Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 37703771377237733774 ... 14728>
Повідомлення Додано: Сер 15 бер, 2023 18:50

lapay написав:Останні сторінки гілки пройшли в дискусії, чому Захід не дає нам достатньо зброї.
Я тут ще в квітні писав, що збройовий ресурс Заходу доволі обмежений і, крім України, є ще, як мінімум, Тайвань. Зараз вже навіть прихильникам теорії змови, що Захід спеціально затягує війну, стає очевидно, що він хоче, але не може постачати нам значну кількість снарядів, і багато чого іншого. В раші теж почався снарядний голод.

"хоче, але не може" - могу поверить. Но понятно, что танки и самолёты быстро не наклепаешь, ракеты, возможно, тоже. Но обычные артснаряды... Это не какие-то новые и высокие технологии. Если даже не хватает мощностей, то расширить/создать их можно достаточно быстро. Уж за год так точно.
Не буду критикувати про..Заходу, вони вже почали виправляти свої помилки,

? Щось не бачу.
не буду робити нових прогнозів, їх вже було достатньо, тільки ще раз побажаю витривалості нашим захисникам і успіху нашому контрнаступу.

Согласен и присоединяюсь.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 15 бер, 2023 18:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Это не какие-то новые и высокие технологии. Если даже не хватает мощностей, то расширить/создать их можно достаточно быстро. Уж за год так точно.

І так, і ні. Це в нас війна, а в них мирний час, і бюрократія по законам мирного часу.
Звісно, можна було б усе вирішити, як в 41му, але до цього, мабуть, не готові.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 бер, 2023 19:04

vitaliian написав:........
  ЛАД написав:Мы же просим только оружие

вам нечего делать? просить оружие в данной ситуации НОРМАЛЬНО. ныть что дают недостаточно НЕНОРМАЛЬНО.

Вам нечего делать?
Ноем - это когда ничего не делаем, а только жалуемся.
Мы не ноем, а воюем. Тяжело воюем. И говорим, что поставки оружия недостаточные.

‼️Навесні і влітку на Україну чекають важкі бої, — представник Пентагону, бригадний генерал Пет Райдер.

За його словами, США з початку війни роблять все можливе, щоб задовольнити потреби України, чи то боєприпаси, ППО, або бронетехніка.

"Говорите и вы".

Бывший посол США на Украине Стивен Пайфер, участвовавший в подписании меморандума, прокомментировал содержание документа и его термины:

В английском тексте меморандума присутствует слово «assurances», то есть «заверения в поддержке», но не «guarantees» (гарантии). Это важное отличие. Например, наши союзники по блоку НАТО обладают гарантиями в области безопасности. Южная Корея и Япония, с которыми у США заключены договоры о совместной обороне, обладают гарантиями. В случае Украины мы говорим о заверениях. Это менее сильное слово. Во-вторых, в меморандуме не был прописан механизм ответных действий, кроме обращения к Совбезу ООН, если против Украины будет применено ядерное оружие
— Стивен Пайфер

посол Германии в Киеве Анка Фельдгузен прокомментировала правовой статус меморандума[30]:

Будапештский меморандум — это действительно формат без юридических обязательств в рамках международного права. Но я думаю, что сейчас нужно пробовать все, чтобы избежать войны
короче филькина грамота.

И к чему столько слов?
Вы просто подтвердили мои слова, что это "туалетная бумажка, к тому же уже использованная".
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 15 бер, 2023 19:07

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Это не какие-то новые и высокие технологии. Если даже не хватает мощностей, то расширить/создать их можно достаточно быстро. Уж за год так точно.

І так, і ні. Це в нас війна, а в них мирний час, і бюрократія по законам мирного часу.
Звісно, можна було б усе вирішити, як в 41му, але до цього, мабуть, не готові.

