани загоїлись і... "ласкаво просимо знову на фронт".
І звичайно, що в тилах є значно міцніші люди...(тут би теж масу подробиць і прикладів привів/написав, але... "не на часі"...)

А так, то... "А в остальном, прекрасная Маркіза - всьо харашо, да харашо"© :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2023 19:13

vitaliian написав:Зображення

Что происходит?
Пара человек в камуфляже в скорой и один спортивного вида в капюшоне.
Никого никуда не тянут.
Это видео лепят на рашистских ресурсах как подтверждение принудительной мобилизации.
ХЗ как они рассмотрели на этом видео мобилизованных. Я лично ничего подобного не вижу.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2023 19:26

Вирвані куски тексту з ще не написаної книги... ;)

- ...чому, от чому я маю думати не як бути ефективнішим у війні/поставлених завданнях і, взагалі, як вижити/залишитись живим... - а голова має бути "забита" несправедливістю? Маю думати - "як подолати, чи хоча б придушити корупцію"?

- ...чому, такі банальні/прості речі, як "підтримати однин одного", чи "подати руку допомоги", навіть, не просто побратиму, а є так, що й ОДНОСЕЛЬЦЮ(з одного села пішли на війну!!!) - тут ігноруються?(дивно, але кажуть, що в піхоті ставлення/правило "один за всіх і всі за одного - в вогонь, в воду, під кулі, снаряди і т.п... - діє на 99%!!! А в нас чомусь на 5-10%?)

-...чому немає(а може і є, але ніхто ще не підказав) "гарячої лінії", на яку АНОНІМНО(щоб не було пізніше проблем) зателефонував і "приземлив" будь-якого командира, чи комбата, чи ще вище командування(вказавши номер бригади/дивізії і його ім'я/прізвище), який "починає літати вище хмар"?
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2023 19:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:АНОНІМНО(щоб не було пізніше проблем) зателефонував і "приземлив" будь-якого командира, чи комбата, чи ще вище командування(вказавши номер бригади/дивізії і його ім'я/прізвище), який "починає літати вище хмар"

Тут ти анонім. Бригаду можеш не казати. Прізвище людей теж. Обмежся посадами. Про яку несправедливість мова?

Так, на всяк випадок (я майже впевнених, що ти будеш нічого розказувати нам) , земляцтво ні до чого. Має працювати справедливість і правда, а не "мій земляк - я за тебе".
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 23 січ, 2023 19:43, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2023 19:43

Успих
Таковы реалии.
Все части разные. Кому как повезет куда попасть.

Сегодня слышал и вовсе лютый треш - в подразделении лишь 20 процентов, которые хотят что-то делать, вынуждены помалкивать, чтобы не отхватить от остальных.

И есть нормальные части, подразделения.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 січ, 2023 19:45

Сообщается, что доходы бюджета от поступлений за торговлю нефтью снизились на 60 процентов:

На неделе, завершившейся 20 января, бюджет собрал лишь 47 млн долларов нефтяных пошлин, хотя в ноябре и декабре это было около 120 млн долларов в неделю, а весной и летом суммы доходили до 150-160 млн.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 33763377337833793380 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему