Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 42314232423342344235 ... 14487>
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 07:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

drevlyanin написав:Ну добре, нехай гвинтокрили, але там правила розміщення схожі. Ну не повітряні кулі чи змії мались же на увазі.
Ще як варіант-склад/ангар з безпілотниками хіба що.

У Повітряних силах закликали не драматизувати нічний удар по аеродрому в Старокостянтинові Хмельницької області
Я хочу сказати, що боєздатність там буде відновлено. Не варто драматизувати ситуацію – речник ПС ЗСУ Юрій Ігнат

Безпілотник врізався у багатоповерхівку в Москві і не один (згадав чомусь :wink: вчорашнє звернення Буданова, про те,що вони пожалкують за ці атаки на Київ) https://censor.net/ua/p3421515
"Короче, по нам еба*ат активно уже, только что был третий прилет"
В Одінцово скаржаться на "бавовну"...
Понад десять безпілотників збито в Підмосков'ї за сьогоднішній ранок, - повідомили кацапи
«Б**дь, вот это я заснял». На відео момент падіння одного з безпілотників у Підмосков'ї.
"Прям на меня летит сука!"
На Мацкву продовжують рухатись безпілотники. Працює ППО
Василь-Рівне

Подякував: 7013 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 08:09

х... пообещал Эрдогану отдать Крым и попросил два месяца

после завершения второго тура президентских выборов в Турции, Хутин получил от Эрдогана послание по дипломатическим каналам. Там турецкий лидер напомнил о том, что Крым пора передавать под временный контроль его страны
???
prodigy

Подякував: 3312 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 08:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

drevlyanin написав:Хьюм, ви ж досвідчена людина-які нах укриття коли повітряні тривоги по 2-3 рази на добу?
Я живу у Львові. Ще весною 2022 я чув зранку проліт ракети калібр над своїм будинком. На самих початках, а саме до 9 травня 2022 включно, я не ходив на роботу , я відвідував укриття у Львові майже КОЖНОГО разу протягом доби ( 99%) , мені пощастило до укриття було 7 хв швидким ходом із стану - я сплю і почув сирену, одягнутися і дійти 7 хв. Потім це укриття стало мені не доступним у вихідні та вночі (тут влада ні до чого). Укриття vip luxary - ремонт кафе і так далі . Якийсь час до цього я просто спускався в підвал будинку, але через відсутність запасних виходів ( бо то звичайний підвал) , я туди майже не ходив . Так от мій сусід приніс в підвал матрац організував настил і спав там , а що? якщо тривога 6 годин в ночі триває :) . В самому справжньому бомбосховищі теж один хлопчина поставив собі палатку у одній з кімнат бомбосховища , надув матрац і теж там жив протягом місяця ( це Львів ) , можливо він був переселенцем ( ВПО) я з ним не познайомився. Пару разів під час повернення з бомбосховища мене вночі зустрічав патруль- перевіряв документи , фото в телефоні та відпускав. Зате я побачив багато красивих ранків по дорозі додому :) . Тоді ще не було розуміння до кінця чим по нас стріляють і всі чекали "ядерку" , а справжній бункер від радянських часів ( переобладнаний ) був на це розрахований і це мене заспокоювало. 100%
Зараз в робочий час в мне є доступ до цього бункеру\укриття і я його навідую час від часу в робочий час ( дивився телеграм канали чи це МІГ літають чи пуски ракет) . В ночі на жаль змушений ігнорувати , в підвал не йду , сховище зараз вночі не доступне. На роботі теж є укриття радянських часів правда вже не vip luxary - бо там холодно і нема резервного живлення та моб звязку , але є інтернет і запаси води\їжі. Вирішив змінити роботу , то ж на жаль обидва укриття будуть мені не доступними .
Так що нічого нічого страшного щоб працювати з укриття якщо там є інтернет не бачу , в принципі можна і мобільний зв'язок "провезти" точніше поставити репітер, обігрівачі і так далі і жити там . Залишилось багато радянських укриттів які розраховані на "ядерку" в майже всіх адмін будівлях, розвідати, організувати собі там умови - працюй живи .
yama

Подякував: 9196 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 08:53

drevlyanin написав:
  ЛАД написав:
  drevlyanin написав:[quote="5582029:hume"Потерять пять летательных аппаратов от одной атаки это эпик фэйл. То есть мы, чтоб сбить орковские самолёты проделываем колоссальную работу. А они просто одним ударом могут вывести из строя то, что у нас на вес золота, а возможно и дороже

Навіть не знаю як таке коментувати-це або звіздеж або кацапський кріт так міг наказати розмістити техніку. Я у 80-х служив у авіачастині-літаки позміщувалися на стоянках вздовж рульожних доріжок на відстані мінімум 40-50 метрів один від одного та ще й кожне місце стоянки було огороджено земляним валом вищим за літак. В такому випадку більше ніж два літаки однією ракетою не пошкодиш, а п'ять??? Це їх потрібно було стягти до купи і передати геомітку того місця!quote]
Вообще-то, говорилось о 5 летательных аппаратах. Это не обязательно самолёты.

