sergii_naushenko написав:А враховуючи, що завод з виробництва ракет С300 та С400 знаходиться безпосередньо в москві, куди дострелить або долетіти практично неможливо через насиченість району ППО, то будь-які розмови про закінчення запасів ракет - пусті балачки.
Запаси - це те, що лежало на складах до початку вторгнення. За рахунок запасів вони робили масовані запуски двічі на тиждень, за рахунок поточного виробництва - раз на один-два мвсяці.
detroytred написав:Поясню своє бачення в чому саме там проблема.
Дивіться: коли оцей комбат звертається до підлеглих за умов, коли є порушення (забезпечення, норм відпочинку і т.д.), то, гадаю, він не наказує отак -- роби те й те так-то й так-то, а практично просить, вмовляє "треба хлопці" і пояснює "тому що...". Пояснює.
А от коли підлеглий звертається зі своїми проханнями -- да й елементарним проханням лише пояснити чому рішення по його відпустці саме таке, і чи можна інакше, то йому у відповідь -- "Бо я так сказав!".
Або підлеглі прикривають порушення командира (ту ж корупцію з відпустками та інші речі) і у відповідь очікують більш доброго ставлення до себе. Хоча б пояснень. Коли ж у відповідь -- "я так сказав" (тобто іди на фіг), то це обурює і викликає бажання в підлеглого -- хочеш за статутом, то й сам за статутом спершу служи (тобто "стуканути" на цього хитруна).
Це класика... Несправедливих відносин начальник-підлеглий. Да й взагалі у житті. І таких ситуацій виникає купа. По самим різним моментам.
Справа не у відпустках або чимось іншим, а у відносинах... Тому теоретично в армії все просто: за статутом. А в реаліях -- вінегрет. Коли ж нема чітко визначених правил, то виникають тьорки))
Капець)) Ви що, напряму з нашої батареї пишете, що так чудово знаєте/розумієте ситуацію?
монаківці ж послали країну. хто буде захищати країну якщо всі трохи монаківці? і почувають вони себе сухо й комфортно так як знають що повернуться спокійно потім в країну і будуть як і раніше хазяївами життя.
Цікаво. У Львові вчора/сьогодні почали набагато активніше відключати світло. В мене протягом дня не було ні вдома, ні на роботі. Ще хтось таке помітив? Є якісь ідеї, чому так? Останніми днями ніби не було масованих ракетних атак...
sashaqbl написав:Цікаво. У Львові вчора/сьогодні почали набагато активніше відключати світло. В мене протягом дня не було ні вдома, ні на роботі. Ще хтось таке помітив? Є якісь ідеї, чому так? Останніми днями ніби не було масованих ракетних атак...
є таке, на суб'єктивно +25 +35% довше почало не бути світла
Индия и Китай отказались платить больше за российскую нефть
Планы российского правительства уменьшить скидки на нефть, которые приходится давать немногочисленным оставшимся покупателям, столкнулись с проблемами. Цена Urals - основной марки российских нефтяников, на которую приходится почти 60% всего экспорта, - продолжает держаться на уровнях почти вдвое ниже Brent.
Стремительное падение котировок российской нефти началось в ноябре: с отметок выше 70 долларов за баррель Urals подешевела до 50 долларов, в декабре цены опустились до 40, а в январе уходили ниже этой отметки. По данным Argus, ценового агентства, услугами которого пользуется правительство РФ, в последние дни Urals стоит не дороже 45 долларов.
В Азию уходит более 80% российского нефтяного экспорта, и избавиться от гигантских скидок российские нефтяники не могут. Напротив, дисконты для Индии - крупнейшего покупателя, забирающего каждый второй баррель, который вывозится танкерами из портов, - растут и достигли рекордных значений.
З монаківцями все зрозуміло. На мій погляд треба ще лад навести з купою військових в тилу. Влітку була в Житомирі та області і бачила дуже багато людей у військовій формі в самих різних куточках міста та області, які вештаються без діла по базарах, магазинах. От що вони там боронять мені не зрозуміло. Їх і треба в першу чергу навчати, тренувати от і буде заміна тим хто на нулі.