Why Bank Stocks Ranging From Ally Financial to U.S. Bank Are Crashing (Again) Today By James Brumley – Mar 13, 2023 at 1:49PM KEY POINTS Last week's sell-off is now spreading more broadly, to other banks and even non-banking lenders. Investors are worried SVB Financial's failure is a sign that other banks are in similar trouble. Long-term-minded investors, however, should consider buying beaten-down bank stocks due to the likelihood they're not going to suffer the same fate.
Economist написав:Це ще +14,5 млрд. валюти на ринок України. Якщо НБУ буде і далі заливатиме нею Україну в таких масштабах, то курс і до офіційного опуститься.
Оптимістично, а якщо, не приведи Господи, щось піде не так і прийдеться ці мільярди надрукувати, то куди піде курс? Га? І ще - Ви економіст, судячи з ніку, поясніть будь ласка мені неекономісту свою фразу про НБУ який буде заливати валютою Україну, де саме НБУ її буде брати в таких кількостях, наскільки мені відомо, НБУ не може друкувати валюту, а веселий анекдот про "тумбочку", на жаль, є лише анекдотом і не більше того
ви текст запитання вмієте читати уважно ? була доречна відповідь: "чи можуть...?" - "можуть" а не категорична: "підвищать?" - "підвищать"
нашо інсайдерам іще щось гнать, якщо це тільки вони й скупали тишком-нишком готівкову валюту останні 3-4-5 тіжнів. Бо майже нікому іншому готівковавалюта вже 2 місяці не вперлася
то є інший рівень "інсайдерів", я про тих що ближче до плебса