Успіх написав:От і цікаво, чи довго - умовний будівельник, протримався тут командиром - чи все ж таки б домовлявся з хлопцями/йшов на поступки?
Кожен мислить в міру своїх знань... Я все життя роблю тільки те що вважаю за потрібне...але те що потрібне - визначаю з навколишніх обставин. Тому в тебе бізнес загнувся - а мій в той самий час процвітав... Так само і армія Повір В мене ти б робив те саме що робиш зараз ..і при цьому патякав би менше. На жаль це мої слова проти твоїх. Але в 1992 році , мені було 27 і я був майстром в бригаді , наймолодшому члену якої було 45+... Памятаю як взимку , я кажу - починаєм..а вони мені - ще рано... Весь місяць я був хороший, але коли прийшов час отримувати зарплату - як вони зі мною сварились. Даром для мене це не пройшло І в наступний місяць вони в 8-01 вже були на мурі, і злазили з нього у 17-00 Весь місяць розказували який я поганий...але в кінці при отриманні зарплати - хвалили всі, розповідаючи який я хороший майстер...
Так що я вмів знаходити спільну мову і з пацанами 18-22 ( коли мені було 20-25) і з мужиками 45-60 ( коли мені було 27-35)
detroytred написав:Але я веду мови, що робити (і що роблять!), коли люди отакі, як є зараз.
Дивитись вперед Давати загнутись тим хто вірить в халяву ( не витрачати на них сили ) І паралельно розширювати можливості прийняття рішень тим хто хоче це робити( знову ж не звертаючи увагу що не у всіх вийде)
Це називається еволюція...
Якщо ж постійно за когось думати - то в кінці кінців будеш розсказувати що думаєш про них - але виявиться що вони працюють на тебе.. От і конфлікт на голому місці
detroytred написав:Але посадові рішення приймають посадовці.
1 Хто вибирає посадовців 2 Хто їх наділяє надлишковими повноваженнями 3 Хто вимагає створити структуру яка буде перевіряти чи правильно посадовці користуються виділенними повноваженнями 4 Хто потім змушений створювати наступну структуру , яка перевіряє наскільки правильно перевіряє структура з п3
От і виходить Чим більше вимагаєте від посадовців - тим більше посадовці вимагають повноважень Чим більше в них повноважень - тим вищі шанси що вони ці повноваження використають у власних корисливих цілях...
Все ланцюг замкнувся... А спробуйте розглянути мій варіант Менше повноважень= менше впливу=менше контролюючих=менше корупції...
Будівельник Тоді був совок. Система совка. І ви робили краще в ітогє для людей.
Наскільки я зрозумів: Зараз ви можете не дочекатися, поки підлеглі зрозуміють ваші кращі ітогові наміри)) Системи, яка дасть вам час вижити наступний після *стройової" день, нема. Тобто можете не вспіти.
Козаки ж не чекали... А не сподобався і нема отамана. Формат. Бо хз знущаєтесь ви чи кращого бажаєте, піди розберись.
2. Посадовців обирають несвідомі громадяни. Такі, як є. Звичайні масові обивателі. Крапка. Відштовхуйтесь від того, що є.
І ви знов про якесь збільшення повноважень. Все. Я пас. Це невиправно.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 15 чер, 2023 22:58, всього редагувалось 2 разів.
Будівельник А якщо ви вже зарекомендували себе вже створили під себе підрозділ, то тоді вам і стройовою підлеглих, щоб вони навчили аватарів, не треба примушувати. Вони й самі все зроблять з ними. У вас вже диво-підрозділ і диво-підлеглі.
Мова про варіант -- аватари і що командир, і що підлеглі, які не мають бажання витрачати зусилля ще й на це лайно. Вищестоящі - які не паряться допомогти з вирішенням цієї проблеми.
fler написав:"Війна закінчиться, скоріше за все, набагато раніше [за 2024 рік]. Давайте дочекаємося результатів наших Збройних сил, які дадуть нам ці результати, а тоді будемо вже займатися плануванням. Це перше. Друге: Путін може чекати все, що завгодно, але дочекається конкретних юридичних проблем, які будуть реалізовані набагато раніше, ніж виборчі перегони у США..Путін обнулений повністю. Тобто, безумовно, в самій росії він ще на щось там впливає, але з точки зору глобальної політики Путіна як суб'єкта не існує", – підсумував Подоляк. https://gordonua.com/ukr/news/war/putin ... 68707.html
Попереду вибори в США, основного фінансово-військового донора, Путін буде чекати цих виборів. Але я думаю перемовини вже йдуть повним ходом. Один з дзвоників - суд у Ростові над 22 полоненими. Це намагання підвищити ставки, бо ніяких інших козирів окрім знущання над заручниками не залишається.
detroytred написав:Наскільки я зрозумів: Зараз ви можете не дочекатися, поки підлеглі зрозуміють ваші кращі ітогові наміри)) Системи, яка дасть вам час вижити наступний після *стройової" день, нема. Тобто можете не вспіти.
Козаки ж не чекали... А не сподобався і нема отамана. Формат. Бо хз знущаєтесь ви чи кращого бажаєте, піди розберись.
Отож! Чому це до будівельника ніяк не дійде?
Тут же НЕ на будові!)) Тут - війна!!! Всі на нервах, а вони ж не стальні! Комусь, навіть, і просто "клєма може впасти"... і шмальне - "за добрі наміри командира"
detroytred написав:Наскільки я зрозумів: Зараз ви можете не дочекатися, поки підлеглі зрозуміють ваші кращі ітогові наміри)) Системи, яка дасть вам час вижити наступний після *стройової" день, нема. Тобто можете не вспіти.
Отож! Чому це до будівельника ніяк не дійде?
Тут же НЕ на будові!)) Тут - війна!!! Всі на нервах, а вони ж не стальні! Комусь, навіть, і просто "клєма може впасти"... і шмальне - "за добрі наміри командира"