| 

|   | Еміграція, заробітчанство | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: Чет 20 кві, 2023 22:03 

Faceless написав: Дюрі-бачі написав:Faceless А можна десь оголошення про такі вакансії, тільки щоб робота була не на іноземні фірми (а то сидячи в Україні, по факту, і я працюю як заробітчанин)
 Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти
 Нууу, мабуть так. Але який відсоток від усіх банківських працівників отримує такі зарплати-мабуть і 10 не набереться? Та й не слід забувати, скільком тисячам ваших колег вказали на двері за останні 10 років і навряд ця тенденція зміниться в майбутньому. 

drevlyanin

Повідомлень: 1696З нами з: 01.04.20Подякував: 514 раз.Подякували: 517 раз. 

Профіль

Додано: Чет 20 кві, 2023 22:13 

drevlyanin написав:  Faceless написав: Дюрі-бачі написав:Faceless А можна десь оголошення про такі вакансії, тільки щоб робота була не на іноземні фірми (а то сидячи в Україні, по факту, і я працюю як заробітчанин)
 Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти
 Нууу, мабуть так. Але який відсоток від усіх банківських працівників отримує такі зарплати-мабуть і 10 не набереться? Та й не слід забувати, скільком тисячам ваших колег вказали на двері за останні 10 років і навряд ця тенденція зміниться в майбутньому.
 Скільки знаю банківську систему - постійно вона скорочується... 

BIGor

Повідомлень: 10266З нами з: 19.09.10Подякував: 1482 раз.Подякували: 1893 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 20 кві, 2023 22:26 

Faceless написав: Дюрі-бачі написав: Faceless написав: Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти
 Ну не знаю, знайомі на рівні позиції начальника відділу там і до 1,5k не дотягують...
 Відділи різні бувають, і банки теж є дуже жлобливі. А так, в ГО і на не керівній посаді цілком можливо заробляти. Певен що і не банками єдиними, просто по банкам в мене знайомих більше
 Банки не найкраще платять. Там люди по іншому заробляють. Але то звичайно більше керівних посад стосується. Скільки ГО і скільки в ГО посад з 1.5+ (на сьогодні)? Орієнтуватись на окремих знайомих ГО найбільших та найщедріших банків, може привести до великої похибки. 

adeges

Повідомлень: 4573З нами з: 14.03.06Подякував: 433 раз.Подякували: 1066 раз. 

Профіль

Додано: Чет 20 кві, 2023 22:51 

Faceless написав: Дюрі-бачі написав: Shaman написав: як на мене, якщо людина добрий спеціаліст в своїй справі 800-1000 дол вона отримає (цифри довоєнні). це якщо не йдеш в керівники.
 800-1000 можна, якщо ти добрий спеціаліст 2000 - то вже фантастика. Але той спеціаліст в Європі/США за точно таку ж роботу буде отримувати 5+
 Ніякої фантастики, і більше 2к можна заробляти, і не на керівній посаді
 Це якесь міряння пісюнами. Я отримую в 2-3 рази більше, ніж міг би отримувати за свою працю у Києві. Я краще живу чи ні? Хто краще живе: той, хто має 1000 дол. в Києві, чи той, хто має 800 дол. у якомусь райцентрі? А може той, хто має 4000 дол. у Сан-Франциско? Чи може той, хто має 3000 дол. у Амстердамі? Може для заробітчанства це і працює, але для імміграції порівнювати треба рівень життя, а не суми. 

Gastarbaiter

Повідомлень: 3807З нами з: 26.02.18Подякував: 707 раз.Подякували: 622 раз. 

Профіль

Додано: Чет 20 кві, 2023 22:57 

Bolt написав:  airmax78 написав: Так він не тролить. Це ПЦ, звісно. Світогляд паразита.
 Я нічим не кращий, чи гірший за інших. Чи мій світогляд виник на порожньому місці?! 😼
 Так цей світогляд веде до деградації. Країни, в яких значна кількість людей мають такий світогляд - приречені. Яскравий приклад - совок. 

