Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 43574358435943604361 ... 14690>
Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 10:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:З якого переляку? Поки добровольців ще багато, це тішить.

ви дали розгорнуту відповідь, з багато чим можна в принципі погодитись, крім вище вказаного. Особисто я останній раз зустрічав добровольця оріентовно в червні-липні 2022
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 11:28

Letusrock написав:

ви дали розгорнуту відповідь, з багато чим можна в принципі погодитись, крім вище вказаного. Особисто я останній раз зустрічав добровольця оріентовно в червні-липні 2022

Тут є 2 моменти. Перший - у невеликих містах, особливо на ЗУ цілком може бути, що всі добровольці вже оформлені. Напр., у Києві, Харкові, Дніпрі навряд чи всіх охочих вже узяли та прилаштували. Другий момент - людина може стати добровольцем у будь-який час. Наприклад, змінилися життєві обставини (втратив роботу чи близьку людину, прилетіло в хату чи вирішив йти разом з другом за компанію чи ще щось..) - і ось вам доброволець, який ще вчора не думав стати військовим. І таких дійсно багато.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 12:56

fler написав:
  Letusrock написав:

Тут є 2 моменти. Перший - у невеликих містах, особливо на ЗУ цілком може бути, що всі добровольці вже оформлені. Напр., у Києві, Харкові, Дніпрі навряд чи всіх охочих вже узяли та прилаштували. Другий момент - людина може стати добровольцем у будь-який час. Наприклад, змінилися життєві обставини (втратив роботу чи близьку людину, прилетіло в хату чи вирішив йти разом з другом за компанію чи ще щось..) - і ось вам доброволець, який ще вчора не думав стати військовим. І таких дійсно багато.

Є ще бачення того, хто конкретно цим займається. Начальник районного ТЦК в м.Києві:

*"Приходят, но очень мало. Все очереди в территориальные центры, которые показывают по телевидению, — это очереди людей, которые хотят получить отсрочку, пройти медицинскую комиссию или имеют какие-то другие вопросы. Из 100 человек добровольцев будет примерно трое. А в начале агрессии из каждой сотни только трое приходили за справкой", — говорит полковник.
08.22.
https://tsn.ua/ru/ato/ochen-malo-malo-d ... 28855.html

Правда, інший посадовець каже:
*"Добровольців, звісно, теж стало менше, – говорить начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач. – Більшість з тих, хто мав бажання та був вмотивований, вже пішли захищати державу. Але, з огляду на те, що потреба в доукомплектуванні частин зараз менша, то кількості добровольців, які є на даний час, достатньо".
теж 08.22
https://www.unian.ua/war/mobilizaciya-v ... 40189.html

От ще про ситуацію від посадовця ТЦК (заслуженого вояка 95 бригади):
Головне, – переконаний український захисник, – бути ввічливим до громадян і діяти в рамках закону. Спочатку, – згадує Сергій, – видавав повістки взагалі лише тим, хто хотів брати. Самі підходили, цікавились… Але зараз, через понад рік повномасштабної війни росії проти України… Звичайно добровольці вже всі давно на фронті, звичайно усім страшно, але хто ж має захищати Україну як не її громадяни?*
на 30 травня 2023
https://np.pl.ua/2023/05/uchasnyk-reydu ... tsk-ta-sp/
Прес-служба Полтавського обласного ТЦК.

А так в останній час добровольці пішли до лав Гвардії Наступу.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 13:03

detroytred написав:Є ще бачення того, хто конкретно цим займається. Начальник районного ТЦК в м.Києві:

*"Приходят, но очень мало. Все очереди в территориальные центры, которые показывают по телевидению, — это очереди людей, которые хотят получить отсрочку, пройти медицинскую комиссию или имеют какие-то другие вопросы. Из 100 человек добровольцев будет примерно трое. А в начале агрессии из каждой сотни только трое приходили за справкой", — говорит полковник.
08.22.
https://tsn.ua/ru/ato/ochen-malo-malo-d ... 28855.html

Правда, інший посадовець каже:
*"Добровольців, звісно, теж стало менше, – говорить начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач. – Більшість з тих, хто мав бажання та був вмотивований, вже пішли захищати державу. Але, з огляду на те, що потреба в доукомплектуванні частин зараз менша, то кількості добровольців, які є на даний час, достатньо".
теж 08.22
https://www.unian.ua/war/mobilizaciya-v ... 40189.html

От ще про ситуацію від посадовця ТЦК (заслуженого вояка 95 бригади):
Головне, – переконаний український захисник, – бути ввічливим до громадян і діяти в рамках закону. Спочатку, – згадує Сергій, – видавав повістки взагалі лише тим, хто хотів брати. Самі підходили, цікавились… Але зараз, через понад рік повномасштабної війни росії проти України… Звичайно добровольці вже всі давно на фронті, звичайно усім страшно, але хто ж має захищати Україну як не її громадяни?*
на 30 травня 2023
https://np.pl.ua/2023/05/uchasnyk-reydu ... tsk-ta-sp/
Прес-служба Полтавського обласного ТЦК.

А так в останній час добровольці пішли до лав Гвардії Наступу.

якщо підніти до 50К протирати штани в тилу, і до 100К там де долярчик, та $1K за день на нулі, добровольців побільшає

але ж важливіше "для виживання держави" стадіон в Ківерцях
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 13:12

mephala
Я рассматриваю ситуцию с другой точки зрения.

Во-первых, я, как и вы, считаю начало войны с 2014-го, не с 2022. То, что лично меня это коснулось только в 2022, другой вопрос.

Во-вторых, серьезное вооружение (танки, ББМ, артиллерия, средства ПВО и боеприпасы к ним и т.д.) нам начало поступать только в 2022-м, но не в 2014-2021.

Если сейчас начнется критика Зеленского не только на форумах, в соцсетях и пр., но и, как вы пишете, будет
в реале собирались на разные протесты

не считаете, что в странах, активно поддерживающих Украину и материально, и финансово, и простые граждане, у которых ухудшилось материальное положение, и у фирм/производителей, которые из-за санкций перестали торговать с московией и соотв. несут определенные убытки, может возникнуть вопросы - если в воюющей Украине ее жители не могут сами определиться со своим высшим руководством и выступают против него, то стоит ли помогать такой стране?
И политики этих стран "вынужденно, по просьбе избирателей", кто-то резко сократит, а кто-то и вообще прекратит помогать Украине.

Именно с этой точки зрения я и считаю, что сейчас не время "расскачивать лодку".

"Ні, синку, це фантастика!" (с)

Любая фантастика может стать реальностью.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 13:19

flyman написав:якщо підніти до 50К протирати штани в тилу, і до 100К там де долярчик, та $1K за день на нулі, добровольців побільшає

Є отака думка:

*Також я нагадаю, що послідовно виступав проти насильницької мобілізації, а також проти свавільної роздачі повісток. ТЦК навіть писали на мене офіційного листа міністру МВС.

Минулої весни я часто пояснював прості істини: непродумана непідготовлена мобілізація завдає серйозної шкоди. Якщо военкомат (ТЦК) приходить в готель, ресторан, басейн, на будь-яке інше підприємство і починає роздавати повістки – він убиває ці бізнеси, які і так ледве виживають. Насильницька заборона виїзду і мобілізація мають своїм наслідком – масштабну корупцію. Тоді коли я не підтримував ці методи мобілізації я пропонував кілька інших рішень. Перше – я наполягав, що потрібно вести активну інформаційну кампанію, де розвіювати міфи і фейки про мобілізацію і службу, включати частіше в публічну комунікацію героїв, комбригів тощо. Дуже раджу всім інтерв’ю комбрига 10 бригади Едельвейс. Спокійний впевнений, професійний, до такого з радістю йти служити.

Далі я наполягав, що мають бути визначені 2-3 млн чоловіків, які будуть мобілізовані в разі необхідності. Тобто чоловіку телефонує ТЦК чи поліція і повідомляє, що він буде мобілізований, час повідомлять. Що це означає? По-перше..*
https://glavcom.ua/columns/vandrusiv/mo ... 08846.html
Це від радника міністра внутрішніх справ України.

Але зараз він вже:
*На завершення ще раз: сьогодні мобілізація = виживання. Росіяни можуть піти на мобілізацію мільйонів, і нам не залишиться нічого іншого як мобілізувати мільйони. Я раджу всім бути готовим до служби в армії, і не думати, що його це омине. Пам’ятайте, якщо ви не підтримуєте мобілізацію, то тоді ви просто чекаєте на Бучу в своєму населеному пункті. Ми не вибирали цієї війни, і в нас не має вибору не воювати! Тому мобілізацію треба сьогодні підтримувати за будь-яких умов.*
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 13:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

yanyura написав:не считаете, что в странах, активно поддерживающих Украину и материально, и финансово, и простые граждане, у которых ухудшилось материальное положение, и у фирм/производителей, которые из-за санкций перестали торговать с московией и соотв. несут определенные убытки, может возникнуть вопросы - если в воюющей Украине ее жители не могут сами определиться со своим высшим руководством и выступают против него, то стоит ли помогать такой стране?

Именно с этой точки зрения я и считаю, что сейчас не время "расскачивать лодку".

погоджуюсь з такою думкою.
Але додам що скоріш за все після війни все рівно ніхто не буде покараний, ні за призначення зрадників у силові структури, на за шашлики, ні за Чонгар та багато іншого.
Читав цікаву думку що Зеленський мав приготувати країну до здачі а потім імітуючи спротив підписати капітуляцію, але в процесі щось пішло не так
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 13:34

Letusrock написав:Читав цікаву думку що Зеленський мав приготувати країну до здачі а потім імітуючи спротив підписати капітуляцію, але в процесі щось пішло не так

Більшу довіру викликають твердження посла США напередодні виборів про те, що вони впевнені - будь-який наступний обраний кандидат буде протистояти рашці.
Це практично є підтримкою Зе.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 13:44

detroytred написав:
  flyman написав:якщо підніти до 50К протирати штани в тилу, і до 100К там де долярчик, та $1K за день на нулі, добровольців побільшає

Є отака думка:

*Також я нагадаю, що послідовно виступав проти насильницької мобілізації, а також проти свавільної роздачі повісток. ТЦК навіть писали на мене офіційного листа міністру МВС.

Минулої весни я часто пояснював прості істини: непродумана непідготовлена мобілізація завдає серйозної шкоди. Якщо военкомат (ТЦК) приходить в готель, ресторан, басейн, на будь-яке інше підприємство і починає роздавати повістки – він убиває ці бізнеси, які і так ледве виживають. Насильницька заборона виїзду і мобілізація мають своїм наслідком – масштабну корупцію. Тоді коли я не підтримував ці методи мобілізації я пропонував кілька інших рішень. Перше – я наполягав, що потрібно вести активну інформаційну кампанію, де розвіювати міфи і фейки про мобілізацію і службу, включати частіше в публічну комунікацію героїв, комбригів тощо. Дуже раджу всім інтерв’ю комбрига 10 бригади Едельвейс. Спокійний впевнений, професійний, до такого з радістю йти служити.

Далі я наполягав, що мають бути визначені 2-3 млн чоловіків, які будуть мобілізовані в разі необхідності. Тобто чоловіку телефонує ТЦК чи поліція і повідомляє, що він буде мобілізований, час повідомлять. Що це означає? По-перше..*
https://glavcom.ua/columns/vandrusiv/mo ... 08846.html
Це від радника міністра внутрішніх справ України.

Але зараз він вже:
*На завершення ще раз: сьогодні мобілізація = виживання. Росіяни можуть піти на мобілізацію мільйонів, і нам не залишиться нічого іншого як мобілізувати мільйони. Я раджу всім бути готовим до служби в армії, і не думати, що його це омине. Пам’ятайте, якщо ви не підтримуєте мобілізацію, то тоді ви просто чекаєте на Бучу в своєму населеному пункті. Ми не вибирали цієї війни, і в нас не має вибору не воювати! Тому мобілізацію треба сьогодні підтримувати за будь-яких умов.*

Буча і Херсон були тому, що 0 укріплень, 0 підготовки, зато "велике будівництво".
Тільки такі як yanyura іншої думки: не хитати лодку
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 13:46

Letusrock написав:
  yanyura написав:не считаете, что в странах, активно поддерживающих Украину и материально, и финансово, и простые граждане, у которых ухудшилось материальное положение, и у фирм/производителей, которые из-за санкций перестали торговать с московией и соотв. несут определенные убытки, может возникнуть вопросы - если в воюющей Украине ее жители не могут сами определиться со своим высшим руководством и выступают против него, то стоит ли помогать такой стране?

погоджуюсь з такою думкою.
Але додам що скоріш за все після війни все рівно ніхто не буде покараний, ні за призначення зрадників у силові структури, на за шашлики, ні за Чонгар та багато іншого.
Читав цікаву думку що Зеленський мав приготувати країну до здачі а потім імітуючи спротив підписати капітуляцію, але в процесі щось пішло не так

в процесі виявилося, що "народ нє тот"
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 43574358435943604361 ... 14690>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти