ща у них "мелкий опт" начинается от 500, совсем нести перестали
|
|
Re: Клуб 100К - Теребеньки В тельавізорі в телемарафоні оце сказали що сьогодні,,наш самий справедливый суд в мире,, дав судді Чаусу десять років. Безстрашна людина, закатував доляри в трьох літрові банки і закопував в землю. І не боявся що долари цвіллю візьмуться. Теж мабуть знав як розчин води з білизною робить?
він міг рішенням суду зобов'язати банк прийняти зношені доллари
и эти 10 рокив все будут его стыдить смехотворностью суммы
Re: Клуб 100К - Теребеньки Підрив Каховської ГЕС спричинить додаткове зростання цін, — НБУ
"За першими оцінками НБУ, цей теракт зумовить додатковий внесок в інфляцію на рівні близько 0,3 в. п. через ускладнення роботи низки підприємств і часткову втрату врожаю, насамперед овочів", - сказав голова Нацбанку Андрій Пишний. НБУ якбито натякає ... доброго всім дня, я на форумі новачок, тому все ще розбираюсь з тим що саме тут називають "каруселями", але все ж таки хочу спитати поради в наступному питанні. є сума у доларах на рахунку ФОП привату і бажання перетворити її на максимально близьку суму у доларах під матрацом. чи правильно я розумію що наразі мої варіанти використання отриманих з продажу доларів гривень це тільки:
1. відкрити конвертаційні депозити в кількох банках - мінімальні втрати на курсі, чітке розуміння яку суму у доларах я отримую на виході через 3 місяці 2. сподіватись на подальше укріплення гривні, класти гривню на короткострокові депозити і купляти долар в обміннику пізніше - при ревальвації або незмінному курсі я отримаю більше доларів ніж продав з ФОПу за рахунок відсотків по депозиту, а при девальвації я або обісруся, або все ще зможу відкрити конвертаційні депозити можливо не звернув уваги на деталі - буду дуже вдячним за вказівку.
Re: Клуб 100к - валютные депозиты за гривну на паузі)) Панове!
А що - ви далі продовжуєте крутити карусель? Чи то просто пишете, як забираєте "залишки" з каруселі, а далі... І куди далі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||