airmax78

Повідомлень: 42966З нами з: 25.10.12Подякував: 988 раз.Подякували: 5355 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 20 кві, 2023 22:59  Gastarbaiter написав: Faceless написав: Дюрі-бачі написав:800-1000 можна, якщо ти добрий спеціаліст 2000 - то вже фантастика. Але той спеціаліст в Європі/США за точно таку ж роботу буде отримувати 5+
 Ніякої фантастики, і більше 2к можна заробляти, і не на керівній посаді
 Це якесь міряння пісюнами. Я отримую в 2-3 рази більше, ніж міг би отримувати за свою працю у Києві. Я краще живу чи ні? Хто краще живе: той, хто має 1000 дол. в Києві, чи той, хто має 800 дол. у якомусь райцентрі? А може той, хто має 4000 дол. у Сан-Франциско? Чи може той, хто має 3000 дол. у Амстердамі? Може для заробітчанства це і працює, але для імміграції порівнювати треба рівень життя, а не суми.
 Порівняння рівня життя спирається на цифри. Та й тема пішла з того що начебто в Україні не можна заробляти навіть на рівні просто заробітчанина, а це геть неправда 

Faceless

Модератор Повідомлень: 36871З нами з: 24.01.12Подякував: 1499 раз.Подякували: 8262 раз. 

Профіль

4

9

3

Додано: Чет 20 кві, 2023 23:19 

airmax78 написав:  Bolt написав: Я нічим не кращий, чи гірший за інших. Чи мій світогляд виник на порожньому місці?! 😼
 Так цей світогляд веде до деградації. Країни, в яких значна кількість людей мають такий світогляд - приречені. Яскравий приклад - совок.
 Насправді і Україна такий приклад. Просто з кінця 2013 року країну рятують ціною власного життя люди з зовсім іншим світоглядом. Якщо б не вони - перетворились би вже на велике ОРДЛО. 

airmax78

Повідомлень: 42966З нами з: 25.10.12Подякував: 988 раз.Подякували: 5355 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 20 кві, 2023 23:27 

Faceless написав: Порівняння рівня життя спирається на цифри. Та й тема пішла з того що начебто в Україні не можна заробляти навіть на рівні просто заробітчанина, а це геть неправда
 Вже кілька разів пропонував порівняти рівень життя людей однакових професій. Наприклад, водія київського автобуса та водія автобуса у Парижі. Чи бухгалтера у Вінниці та бухгалтера у Філаделфії. Працівника складу у Броварах із працівником складу у передмісті Варшави. Ось і все. Які продукти купують, яке житло, який автомобіль можуть собі дозволити, як часто та куди можуть поїхати у відпустку. І т.д. 

Gastarbaiter

Повідомлень: 3807З нами з: 26.02.18Подякував: 707 раз.Подякували: 622 раз. 

Профіль

Додано: Чет 20 кві, 2023 23:38 

Gastarbaiter написав:  Faceless написав: Порівняння рівня життя спирається на цифри. Та й тема пішла з того що начебто в Україні не можна заробляти навіть на рівні просто заробітчанина, а це геть неправда
 Вже кілька разів пропонував порівняти рівень життя людей однакових професій. Наприклад, водія київського автобуса та водія автобуса у Парижі. Чи бухгалтера у Вінниці та бухгалтера у Філаделфії. Працівника складу у Броварах із працівником складу у передмісті Варшави. Ось і все. Які продукти купують, яке житло, який автомобіль можуть собі дозволити, як часто та куди можуть поїхати у відпустку. І т.д.
 При всех равных условиях у стран золотого миллиарда будет безоговорочное преимущество. Нет смысла обсуждать. 

antey1969

1

Повідомлень: 12328З нами з: 30.11.11Подякував: 1701 раз.Подякували: 3641 раз. 

Профіль

2

2

1

Додано: Чет 20 кві, 2023 23:52 

antey1969 написав: При всех равных условиях у стран золотого миллиарда будет безоговорочное преимущество. Нет смысла обсуждать.
 Не факт, я со своими тремя тысячами фунтов на руки живу хуже, чем когда был студентом в общаге в Киеве.  А знакомый, с Дублина уезжает, у него ставка 22 евро/час, ничего позволить не может. Снять квартиру 2500. 

Grand Touring

ЗаблокованийПовідомлень: 1107З нами з: 23.03.20Подякував: 363 раз.Подякували: 352 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів

Найкращі відповіді за минулий тиждень |  
                        |  |  |