Імхо, все залежить від керманичів. Як 30 можуть зробити, так і 45. Тільки це на кілька місяців, поки є достатній обсяг ЗВР. Тут не вгадаєш. Багато факторів, наприклад, курс долара буде вниз йти, якщо скоро відбудуться президентські або парламентські вибори. Якщо середня зарплата в Україні не зростає відчутно, то долар вверх не піде. На мою суб'єктивну думку, справедливий курс USD зараз повинен бути 50 грн навіть з урахуванням всієї фіндопомоги. Тому дякуємо за курс USD, який зараз, бо це чудово.
Yuri_61 написав:Якщо середня зарплата в Україні не зростає відчутно, то долар вверх не піде.
ви забуваєте по 600 ярдів навісу. не дай бог спрацює тригер (навіть не уявляю який) я ця лавина рушить з місця то курс буде такий що навіть уявити неможливо. наша економіка не в стані переварити таку кількість грошей - НБУ не даремно намагається хоча би на якийсь час знерухомити цю масу.
somilitark написав:Інтервенції НБУ зростають на цьому тижні. Але готівка падає, столиця 37.60 на 37.67. Але все це дрібниці, виїстоїмо і переможемо, навіть не зважаючи на купу ватанів.
готівка падає, столиця 37.60 на 37.67 бо інтервенції НБУ зростають на цьому тижні. те що курс готівки рукотворний як і міжбанк вже давно відомо.
Ви просто казковий економіст))) Приват нічого не продає вже тиждень, так поясніть мені на пальцях як заливає НБУ готівку?
Yuri_61 написав:Якщо середня зарплата в Україні не зростає відчутно, то долар вверх не піде.
ви забуваєте по 600 ярдів навісу. не дай бог спрацює тригер (навіть не уявляю який) я ця лавина рушить з місця то курс буде такий що навіть уявити неможливо. наша економіка не в стані переварити таку кількість грошей - НБУ не даремно намагається хоча би на якийсь час знерухомити цю масу.
Справді, є великий обсяг грошей наших військових. У нас є спеціальний депозитний рахунок для військовослужбовців «Слава Героям!». Вони можуть будь-коли використовувати ці гроші, але на суму, яка залишається на рахунку, стабільно нараховується 14% річних.
vitaliian написав:Вывод 80% аренды крутится в дипазоне 6-8тыс. Выгоднее
Вигідно, на моменті, тримати 50/50(гривня/долар) на депо))
в чём выгода держать на депо доллар? риски разных мораториев запредельные. если курс прыгнет за 50 отдавать будут гривной па40 или па 100уе в день, а вся валюта из банков исчезнет, как в 2014. Я тогда из привата очень долго забирал валюту. часть отдали таким мусором, что я ещё год его пристраивал.
Вигода в тому, що: 1. В квартирі тримати великі суми - зовсім не варіант!(лише пару тис.грн можна - на більше, особисто я - не ризикую. Подушку безпеки(раптом конче потрібні кошти) розраховую на кредитні/пільговий період на декілька карток.) 2. Якщо скачок курсу за 50, то якраз і рятує трохи та сума(50% заощаджень в дол) від знецінення всіх заощаджень, за умови, що її зразу в паніці НЕ знімати!!!(навіщо її рухати - нехай собі лежить до тих часів, коли можна буде забрати саме в доларах, а не в гривні!) Для потреб буде якраз інших 50% заощаджень в гривні!
Успіх написав: п.с. Я реально боюсь тримати вдома навіть 1Кдол!
шанс втратити заощадження в банківських установах під час війни дорівнює, імхо, їх триманню за плінтусом в себе в квартирі. Є поодиноке виключення: заначку від жінки безпечніше все ж таки, приміром, в Приватбанку тримати. Бо вона знайде вашу заначку, де б ви її не ховали. Повірте мені на слово. Перевірено життям.