У них вопрос не в бюрократии, а в деньгах. И только.
Ну ещё в политической воле.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 15 бер, 2023 19:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Коротше, жодного толкового аргументу що Захід(США) щось "не може" я не почув

Для цього треба самому цікавитись питанням і вивчати фактаж, наприклад, скільки снарядів в день випускає США, скільки їх витрачає Україна, як швидко США планує збільшити виробництво. Ця інформація є у відкритому доступі. Ще рік назад, чиновники ряда європейських країн заявляли, що наших запасів вистачить на тиждень, на два тижні, такої війни. Куди вже пряміше.
Я не збираюсь сперечатись і когось переконувати. У кожного є своє бачення/передбачення подій і свої помилки.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 бер, 2023 19:14

Denik написав:Ціни на нафту пішли вслід за російським військовим кораблем...
В таких умовах робити ще одну хвилю часткової мобілізації - це повністю розвалити економіку, бо впаде банківська система через відток депозитів.
Означає це власне те, що рашисти отримають чисто військових люлей влітку...

Це все чудово, але де впевненість, що партнери рф не вигадають якусь допомогу (обхід санкцій у тому числі)? Хто вгамує Іран та Пн.Корею, наприклад?
Зараз подивимось, що Сі привезе до Києва із москви.
Кажуть, що борги Китаю наразі сягають 54 трильйони доларів, а якщо США перекриє доступ до своїх фінансових ринків, то його економіці буде пістець. Гадаю, що США буде діяти поступово, без різких рухів і з обов'язковим залученням країн ЄС, які вже переглядають співпрацю та відносини з Китаєм.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 бер, 2023 19:37

ЛАД написав:Ноем - это когда ничего не делаем, а только жалуемся.
Мы не ноем, а воюем. Тяжело воюем. И говорим, что поставки оружия недостаточные.
я про форумчан, которые считают что нам все должны, а не про Украину в целом. Изначально речь шла только про форумчан.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 15 бер, 2023 19:39

lapay написав:
  andrijk777 написав:Коротше, жодного толкового аргументу що Захід(США) щось "не може" я не почув

Для цього треба самому цікавитись питанням і вивчати фактаж, наприклад, скільки снарядів в день випускає США, скільки їх витрачає Україна, як швидко США планує збільшити виробництво. Ця інформація є у відкритому доступі. Ще рік назад, чиновники ряда європейських країн заявляли, що наших запасів вистачить на тиждень, на два тижні, такої війни. Куди вже пряміше.
Я не збираюсь сперечатись і когось переконувати. У кожного є своє бачення/передбачення подій і свої помилки.

А хіба в цьому питані вам хтось скаже правду? Я сумніваюсь. Але точно знаю, що якщо США захоче, вона збільшить виробництво снарядів в 1000 разів за місяць, максимум за квартал.
Ви не відповіли на запитання - Як НАТО(а це 30 країн) зібралось взагалі воювати, якщо їм не вистачає снарядів для достатньо середнього конфлікту?
Це при тому що країна "без економіки" витрачає в 5-10 разів більше снарядів! Щось тут у вас не клеїться.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 бер, 2023 19:42

vitaliian написав:detroytred сами придумали про жалость сами раскритиковали. Я про жалость где то писал?

Пояснюю: Ви писали про нытьё.
Я навів розтулмачення даного поняття з інтернету.
Те, яке, на мій погляд, підходить найкраще.
Тобто: *нытьё - это жалость к себе, любимому, являющемуся центром этого хрупкого и ненадежного мирка*.

\\\\Я про жалость где то писал? Здесь речь про ответственность, должен тот кто несёт ответственность за агрессию.\\\\
Нытьё (як Ви оцінюєте прохання про допомогу) з боку кого?
Так про яку відповідальність жертви агресії за аресію може йти мова???!!!
Ви про що?

Якщо ж Ви про відповідальність за неготовність до відбиття агресії, то все рівно - дана відповідальність ніяким чином не пов'язана з проханням допомоги в того, хто сам взяв на себе зобов'язання допомагати.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 15 бер, 2023 19:45, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 бер, 2023 19:50

lapay написав:

Аргументація можливостями тільки європейських країн? -- ))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 37703771377237733774 ... 14728>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор