Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 603604605606607 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 22:03

Faceless писал(а):
Дюрі-бачі писал(а):Faceless А можна десь оголошення про такі вакансії, тільки щоб робота була не на іноземні фірми (а то сидячи в Україні, по факту, і я працюю як заробітчанин)
Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти

Нууу, мабуть так. Але який відсоток від усіх банківських працівників отримує такі зарплати-мабуть і 10 не набереться? Та й не слід забувати, скільком тисячам ваших колег вказали на двері за останні 10 років і навряд ця тенденція зміниться в майбутньому.
drevlyanin

С нами с: 01.04.20
Благодарил (а): 514 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 22:13

drevlyanin писал(а):
  Faceless писал(а):
Дюрі-бачі писал(а):Faceless А можна десь оголошення про такі вакансії, тільки щоб робота була не на іноземні фірми (а то сидячи в Україні, по факту, і я працюю як заробітчанин)
Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти

Нууу, мабуть так. Але який відсоток від усіх банківських працівників отримує такі зарплати-мабуть і 10 не набереться? Та й не слід забувати, скільком тисячам ваших колег вказали на двері за останні 10 років і навряд ця тенденція зміниться в майбутньому.

Скільки знаю банківську систему - постійно вона скорочується...
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 22:26

Faceless писал(а):
Дюрі-бачі писал(а):
  Faceless писал(а):Наприклад, в банківській сфері цілком можна заробляти
Ну не знаю, знайомі на рівні позиції начальника відділу там і до 1,5k не дотягують...
Відділи різні бувають, і банки теж є дуже жлобливі. А так, в ГО і на не керівній посаді цілком можливо заробляти.
Певен що і не банками єдиними, просто по банкам в мене знайомих більше

Банки не найкраще платять. Там люди по іншому заробляють. Але то звичайно більше керівних посад стосується. Скільки ГО і скільки в ГО посад з 1.5+ (на сьогодні)? Орієнтуватись на окремих знайомих ГО найбільших та найщедріших банків, може привести до великої похибки.
adeges

С нами с: 14.03.06
Благодарил (а): 435 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 22:51

Faceless писал(а):
Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):як на мене, якщо людина добрий спеціаліст в своїй справі 800-1000 дол вона отримає (цифри довоєнні). це якщо не йдеш в керівники.

800-1000 можна, якщо ти добрий спеціаліст 2000 - то вже фантастика. Але той спеціаліст в Європі/США за точно таку ж роботу буде отримувати 5+

Ніякої фантастики, і більше 2к можна заробляти, і не на керівній посаді

Це якесь міряння пісюнами. Я отримую в 2-3 рази більше, ніж міг би отримувати за свою працю у Києві. Я краще живу чи ні? Хто краще живе: той, хто має 1000 дол. в Києві, чи той, хто має 800 дол. у якомусь райцентрі? А може той, хто має 4000 дол. у Сан-Франциско? Чи може той, хто має 3000 дол. у Амстердамі? Може для заробітчанства це і працює, але для імміграції порівнювати треба рівень життя, а не суми.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 22:57

Bolt писал(а):
  airmax78 писал(а):Так він не тролить. Це ПЦ, звісно. Світогляд паразита.

Я нічим не кращий, чи гірший за інших. Чи мій світогляд виник на порожньому місці?! 😼

Так цей світогляд веде до деградації. Країни, в яких значна кількість людей мають такий світогляд - приречені. Яскравий приклад - совок.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 22:59

Re: Еміграція, заробітчанство

Gastarbaiter писал(а):
  Faceless писал(а):
Дюрі-бачі писал(а):800-1000 можна, якщо ти добрий спеціаліст 2000 - то вже фантастика. Але той спеціаліст в Європі/США за точно таку ж роботу буде отримувати 5+

Ніякої фантастики, і більше 2к можна заробляти, і не на керівній посаді

Це якесь міряння пісюнами. Я отримую в 2-3 рази більше, ніж міг би отримувати за свою працю у Києві. Я краще живу чи ні? Хто краще живе: той, хто має 1000 дол. в Києві, чи той, хто має 800 дол. у якомусь райцентрі? А може той, хто має 4000 дол. у Сан-Франциско? Чи може той, хто має 3000 дол. у Амстердамі? Може для заробітчанства це і працює, але для імміграції порівнювати треба рівень життя, а не суми.
Порівняння рівня життя спирається на цифри. Та й тема пішла з того що начебто в Україні не можна заробляти навіть на рівні просто заробітчанина, а це геть неправда
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 23:19

airmax78 писал(а):
  Bolt писал(а):Я нічим не кращий, чи гірший за інших. Чи мій світогляд виник на порожньому місці?! 😼

Так цей світогляд веде до деградації. Країни, в яких значна кількість людей мають такий світогляд - приречені. Яскравий приклад - совок.

Насправді і Україна такий приклад. Просто з кінця 2013 року країну рятують ціною власного життя люди з зовсім іншим світоглядом. Якщо б не вони - перетворились би вже на велике ОРДЛО.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 23:27

Faceless писал(а):Порівняння рівня життя спирається на цифри. Та й тема пішла з того що начебто в Україні не можна заробляти навіть на рівні просто заробітчанина, а це геть неправда

Вже кілька разів пропонував порівняти рівень життя людей однакових професій. Наприклад, водія київського автобуса та водія автобуса у Парижі. Чи бухгалтера у Вінниці та бухгалтера у Філаделфії. Працівника складу у Броварах із працівником складу у передмісті Варшави. Ось і все.
Які продукти купують, яке житло, який автомобіль можуть собі дозволити, як часто та куди можуть поїхати у відпустку. І т.д.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 23:38

Gastarbaiter писал(а):
  Faceless писал(а):Порівняння рівня життя спирається на цифри. Та й тема пішла з того що начебто в Україні не можна заробляти навіть на рівні просто заробітчанина, а це геть неправда

Вже кілька разів пропонував порівняти рівень життя людей однакових професій. Наприклад, водія київського автобуса та водія автобуса у Парижі. Чи бухгалтера у Вінниці та бухгалтера у Філаделфії. Працівника складу у Броварах із працівником складу у передмісті Варшави. Ось і все.
Які продукти купують, яке житло, який автомобіль можуть собі дозволити, як часто та куди можуть поїхати у відпустку. І т.д.

При всех равных условиях у стран золотого миллиарда будет безоговорочное преимущество. Нет смысла обсуждать.
antey1969
1

С нами с: 30.11.11
Благодарил (а): 1701 раз.

2
2
1
Сообщение Добавлено: Чт 20 апр, 2023 23:52

antey1969 писал(а):При всех равных условиях у стран золотого миллиарда будет безоговорочное преимущество. Нет смысла обсуждать.

Не факт, я со своими тремя тысячами фунтов на руки живу хуже, чем когда был студентом в общаге в Киеве.

А знакомый, с Дублина уезжает, у него ставка 22 евро/час, ничего позволить не может. Снять квартиру 2500.
Grand Touring

Заблокирован
С нами с: 23.03.20
Благодарил (а): 363 раз.

#<1 ... 603604605606607 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама