Мы пахали, я и трактор. Люблю такое.
|
|
![]() Показник середньої заробітної плати за 2023 рік (Пенсійний фонд України)
12 644 гривень 98 копійок січень 2023 року 12 794 гривні 11 копійок лютий 2023 року 13 423 гривні 28 копійок березень 2023 року В каких сферах рост зарплаты? Что-то не понимаю. Кого не спрошу, из своего окружения, то у всех зарплаты на довоенном уровне. Речь про зарплаты в гривнах, а не про зарплаты в валюте (или привязкой к курсу). По доходам в валюте (USD, EURO и т.д.) - все понятно. Может быть кто-то знает, у кого рост и насколько (примерно)? ![]() Официальный курсОфіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю
Починає діяти з.............25.05.2023.........26.05.2023 дата розрахунку............24.05.2023..........25.05.2023 Євро...............................39,41...................39,2436...-0.42% Долар США....................36,5686...............36,5686...зафиксирован Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 1.0732 (вчера 1.0777) Индекс доллара DXY в 15-00 104.03 (вчера 103.53). Вчера днем, после достаточно резкого снижения, произошел еще более стремительный рост. Подскочив выше предыдущего локального минимума, доллар стал расти более плавно. С утра наблюдаем нечто, похожее на стабильность. При этом достигнут уровень середины марта. ![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСВсім моїм симпатикам моє шанування!
Ну що я можу сказати: йдемо семимильними кроками до курсу 34. Влітку буде. На прикинці серпня. Це мій прогноз. Поки йдуть шалені іноземні вливання СКВ, гривня встановлює рекорди ревальвації у сучасному світі. Але страшно подумати, який буде курс, коли закінчиться іноземна фіндопомога. А вона не буде безкінечною. Всі місцеві олігархи та інші спекулянти на місцях. І влаштують тоді вони курс не то що па50, а й по 100. ![]() Дивне бажання - хочете знецінення власних відпускних? По крайній мірі потрібно хотіти, щоб спочатку їх отримати, конвертнути, а тоді вже нехай росте курс валют. Щодо депозитів, то ріст фактично відіграє знецінення минулорічне, але не факт, що виросло в тих, в кого знецінилось. Швидше певний перерозподіл. Повторюсь, що як на мене війна не мала би супроводжуватись щомісячним ростом накопичень, але ось така вона війна в часи капіталізму.
![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСДо хорошого звикаєш швидко. Хочеться відновлення валютного туризму та депозитних каруселей
|
|