Ну добре, нехай гвинтокрили, але там правила розміщення схожі. Ну не повітряні кулі чи змії мались же на увазі.
Ще як варіант-склад/ангар з безпілотниками хіба що.

Там все, як треба.
Більше не скажу))
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 08:59

Honestus написав:vitaliian, дякую за пораду, але це валютний форум і всі повинні розуміти.
и вам искреннее спасибо за участие,

по существу же с точностью до наоборот.

На валютной ветке народ держит в уме этот документ (каки-то 49 стр) и ссылаться на него необязательно :D

Здесь на ветке в приоритете эмпирические методы исследования мира (Эмпирическое знание основывается на чувствен­ном познании. Рациональный компонент и его формы здесь присутствуют, но имеют подчиненное значение. По­этому исследуемый объект отражается преимущественно со стороны своих внешних связей и проявлений, доступных созерцанию и выражающих внутренние отношения.).

сначала любую цифру таблицу эксперты называют "фейком", "вбросом", "манипуляцией", а потом (какая мелочь) оказывается что цифра/таблица была с официального источника.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 30 тра, 2023 11:07, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 09:06

Василь-Рівне написав:Безпілотник врізався у багатоповерхівку в Москві і не один (згадав чомусь :wink: вчорашнє звернення Буданова...https://censor.net/ua/p3421515
Понад десять безпілотників збито в Підмосков'ї за сьогоднішній ранок, - повідомили кацапи..
На Мацкву продовжують рухатись безпілотники. Працює ППО

Вже пишуть про понад 25 бпла.
😊 На этом утреннее веселье на россии не заканчивается. В Ульяновской области несколько вагонов с газом и бензином легли поспать ))
Сообщается, что инцидент произошел в 4:00 на станции "Ульяновск-2", а причина схождения вагонов с рельсов пока неизвестна.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 09:10

ЛАД написав:Ну да.
"Микроволновый излучатель мощностью 1 гигаватт.... мощность стандартной микроволновой печи на 1000 вторник". :lol:
Может, конечно, Локхид-Мартин сделал что-то толковое, но ролик...

Постійно ви на дурниці звертаєте увагу, замість суті.
Working as part of a layered approach to counter-drone defense, MORFIUS units will be launched at hostile drones, or drone swarms, and then disable them in close proximity, with potentially a gigawatt of microwave power — or, as Lockheed put it, a million times the power of a standard 1,000-watt microwave oven.

Drones Vs. Drones: Lockheed MORFIUS Uses Microwaves To Kill Swarms
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 10:14

ЛАД написав:Спорить с pesikot"ом... увольте.
а зачем начинали?)
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 10:43

stm написав:
  ЛАД написав:А какие проколы в тексте Вы насчитали?

У них багато грошей, багато населення і все-таки кращі позиції для довгострокової війни.

Вы ведь согласны с этим? А что если нет? А что если убей очень много своей боеспособной армии и чмобиков аккурат перед выборами и прийти к ним с колоссальным дефицитом бюджета? Давно не показывают "семья получила ладу/дрова/пачку пельменей в благодарность за смерть сына за родину" и стало больше "я учитель года воспитавшая трупов почивших за родину", "мы матери и жены умоляем правителя отпусти наших мальчиков, нам говорили что они будут охранять парадные костюмы для шествия по Хрещатику, а тут умирать надо". Автопром падает, а учитывая белую ладу и обеспечение за ранение должен расти?
Коммерсант 29.06.2022, 19:15
Выпуск легковых автомобилей в России в мае снизился на 96,7%
Наверное это как принято называть отрицательное усиление. Но не в 0 и значит можно долго ещё усилять ))) за весь 2022 год произвели в стране 619 тысяч машин, что на 60% меньше, чем в 2021 году. По стратегии 2023 произвести собираются 520 тысяч, но скептики называют и 380-420 тысяч. В долгосроке ещё нормально так падать можно.

багато грошей у порівнянні з Україною!(десь разів в 10) а не просто "багато грошей".

А скільки авто виготовила Україна в 2022 році? Ось вам посилання для ознайомлення:
https://biz.nv.ua/markets/ukrainskiy-av ... 1%88%D1%82.
В 100 разів менше!
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 тра, 2023 10:46

sergey_sryvkin написав:
  andrijk777 написав:Якщо спроможні - то вперед до відвоювання всієї України.
Якщо не спроможні - то я проти війни на роки.

А вашої думки хтось питає чи від неї щось залежить?
Росіяни теж проти війни на роки. Вони хочуть все і зараз.

А вашої хтось питає?
Мені плювати що думають росіяни.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 42314232423342344235 ... 14487>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему