Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 35893590359135923593 ... 14819>
Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2023 19:30

Япония даёт 5,5 ярдов

Japan will offer Ukraine fresh financial support worth $5.5 billion, Prime Minister Fumio Kishida said Monday, days before the first anniversary of Russia's invasion.
https://www.france24.com/en/live-news/2 ... kraine-aid
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2023 19:57

flyman написав:
  fler написав:
  Ой+ написав:І розмножувались. В Чечні після війни населення подвоїлось, а якщо зробити дем.зріз, то чоловіків придатних до війни взагалі в декілька раз стало більше. 5 дітей в сім'ї норма, а в нас до війни 1,1, а що далі буде?

Мабуть, цим питанням займуться наші військові одразу після перемоги. Вони мають пристойну зарплату, сильні, мужні красені. Жінки повертатимуться з-за кордону. Процес відбудови країни створить додаткові робочі місця і т.д.

Між тим у кацапії:
За останні 10 років чисельність жінок у віці 20-29 років скоротилася майже на 40% і склала на 1 січня 2022 р 7,2 млн.осіб. Ще тре відняти тих, які виїхали за кордон за рік війни..

Ви особисто скількох готові, від "мужнього і сильного", "з пристойною зарплатою" 5 чи 4 чи?
До чого ці еротичні фантазії про демографію?
Вернеться, від сили 50% від тих що виїхали.
Чого повертатися? Заскучали за смереками та берізками?

Bolt написав:Маркер, такой. Дочка вышла на очные занятия в универ, бо с начала войны сплошной Онлайн был. Дык с их немецкого иняза с 37 чел, 11 чел уже забрали документы и перевелись в Бундес, ещё одна в процессе. Не скажу за другие факультеты. Но, тем не менее... Я конечно понимаю, что там в основном понаехи во Львов были, а там либо общага, либо аренда +плата за обучение. А так, походу, сплошной профит.

навпаки, більшість повернеться - не так вже й легко жити за кордоном.

я думаю, ви й самі залишитесь, коли тінь воєнкому перестане над вами майоріти - за кордоном на 100 баксів не проживеш :D

те, що з німецького інязу третина перевелася в Німмечину -вірю. але вибірка дуже точкова :D
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2023 20:07

flyman написав:Ви особисто скількох готові, від "мужнього і сильного", "з пристойною зарплатою" 5 чи 4 чи?

Якби мені приспічило, то могла б, здоров'я ще дозволяє :P Три місяці тому знайома (мого віку) народила другу дитину. Так, звісно, по 4-5 народжувати не будуть, але навіщо тут нагнітати "все пропало"?

flyman написав:До чого ці еротичні фантазії про демографію?

Статистику одружень бачили? За рік війни їх побільшало.

flyman написав:Вернеться, від сили 50% від тих що виїхали.
Чого повертатися? Заскучали за смереками та берізками?

До своїх чоловіків повертатимуться, щоб діти зростали з батьками. Щодо %, які повернуться, "все не так однозначно", є багато факторів впливу. На початку війни я писала, що повернуться 85%, якщо війна закінчиться до 2023р. Зараз мені важко сказати нову цифру, немає багатьох даних (не велася статистика напр., по безробіттю тощо).
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2023 20:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Это Ваше мнение или где-то читали?
Если читали, то можно ссылку?
Я такого пока нигде не видел. Наоборот жалуются на промедление с наращиванием военного производства.

Про виробництво снарядів у три зміни казала американська представниця на Мюнхенській конференції, посилання на тєлік.
  sergey_sryvkin написав:І де тут Грузія?.

2 січня 2002 року Європарламент зазначив, що Вірменія та Грузія можуть вступити до ЄС у майбутньому, оскільки обидві країни вважаються європейськими.[4]
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Вірменія_та_Європейський_Союз
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2023 20:12

fler написав:Мабуть, цим питанням займуться наші військові одразу після перемоги. Вони мають пристойну зарплату, сильні, мужні красені. Жінки повертатимуться з-за кордону. Процес відбудови країни створить додаткові робочі місця і т.д.

Я би запропонував не відкладати, а в стилі проектів одного активного форумчанина:
1) Надавати що три місяці відпустку 10 днів із виплатою 50% забезпечення, а в разі задокументованого покращення демографії доплачувати ще 50%.
2) В разі розширення демографії з понад 1 об'єктом надавати додаткову премію і пільговий іпотечний кредит, краще два.
3. Ну і т.д.

Умовний Захід переварив основну масу біженців і готовий прийняти ще. На жаль після війни є підстави для руху не тільки на повернення, а на возз'єднання сімей, але не в Україні.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2023 20:23

Зображення
Неплохо так ...
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2023 20:42

таракан лукашенко с деловитым видом, насмехаясь, приглашал Байдена в беларусь, мол, раз такое беспрецедентное событие, сам Байден в Польше, так не бойся из Польши прилетай.

А Джо взял и приехал в Киев.
Что тут скажешь. Удивительно время
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 411 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2023 20:45

Ой+ написав:Я би запропонував не відкладати, а в стилі проектів одного активного форумчанина:
1) Надавати що три місяці відпустку 10 днів із виплатою 50% забезпечення, а в разі задокументованого покращення демографії доплачувати ще 50%.
2) В разі розширення демографії з понад 1 об'єктом надавати додаткову премію і пільговий іпотечний кредит, краще два.
3. Ну і т.д.

Навіть не сумнівайтеся, плюшки обов'язково будуть, тому що це важлива системна проблема. Зараз (з січня 2023) Інститут Лібанової почав працювати над великим проектом повоєнного відновлення економіки України - там буде чимало дієвих пропозицій і найбільше, мабуть, по демографії.

Ой+ написав:Умовний Захід переварив основну масу біженців і готовий прийняти ще. На жаль після війни є підстави для руху не тільки на повернення, а на возз'єднання сімей, але не в Україні.

Так, побачимо й таке, але не думаю, що їх буде багато. Як вже зазначалося, життя за кордоном не є легким, потрібно багато й тяжко працювати + багато до чого звикати, змінювати свої звички тощо.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2023 20:48

beee написав:А Джо взял и приехал в Киев.
Что тут скажешь. Удивительно время

рано ты продал свою недвигу :)
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2023 20:50

Ой+ написав:Умовний Захід переварив основну масу біженців і готовий прийняти ще. На жаль після війни є підстави для руху не тільки на повернення, а на возз'єднання сімей, але не в Україні.

зачем 100500 раз повторять глупости??
какой статус у беженцев?
война закончится статус обнулят и все, дальше по стандартной процедуре
с кем "воссоединяться" то будут? с нелегалами?
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 35893590359135923593 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему