Я про те що як людина чогось не розуміє то вона відразу збирається простинь ні про що писати
1 Муженко такий самий можновладець елітного рівня як і ще пару сотень в Україні
2 Кожен можновладець буде прикривати свої дії як піар-акціями так і корупційними діями+ створення необхідних законодавчих актів...
Тому я не дивуюсь що при кожному більш-менш підходящому випадку, кожен можновладець себе захищає різноманітними заявами і оповіданнями.
ПС
Для мене особисто ВСЯ верхівка МОЖНОВЛАЦІВ - напів зрадники
Просто кожен зраджував в якійсь своїй сфері
Порошенко не підготував собі заміну, тобто перетягував максимум повноважень на себе
Зеленський - перетягує максимум повноважень на себе
і так далі
Для мене це зрада майбутнього України
Чи ви хочете щоб ми прийшли до
є пуйло - є росія , нема пуйла - нема росії
є Порошенко - є Україна , нема ......
є Зеленський - є Україна, нема.....
Тому я й пробую відговорити таких як ви зайвий раз розповідати про те що хтось десь щось казав....
Попробуйте створити в своїй голові хоч один власний нехай навіть єралашик - але свій а не прочитаний з книжки.
ПС
Уточню
Є книжка - зроби сам...для дітей , коли її читають і цитують діти - це правильно
Але коли діти починають цитувати твори Леонтьєва чи Кіосакі з Карнегі ..а при цьому навіть як табуретку зробити не уявляють , чи жодного разу на базарі склянки насіння не продавали - то це просто зайвий раз показує їх ущербність.
ППС
був собі хлопчик з 9 класами церковно прихідської школи , дуже успішний підприємець до 30 років заробив на дві квартири маючи всього 9 класів освіти...
і на що перетворився слухаючи різних читачів Кіосакі? на прихильника пірамід Мавроді?
І хто , після закінчення війни цим читачам на пенсію заробить? якщо той хлопчина піде й далі в пірамідах військові гроші протринькувати?