Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 43144315431643174318 ... 15394>
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 14:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:По-друге, мої претензії стосуються виключно М18-60, які НЕ працюють на перемогу України. До дітей, жінок та пенсів у мене претензій немає.

В мене з роботи жінки літом налаштовані на забугорні курорти в переважній більшості. Діти чоловічої статі в акурат перед 18-кою зараз також чимало на низькому старті, пенси також дехто непогано облаштувався, здаючи тут житло і отримуючи пенсію з України та виплати десь там. Вважаю, що могли би менше на кожному кроці збирати гроші, а більше обкласти додатковими податками ну і звісно обмеженнями щодо деяких виплат топам, суддям і т.д. А то як нема справедливості щодо служби, так і в тилу вельми по різному.
Любі українки, ви виїхали і вам добре, то сидіть тихо і не чірікайте
https://news.obozrevatel.com/ukr/societ ... jUwLjAuMA..
Дівчатка, любі українки, хто читає, хай передасть іншим – ви врятували свої життя і життя ваших дітей – це добре,
ви живете в мирних європейських містах та містечках і вам від того, чи добре, чи не дуже – ви в безпеці, і це ГУТ,
але майте совість, перестаньте постити фоточки "я щаслива – я на морі" , "а я в Амстердамі", якщо ви думаєте, що вам тут хтось позаздрить – то ви отримуєте зворотній ефект, вас не помічають, і якщо б ваші дешеві коктейлі не лізли зі всіх щілин соцмереж, то вам навіть вдалось нікого не дратувати.
Ви виїхали, вам добре – сидіть тихо і не чірікайте, бо ж нам, які залишились з країною, срака кожну ніч, кожен день, і ще срака в міжсезонні.
Ми тягнем на собі військо, переселенців, собак, котів та мишей, і здається ми вже зрослись з тою сракою, і нам навіть нічо, а ви нас відволікаєте ще й на те, що б вам пояснювати, що ми щастя бачим по іншому, в нас реалії інші.
То ж, будь ласочка, знаю, що жінка вирвалась в цивілізований світ, то ж будьте цивілізованими, як вже так.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1126 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 15:01

Олег Ляшко герой росії ...посмертно

prodigy

Подякував: 3355 раз.
Подякували: 3353 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 15:30

prodigy написав:https://prozoro.net.ua/ua/2023/06/12/u-rf-pohovali-olega-lyashka/?utm_medium=referral&utm_source=idealmedia&utm_campaign=ua.prozoro.net.ua&utm_term=1297732&utm_content=10509270

ПР бюджеты просрали
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 17:34

Ой+ написав:
  fler написав:По-друге, мої претензії стосуються виключно М18-60, які НЕ працюють на перемогу України. До дітей, жінок та пенсів у мене претензій немає.

В мене з роботи жінки літом налаштовані на забугорні курорти в переважній більшості. Діти чоловічої статі в акурат перед 18-кою зараз також чимало на низькому старті, пенси також дехто непогано облаштувався, здаючи тут житло і отримуючи пенсію з України та виплати десь там.

Щодо жінок, то я їх як жінка добре розумію. "Я на вас целый год со сковородкой работала! А теперь я хочу на курорт, отдыхать! (м/ф Простоквашино) А тут ще + війна і додаткові стреси. Дуже важко.
Щодо дітей-хлопців, то банальний страх батьків за їх майбутнє. Теж зрозуміло, бо якщо не зараз, то потім шанс виїхати в них буде не скоро. Вони ще діти, тому не засуджую.
Щодо пенсів - багато хто повернулися та не хочуть їхати за кордон знову, тому що не подобається медичне забезпечення та тому що своя хата ближче до тіла. Звісно, є хитродупі (яких ви описали), але ж вони корисні - отримують виплати за бугром, скирдують та потім везуть в Україну. Поки там сидять, то не користуються пільгами (тобто їх не треба безкоштовно возити у транспорті, лікувати тощо).
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 20:25

fler написав:Щодо дітей-хлопців, то банальний страх батьків за їх майбутнє. Теж зрозуміло, бо якщо не зараз, то потім шанс виїхати в них буде не скоро.

чим відрізняється страх за тих хто виїхав/виїжджає в 17 а за кордоном йому стане/стало 18-19 від тих кому було в 22 році 18-19 і їх не випустили?
а то виходить одні повинні захищати а інші шукають спосіб вислизнути?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 20:42

Генеральний директор Raytheon Technologies Грег Гейс анонсував виділення для України батарей Patriot. Про це стало відомо 12 червня.
Як пише The Wall Street Journal, загалом на озброєння Сил оборони передадуть п'ять таких систем ППО. Їх планують виготовити до кінця 2024 року.

Глава компанії пообіцяв, що виробництво прискориться і Raytheon Technologies випускатиме 12 таких установок щорічно.

Наразі Україні передали дві таких системи - їх захисникам надали США і Нідерланди. Кожна з них оснащена 8 пусковими установками і додатковим обладнанням.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 20:46

Ukrainian написав:Генеральний директор Raytheon Technologies Грег Гейс анонсував виділення для України батарей Patriot. Про це стало відомо 12 червня.
Як пише The Wall Street Journal, загалом на озброєння Сил оборони передадуть п'ять таких систем ППО. Їх планують виготовити до кінця 2024 року.

Глава компанії пообіцяв, що виробництво прискориться і Raytheon Technologies випускатиме 12 таких установок щорічно.

Наразі Україні передали дві таких системи - їх захисникам надали США і Нідерланди. Кожна з них оснащена 8 пусковими установками і додатковим обладнанням.

"Помощь только до лета" (с) ...
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 20:54

Letusrock написав:
  fler написав:Сьогодні тут шабаш зрадофілів. Один перед одним хизуються, хто принесе найзраднішу зраду.

додам ще трохи зради з приводу безпілотників і грошей на війну:
а) йде 16-й місяць війни, у нас до цих пір на державному (!!) рівні не вирішене питання з безпілотниками.. їх вже мали фурами кожного дня підвозити на передову як снаряди. чому це все до тепер на плечах волонтерів, родичів військових і т.д.
б) на протилежній стороні, незважаючи на те що у них закінчуються гроші, мегадифіцит бюджету і все таке - будується завод, на держ.рівні залучені спеціалісти і дуже скоро нас зможуть закидувати щоденно десятками і сотнями дешевих шахедів які будуть знищувати безцінне - людей, дорогу техніку, інфраструктуру

Чому саме так а не навпаки : тоталітарна країна з великим людським ресурсом робить ставку на технології, а у нас Успіх буде лопатою збивати дрони?

тут трохи про це
flyman

Подякував: 1615 раз.
Подякували: 2860 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 13 чер, 2023 01:06

Зображення
https://t.me/a_shtirlitz/26097
Приятная новость, в т.ч. и подчеркнутое.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Вів 13 чер, 2023 04:46

yanyura обратная связь для :

"Прямая речь: "Подразделения ракетных войск и артиллерии Сил обороны таврийского направления в течение суток выполнили 1431 огневую задачу.

"
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 578 раз.

Профіль

#<1 ... 43144315431643174318 ... 15394>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 2 гостей