Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 979899100101 ... 232>
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2010 20:53

budivelnik
таки непотопляємий :lol:
на всякий випадок уточнюю, це пердмістя Києва, а по описанному Вами ж прайсу передмістя прирівнюється до на ТОП5, а обдумування Вами відповіді означає, запутування в своїх же маніпуляціях :D
P.S. я не настоюю на зміні підпису, до березня рукою подати 8)
зміните тоді нік на МИР, Двері, м*яч, англійською :oops:
Fandorin

Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2010 20:57

budivelnik написав: ціна 25 000 - 35 000 за 50-60 кв м = 500-600 доларів за квадрат , спокійно попадає в мій діапазон цін для таких населенних пунктів .

эта цена в 2008 была :lol:
щас 15000
и не факт шо брали, бо сделок мало было уже в 2008 везде
значит не подпадает)))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2010 21:04

budivelnik написав:Тут дехто розповідав про 14 000 готових до продажу квартир , нехай кожна коштує хоча б 100 000 , таким чином потрібно заморозити більше ніж на рік 14 000 х 100 000 = 1 400 000 000 доларів :D ,
знаєте когось хто в Україні може собі таке позволити :?: :D

не де хто, а официальные лица
и ни кто не удерживает, просто ни кто не покупает :lol:

я уже достаточно фактов и цифр на этом форуме привел шоб грамотные люди отделили зерна от шелухи
а вы можете дальше засорять эфир никому не нужными цифрами с потолка)))

я вот не пойму одного, это вы на заказ делаете или просто боретесь за свой бизнес?
в любом случае к реальным результам это не приведет, потому как видно шо СМИ уже подхватило тему снижения цен, думаю не без участия некоторых АН, судя по их выкладкам, и дело только за временем
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2010 21:54

На этих выходных был в Запорожье в гостях. Там была самая крупная строительная фирма - Константа. Теперь она вроде как банкрот. А их сайт уже не их http://constanta.zp.ua/
Раньше тут были реальные предложения запорожских новостроек, с фото и описанием.
В конце 2008 года строители провели акцию - 7500 грн за метр. Некоторые бросились покупать в "почти достроенном доме" - до сих пор ждут свои квартиры (уж больше года). Никто там ничего и не делал - просто деньги собрали. Видимо уже не дождутся, т.к. паи предлагают к продаже за 3500 (чуть выше 50% цены), а летом продавали за 5000. А до 2008-го строили в срок.
Это уже 2-й крупный игрок на запорожском рынке...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2010 22:16

уже достаточно фактов и цифр на этом форуме привел шоб грамотные люди отделили зерна от шелухи
а вы можете дальше засорять эфир никому не нужными цифрами с потолка)))

Поясніть будь ласка чому Ваших 4 000 повідомлення - це зерна , а моїх 2000 - шелуха , якщо на сьогодні мої цифри можна побачити і в підпису і на гілці Прогнозів + порівняти як ці цифри мінялись в часі + на скільки вони відповідають реальності .
Де Ваші цифри , з чим їх можна порівняти і за який період Ви ці цифри озвучували :?:
на всякий випадок уточнюю, це пердмістя Києва, а по описанному Вами ж прайсу передмістя прирівнюється до на ТОП5, а обдумування Вами відповіді означає, запутування в своїх же маніпуляціях Very Happy

Дозвольте мені вирішувати які міста куди відводити , якщо Вас не влаштовує мій підхід , розробіть свій і опублікуйте.

А так Ви вирішили що Буча це передмістя Києва , я так не вважаю і вважати не збираюсь . Якщо йти по Вашій логіці то місто на відстані 35 км від Києва в сторону Білої Церкви з одного боку є передмістям Києва , а з другого передмістям Білої Церкви бо до неї також 35 км . Тому для того щоб уникнути подібних протиріч , я й сказав що передмістя знаходиться на межі міста , а не через 20 км від кільцової дороги . Таких містечок як Буча навколо Львова на відстані 20 км - десятки , в деяких з них житло напевно можна купити за 100 доларів квадрат , так що мені тепер робити :?: ВВажати їх обласними центрами :?:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2010 22:20

[quote="budivelnik"][quote]Даже не буду расписывать математические расчеты в разнице ежемесячных выплат по ипотеке, когда долг банку составляет $40 000 и когда долг составляет $140 000 при одинаковой % ставке и сроке кредитования.[/quote]
Для мене можете не розписувати , я це вже кілька місяців тому розписав , пояснюючи , що для кінцевого покупця все одно , Купувати по 3000 доларів за кв м , при 30 % першому внеску під 13 % на 15 років , чи купувати по 1700 кв м , при 30 % річної[/quote]

Будивельнык точно ненормальный...... По 3000 дол./м3 даже при 12 % могли покупать только неграмотнные и рисковые одновременно, а по 1700 дол./м3 при 30 % годовых - только полностью больные. Любая ипотека выше 10 % - кабала, при любом взносе и любой более-менее значимой цене (когда кредит превышает скажем 30-40 тыс. долларов для Киева). А поскольку в нашей стране народ платит по потребкредитам 70-100 % годовых, бизнес платит 20-30 % годовых "под оборот", то ипотеки вообще не будет ещё N лет, так что нечего её обсуждать
Vitalych

Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2010 22:54

budivelnik написав:
на всякий випадок уточнюю, це пердмістя Києва, а по описанному Вами ж прайсу передмістя прирівнюється до на ТОП5, а обдумування Вами відповіді означає, запутування в своїх же маніпуляціях Very Happy

Дозвольте мені вирішувати які міста куди відводити , якщо Вас не влаштовує мій підхід , розробіть свій і опублікуйте.

А так Ви вирішили що Буча це передмістя Києва , я так не вважаю і вважати не збираюсь . Якщо йти по Вашій логіці то місто на відстані 35 км від Києва в сторону Білої Церкви з одного боку є передмістям Києва , а з другого передмістям Білої Церкви бо до неї також 35 км . Тому для того щоб уникнути подібних протиріч , я й сказав що передмістя знаходиться на межі міста , а не через 20 км від кільцової дороги . Таких містечок як Буча навколо Львова на відстані 20 км - десятки , в деяких з них житло напевно можна купити за 100 доларів квадрат , так що мені тепер робити :?: ВВажати їх обласними центрами :?:

уважаемый любитель, пардон проФФесионал цыфровых манипуляций :D
о Белой Церкве речь не шла, это раз.
второе Буча 20 км от центра КИЕВА :) а не окружной
в третьих назвите десять городков вокруг Львова на ростоянии 20 км, по цене 100 уе за квадрат, не будьте пустозвоном :lol:
Fandorin

Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2010 23:41

о Белой Церкве речь не шла, это раз.

Якщо дискутуємо , то кожен вправі приводити ті приклади які вважає за потрібне
второе Буча 20 км от центра КИЕВА а не окружной

1 По карті http://maps.google.com . якщо печерський це центр , то звідти до гостомельського шосе - 20 км , а потім до початк Бучі вул Шевченка 7-10 км
2 Якщо20 км від Львова , то в таких селах як Заверещиця , Вовків , Товщів , Милятин і ще практично будь яке село на цій відстані яке знаходиться більше як 5 км в сторону від основних трас Львів- Яворів , Львів - Мостиська , Львів - Стрий . Львів - Тернопіль . Львів-Луцьк , навіть сьогодні не проблема купити стару хатинку в 40-60 кв метрів за 3 000 -6 000 доларів .Моя тітка купила в 2008 хату з 10 сотками землі за 5000 , при чому розглядала два варіанти Раковець і Береги , вибрала Береги , товариш купив під дачу , так само в здається Мальниці в 2007 за 2500 - 40 кв метрів + 10 соток .
3 Саме основне
Коли я створював табличку цін , то свідомо розбив на 5 груп , при чому , для того щоб зайвий раз не деталізувати , сам для себе прийняв рішення що близькість до основних ( по цінам ) міст України переводить населенний пункт рангом вище ( для міст райцентр - до обласного центру ) , а у випадках типових до Львова ( села які по підпорядкуванню відносяться до обласних районів , але обслуговуються Львівським БТІ Рясна-Руська - Яворівський р-н , Чишки, Давидів - Пустомитівський ) село -передмістя - до обласного центру .
Розподіл по населенним пунктам практично буде дуже добре працювати , якщо визначити наскільки далеко від данного населенного пункту працює основна маса людей .Не раз писав , тому наголошую
Відстань до місця праці має величезне значення при прийнятті рішення про доцільність покупки . На мій погляд кожен додатковий кілометр опускає привабливість житла на 10-20 доларів кв м . Розрахунок простий як двері
1 км пробігу автомобіля коштує приблизно 1 грн , 22 робочих дні х 2 км х 1 грн = 44 грн , для того щоб нейтралізувати цю суму ми повинні покласти на депозит 3000 - 4000 грн , так як середня величина житла 50 кв м , то щоб отримати додаткових 4000 грн потрібно за кожен метр квадратний заплатити на 4 000 / 50 = 80 грн менше :D . Можна ходити пішки якщо не далеко , але тоді вийде ще дорожче , бо для того щоб пройти 44 км , потрібно затратити 7 годин , вартість робочої години ( 2000 ( сер з/плата) / 180 год ( робочий місяць в год ) = 12 грн х 7 год = 84 грн , далі порахуєте самі :D
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 24 січ, 2010 23:59, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 24 січ, 2010 23:52

Ви хоч приблизно уявляєте якими ресурсами потрібно оперувати , щоб втримувати ціну в Києві :?:
Тут дехто розповідав про 14 000 готових до продажу квартир , нехай кожна коштує хоча б 100 000 , таким чином потрібно заморозити більше ніж на рік 14 000 х 100 000 = 1 400 000 000 доларів :D ,
знаєте когось хто в Україні може собі таке позволити :?: :D

Мабуть тільки Ви уявляєте, що ми живемо в Монако і наші заможні співвітчизники тільки і мріють про те щоб влити 1,5 млрд дол у найперспективніший у Європі ринок нерухомості, бо ці ненависні зелені папірці вже просто нема куди розпихувати :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ЗИ

Ви так завалили нас усілякими цифрами щодо не тільки нездешевшення житла, але й щодо його здорожчення, що десь загубилось питання про Ваше бачення умов, що стануть (або вже є) драйверами зазначеного зростання.
Freemans

Подякував: 253 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 00:03

Мабуть тільки Ви уявляєте,

Я потихеньку працюю і створюю для Вас можливість всунути свої зелені папірці в якмога більше видів товарів , а Ви вже якось самостійно спочатку заробіть , а потім визначайте куди сунути . Від того що я дам можливість купити нерухомість Ви явно не програєте не залежно від того купите чи ні , бо надлишкові квадратні метри позволять Вам дешевше їх орендувати ніж у випадку їх нестачі .
що десь загубилось питання про Ваше бачення умов, що стануть (або вже є) драйверами зазначеного зростання.

Енергоносії + вартість кредитів + інфляція .
Просто термін будівництва 2-3 роки , тому якщо курс виріс в 2008 , то основний ціновий стрибок нас чекає в 2011 , з місця ніхто не стрибає , в 2009 тупцювались крок вперід , два крока назад , отже в 2010 повинні почати розганятись :(
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 979899100101 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему