|
А-Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 27 чер, 2023 16:24
Трохи нубське питання, давно не користувався картками банку по-дорослому. Списання покупки на терміналі ощада від 29.06 пройде червнем чи вже липнем?
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 чер, 2023 16:32
WachtAmRhein написав:Трохи нубське питання, давно не користувався картками банку по-дорослому. Списання покупки на терміналі ощада від 29.06 пройде червнем чи вже липнем?
З дужу-дуже-дуже великою ймовірністю, що липнем. Втім тут неможливо нічого гарантувати. В мене було що покупка за 3 дні до кінця місяця не встигала провестись по рахунку і потрапляла в грейс наступного місяця, а було таке що і куплене 31 числа якимось дивом виявлялось серед трат саме поточного місяця.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 27 чер, 2023 18:45
[quote="5591226:Alien"][quote="5591221:WachtAmRhein"]Трохи нубське питання, давно не користувався картками банку по-дорослому. Списання покупки на терміналі ощада від 29.06 пройде червнем чи вже липнем?[/quote] З дужу-дуже-дуже великою ймовірністю, що липнем. Втім тут неможливо нічого гарантувати. В мене було що покупка за 3 дні до кінця місяця не встигала провестись по рахунку і потрапляла в грейс наступного місяця, а було таке що і куплене 31 числа якимось дивом виявлялось серед трат саме поточного місяця.[/quote] Да,было такое,за 3 или 4 дня до конца месяца покупка,а провели следующим месяцем. Могу ошибится,вроде апрель этого года. Но правильно пишут выше-гарантий никаких. Может это у них сбой какой был?
-
THB
-
-
- Подякував: 145 раз.
- Подякували: 162 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 чер, 2023 20:32
ukrmvs написав:M-AudioА банк дає кешбек тільки у гривні
Чьорд. Зовсім забув про цей факт. Я вже сплатив, і сам побачив, що кешбеку немає. Але й категорія якась незрозуміла вийшла -- "оплата в інтернеті".
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 27 чер, 2023 20:41
WachtAmRhein написав:Трохи нубське питання, давно не користувався картками банку по-дорослому. Списання покупки на терміналі ощада від 29.06 пройде червнем чи вже липнем?
Взагалі то банк надає інфу скільки заплатити, щоб залишатись в грейсі.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 27 чер, 2023 21:33
Ой+ написав: WachtAmRhein написав:Трохи нубське питання, давно не користувався картками банку по-дорослому. Списання покупки на терміналі ощада від 29.06 пройде червнем чи вже липнем?
Так питання було не про те де взнати коли гасити, а що краще - платити зараз чи трохи почекати, щоб грейс був подовшим 
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 27 чер, 2023 21:41
Alien написав: Ой+ написав: WachtAmRhein написав:Трохи нубське питання, давно не користувався картками банку по-дорослому. Списання покупки на терміналі ощада від 29.06 пройде червнем чи вже липнем?
Так питання було не про те де взнати коли гасити, а що краще - платити зараз чи трохи почекати, щоб грейс був подовшим 
Банк працю по принципах привату і оплату від 29.06 потрібно буде гасити в липні. Якщо комусь щось перескакувало в наступний місяць, то це радше виняток. Так що якщо є можливість відкласти на 2 дні, то вартує так і зробити.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 27 чер, 2023 22:44
Ой+ правильніше було б казати "працював". В грудні 2016 відбулося розлучення "братів" і дуже багато чого змінилося з того часу в принципах роботи абанку. До появи АТБ кард я не дуже активно використовував місцеві картки для оплат за товари та послуги, але останні місяці роблю це наразі достатньо часто. І можу сказати що достатньо багато оплат передостаннього календарного дня місяця в підсумку наразі отримують 62-63 дні грейсу. Не знаю може то мені дійсно просто дуже везло але якщо раніше це було більше схоже на виключення то наразі це виглядає радше як правило
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 27 чер, 2023 23:05
M-Audio написав: ukrmvs написав:M-AudioА банк дає кешбек тільки у гривні
Чьорд. Зовсім забув про цей факт. Я вже сплатив, і сам побачив, що кешбеку немає. Але й категорія якась незрозуміла вийшла -- "оплата в інтернеті".
При тратах с валютной, кешбек тоже есть, но в грн. И в интернете, просто нужно, чтобы в категорию попало.
-
Monk23
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 чер, 2023 00:05
Monk23 написав: M-Audio написав: ukrmvs написав:M-Audio А банк дає кешбек тільки у гривні
При тратах с валютной, кешбек тоже есть, но в грн. И в интернете, просто нужно, чтобы в категорию попало.
КБ с валютной то есть, но при соблюдении небольшого нюанса.
-
FinTech
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
26