Yuri_61 Пишете дурість. Як Успіх конвертаційні депо мав у приваті, а жінка доляри знімала. Думаю й заходить в приват-24 має можливість. Як в цьому банку можливо ховать гроші?
alex lem написав:Yuri_61 Пишете дурість. Як Успіх конвертаційні депо мав у приваті, а жінка доляри знімала. Думаю й заходить в приват-24 має можливість. Як в цьому банку можливо ховать гроші?
А кто сказал, что он не просто ей денег на счёт перекидывал? Зайти в Приват24 взрослого человека без доступа (возможно, закешированному) к его финансовому телефону невозможно. Я, как в стране военная катавасия началась, даже специально в Привате узнавал можно ли как-то оформить мультидоступ чтобы, если со мной вдруг что, семья без денег не осталась. Мне сказали, что не предусмотрено.
Zochan но сейчас на Загнивающем кошерный консенсус всех вкладчиков спасать, так что только инфляцию у себя еще чуток разгонят , соответственно ФРС ставку и не подумает понижать пока.
Припустимо Буданов правий і в серпні москалі капітулюють. Тоді моя модель така: до кінця року гривня буде суттєво укріплюватись, НБУ доведеться викуповувати по офіційному крусу не мало валюти. В 24 до жовтня році побачимо сезонні коливання, але не сильні (до 50 не дійдем). А от з листопада 24 почнеться швидкий ріст курсу і в 25 ми побачимо х3-х5 від курсу на момент перемоги.
І що зміниться? Практика показує, що навіть зараз нічого кардинально не змінилося. Зароблятимуть на курсі та інше, як і було, можливо вже інші. Але це нічого не змінює.
Колосальна різниця: ГУР купує продукти в рази дешевше Міноборони
Після скандалу із закупівлями для армії Міністерство оборони продовжує купувати продукти за завищеними цінами. Для потреб Головного управління розвідки закуповують продукти за цінами в рази нижчими, ніж Міноборони.
Пригадуєте писав, що вже багато років веду сімейний бюджет у двох валютах. Гривні та $ Фактично весь бюджет рахується в гривні, а баланс в $ просто автоматично exсel переводить в залежності від поточного курсу. Тобто на протязі року значення в $ "плавають" в залежності від курсу. Але раз в рік на 31 грудня я фіксую значення балансу по кожній валют. Це і є відправна точка для початку наступного року та для порівняння по роках. Бо щоб реально бачити прогрес чи регрес, порівнювати потрібно виключно $, а не гривню. Перевірено життєвим досвідом Для того, власне, і рахується баланс в $.
Так от, минулого 31 грудня, мене дуже порадував гривневий баланс. А знаєте чому? Від переоцінки (в гривні) заощаджень. При тому, грошей (купівельної здатності грошей) у мене практично не прибавилось. Тобто це просто цифри. І от тільки що читаю вчорашній допис Богана Данилишина.
Цитата:"За результатами 2022 р. Національний банк перераховує до Державного бюджету значну частину свого прибутку - 71,9 млрд.грн. Що стоїть за цією цифрою. Загалом фінансовий результат від діяльності НБУ за 2022 рік склав 232,3 млрд.грн., однак переважна його частина – 175,6 млрд.грн. (понад 75%) – це результат переоцінки фінансових активів в іноземній валюті, викликаний разовою девальвацією гривні на 25% в липні 2022 року. Таким чином, прибуток до розподілу за минулий рік становивив 91,1 млрд.грн, з якого 19,2 млрд.грн було зараховано в загальні резерви НБУ, а 71,9 млрд. грн – підлягає перерахуванню до Державного бюджету."
Але я чомусь так не можу, перерахувати гривневу дохідність від заощаджень в сімейний бюджет, бо для цього мені фізично ці заощадження потрібно продати. .
Висновок. Висновку не має. Просто вирішив поділитись.