Автівки, яким у розвинутій країнах місце в металобрухті.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Щодо цивільних дронів для міноборони, думаю, тут більше бюрократичних перепон, це як провести через держзакупівлі по покупку іграшок на мільйони доларів. Мавіки теж використовуються для скидів, пристосували для легких гранат. Армія США може і не розраховує, але, по-перше, вся армія США усіх родів військ близько 1млн, десь як і у нас, але вони активних бойових дій на суходолі не ведуть, і їм в принципі немає потреби в такій кількості транспорту; по друге, у них були десятиліття озброєння і переозброєння. У нас же чисельність боєздатної армії зросла в десятки разів за відносно короткий строк і з дуже обмеженими можливостями фінансування й забезпечення. Не можу сказати на 100%,але думаю, на всьому світовому ринку військових транспортних засобів зараз немає достатньо машин, щоб забезпечити наші потреби. Тому в хід йдуть цивільні б/в авто. росіяни теж по повній юзать цивільні авто. За пропорції цивільні/військові сказати не можу, в мене цифр немає. Але ті ж відео зі скидами з дронів є в тому числі на цивільні авто, якими користуються кацапи. Корч - побутова назва "сильно вживаного" авто. Саме такі зазвичай і їдуть на фронт. По-перше, середня тривалість життя авто на фронті вкрай невелика. Нові авто для цього брати, мабуть, не дуже доцільно. По-друге, сумніваюся, що нові авто взагалі виробляють такими темпами, якими їх знищують на фронті. Чи реально організувати закупівлю від міноборони десятків тисяч авто всіх видів від тисяч і тисяч продавців? Навряд. Так само як нереально закупити такі об'єми нових. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯсно , порівнювати вартість Петріота чи Леопарда...з вартістю набору продуктів - вийде не ахті...але якби пару тон продуктів не завезли в Бучу, то до смертей від агресора додались би смерті від голоду - це як рахувати? по вартості крупи? Чи як рахувати роботу по перевезенню 3-5 млн біженців наприклад з Львівського вокзалу до Рави руської..якихось 60 км... Так що заткни підрахунки тих хто тобі рахував туди де їм треба бути.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДля цього треба мати а - гроші б - бажаючих працювати безкоштовно , щоб за менші суми - більше купити в - тоді не потрібно буде прокуратуру годувати , яка буде визначати наскільки правильно купили і як правильно розділили... От і виходить Навітть волонтер притула купує Спартани в рази дорожче ніж ГО Справа громад А якби купували чиновники..то ....
![]() В условиях войны допускается уже много нарушений привычного хода событий. Достаточно несложно (при необходимости и желании) преодолеть эти бюрократические препоны (если они и есть). Это как раз то, о чём говорит detroytred - невыполнение работы чиновниками подменяется работой волонтёров. При этом, если верить Успіх (а оснований не верить не вижу), тех же Мавиков сильно не хватает и их намного меньше, чем у врага. Возможно, более сложная проблема, о которой я писал:
Используется. Не знаю, насколько это эффективно (какая точность сброса).
У нас армия не 1 млн. Максимум 300-400 тыс. Остальное полиция, СБУ, всякие военизированные формирования. Согласен, США не ведут, но наверняка такие действия предусмотрены. Соответственно, транспорт предусмотрен. Россияне, возможно, и юзают, но я писал не об этом. Нигде и никто не писал о поставках таких авто в армию волонтёрами. Если бы это происходило, кричали бы об этом и у нас, и у них.
Было бы желание. Интересно, я как-то не слышал о массовом обеспечении армии волонтёрами во время 2 мировой. Хотя, конечно, были случаи постройки самолётов, танков за донаты (выражаясь современным языком). Ещё, вроде, бывали сборы тёплой одежды. Было массовое привлечение плавсредств при эвакуации английской армии в 1940, но это была действительно экстремальная ситуация. Как-то решали эти вопросы государства. Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 05 чер, 2023 02:10, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ключовий момент. Чиновники, управлінці, можновладці. Вони виникли, як елемент розвитку, збільшення ефективності роботи виконавців. Вони безпосередньо виконують загальну справу в загальному процесі виробництва. Є по суті втіленням розподілу праці. І тут опа -- будівельник пропонує: да ну їх (да ну нафіг розподіл праці, їх труд, їх внесок), а давайте, ЛОХИ виконавці, працюйте самі. І більше працюйте, щоб компенсувати виключення з загального процесу цих управлінців, можновладців. Зате будете не залежати від чиїхсь рішень. При цьому ще й сподівається, що ефективність праці залишиться на високому рівні. Бо виконавці свідомими стануть. Увесь світ розвивається через збільшення ефективності управлінських рішень, через реформи від управлінців, через ускладнення та поглиблення взаємозв'язків, взаємозалежностей, а тут ноу-хау -- кожен підійде до дзеркала і вуаля стане свідомим будівельником розвитку країни, ринку, міста, села. Не зампотил і Ко повинен згідно своїх прямих обов'язків забезпечити "каскою", а боєць купити собі або волонтер йому доставити. І маємо - один купив *каску* собі, а другий авто для усього підрозділу, третьому волонтери надали, четвертому - не надали. Зампотил і Ко вище й далі в уса не дують. Мінімальний рівень-то є. Ефективність просто зашкалює))
![]() Ситуація зараз своєрідна.
Які позиції і де наші захопили, де атакували і якими силами можна взнати тільки на ресурсах ворога. Звичайно ж з поправкою на їх брехню. Ну і петросянство в них теж прикольне: наприклад, учора радіють, що запустили супутники і тепер будуть бачити усе не тільки, як раніше 2 години уночі при прольоті супутника, а цілодобово. Сьогодні ж спокійнісінько визнають, що наші резерви зникли з поля зору під Угледаром і несподівано "винирнули", де їх не очікували.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|