Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 603604605606607 ... 2887>
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 23:03

Faceless написав:
Дюрі-бачі написав:Faceless А можна десь оголошення про такі вакансії, тільки щоб робота була не на іноземні фірми (а то сидячи в Україні, по факту, і я працюю як заробітчанин)
Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти

Нууу, мабуть так. Але який відсоток від усіх банківських працівників отримує такі зарплати-мабуть і 10 не набереться? Та й не слід забувати, скільком тисячам ваших колег вказали на двері за останні 10 років і навряд ця тенденція зміниться в майбутньому.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 23:13

drevlyanin написав:
  Faceless написав:
Дюрі-бачі написав:Faceless А можна десь оголошення про такі вакансії, тільки щоб робота була не на іноземні фірми (а то сидячи в Україні, по факту, і я працюю як заробітчанин)
Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти

Нууу, мабуть так. Але який відсоток від усіх банківських працівників отримує такі зарплати-мабуть і 10 не набереться? Та й не слід забувати, скільком тисячам ваших колег вказали на двері за останні 10 років і навряд ця тенденція зміниться в майбутньому.

Скільки знаю банківську систему - постійно вона скорочується...
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 23:26

Faceless написав:
Дюрі-бачі написав:
  Faceless написав:Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти
Ну не знаю, знайомі на рівні позиції начальника відділу там і до 1,5k не дотягують...
Відділи різні бувають, і банки теж є дуже жлобливі. А так, в ГО і на не керівній посаді цілком можливо заробляти.
Певен що і не банками єдиними, просто по банкам в мене знайомих більше

Банки не найкраще платять. Там люди по іншому заробляють. Але то звичайно більше керівних посад стосується. Скільки ГО і скільки в ГО посад з 1.5+ (на сьогодні)? Орієнтуватись на окремих знайомих ГО найбільших та найщедріших банків, може привести до великої похибки.
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 23:51

Faceless написав:
Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:як на мене, якщо людина добрий спеціаліст в своїй справі 800-1000 дол вона отримає (цифри довоєнні). це якщо не йдеш в керівники.

800-1000 можна, якщо ти добрий спеціаліст 2000 - то вже фантастика. Але той спеціаліст в Європі/США за точно таку ж роботу буде отримувати 5+

Ніякої фантастики, і більше 2к можна заробляти, і не на керівній посаді

Це якесь міряння пісюнами. Я отримую в 2-3 рази більше, ніж міг би отримувати за свою працю у Києві. Я краще живу чи ні? Хто краще живе: той, хто має 1000 дол. в Києві, чи той, хто має 800 дол. у якомусь райцентрі? А може той, хто має 4000 дол. у Сан-Франциско? Чи може той, хто має 3000 дол. у Амстердамі? Може для заробітчанства це і працює, але для імміграції порівнювати треба рівень життя, а не суми.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 615 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 23:57

Bolt написав:
  airmax78 написав:Так він не тролить. Це ПЦ, звісно. Світогляд паразита.

Я нічим не кращий, чи гірший за інших. Чи мій світогляд виник на порожньому місці?! 😼

Так цей світогляд веде до деградації. Країни, в яких значна кількість людей мають такий світогляд - приречені. Яскравий приклад - совок.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 23:59

Re: Еміграція, заробітчанство

Gastarbaiter написав:
  Faceless написав:
Дюрі-бачі написав:800-1000 можна, якщо ти добрий спеціаліст 2000 - то вже фантастика. Але той спеціаліст в Європі/США за точно таку ж роботу буде отримувати 5+

Ніякої фантастики, і більше 2к можна заробляти, і не на керівній посаді

Це якесь міряння пісюнами. Я отримую в 2-3 рази більше, ніж міг би отримувати за свою працю у Києві. Я краще живу чи ні? Хто краще живе: той, хто має 1000 дол. в Києві, чи той, хто має 800 дол. у якомусь райцентрі? А може той, хто має 4000 дол. у Сан-Франциско? Чи може той, хто має 3000 дол. у Амстердамі? Може для заробітчанства це і працює, але для імміграції порівнювати треба рівень життя, а не суми.
Порівняння рівня життя спирається на цифри. Та й тема пішла з того що начебто в Україні не можна заробляти навіть на рівні просто заробітчанина, а це геть неправда
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 00:19

airmax78 написав:
  Bolt написав:Я нічим не кращий, чи гірший за інших. Чи мій світогляд виник на порожньому місці?! 😼

Так цей світогляд веде до деградації. Країни, в яких значна кількість людей мають такий світогляд - приречені. Яскравий приклад - совок.

Насправді і Україна такий приклад. Просто з кінця 2013 року країну рятують ціною власного життя люди з зовсім іншим світоглядом. Якщо б не вони - перетворились би вже на велике ОРДЛО.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5350 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 00:27

Faceless написав:Порівняння рівня життя спирається на цифри. Та й тема пішла з того що начебто в Україні не можна заробляти навіть на рівні просто заробітчанина, а це геть неправда

Вже кілька разів пропонував порівняти рівень життя людей однакових професій. Наприклад, водія київського автобуса та водія автобуса у Парижі. Чи бухгалтера у Вінниці та бухгалтера у Філаделфії. Працівника складу у Броварах із працівником складу у передмісті Варшави. Ось і все.
Які продукти купують, яке житло, який автомобіль можуть собі дозволити, як часто та куди можуть поїхати у відпустку. І т.д.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 615 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 00:38

Gastarbaiter написав:
  Faceless написав:Порівняння рівня життя спирається на цифри. Та й тема пішла з того що начебто в Україні не можна заробляти навіть на рівні просто заробітчанина, а це геть неправда

Вже кілька разів пропонував порівняти рівень життя людей однакових професій. Наприклад, водія київського автобуса та водія автобуса у Парижі. Чи бухгалтера у Вінниці та бухгалтера у Філаделфії. Працівника складу у Броварах із працівником складу у передмісті Варшави. Ось і все.
Які продукти купують, яке житло, який автомобіль можуть собі дозволити, як часто та куди можуть поїхати у відпустку. І т.д.

При всех равных условиях у стран золотого миллиарда будет безоговорочное преимущество. Нет смысла обсуждать.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 кві, 2023 00:52

antey1969 написав:При всех равных условиях у стран золотого миллиарда будет безоговорочное преимущество. Нет смысла обсуждать.

Не факт, я со своими тремя тысячами фунтов на руки живу хуже, чем когда был студентом в общаге в Киеве.

А знакомый, с Дублина уезжает, у него ставка 22 евро/час, ничего позволить не может. Снять квартиру 2500.
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

#<1 ... 603604605606607 ... 2887>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей