|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВиявляється, без звання хімію викладати не вийде. Клоунада
![]() ![]()
Про комплексність стандартів НАТО я вам вже нагадав. Але ніяк не дійде до вас. Ну і нехай. От в тому ви і увесь... Що зі стелі мечете іншим свої хотєлки зі стелі. Бо схотілося. Кому мовчки радіти, кому що робити. Фантазія чергова про організацію оборони Харкова зачьотна. Так звання пілоту навіщо?
![]() І що? 2*2=4. Я десь стверджував "без звання хімію викладати не вийде."??? Де? На кафедрах з цивільними предметами всі викладачі - цивільні. Навіщо пілоту взавання мені не написали. Тому що ... - це не відповідь. З.и. А вийде не вийде --- так я вище сам вказував, що можливо все. Навіть бойові завдання можуть виконувати цивільні. Без погон. Перечитайте 3 рази про що мова з мого боку. А краще розкажіть своє бачення навіщо взвання. Яка його роль, функція. Бо пояснення -- тому що навкруги військові трошки дивне. Особливо від пілота, який без погон виконує (може виконати) бойові завдання зараз. Залишилось тільки запитати: *Та невже ?? Невже справились без погон ...?* (С)
![]() Hotab
БРАТ ,друже ........Вы не переспорите . .... я чуть знаком с психиатрией . Вас тоже тяжело переспорить . С Уважением . Востаннє редагувалось холява в Сер 05 лип, 2023 15:09, всього редагувалось 1 раз.
![]() А він знову, вчетверте, задає те саме питання. Нагадує іншого військового, якого він захищає, а той теж, як папуга, повторює свої питання по десятому колу. Все б нічого, якби не доводилося витрачати свій час на читання їхнього флуду. Поки писала, то Холява вже прокоментував із професійного досвіду ![]() Востаннє редагувалось fler в Сер 05 лип, 2023 14:49, всього редагувалось 1 раз.
![]() Це крапка. Надто багато по колу ходимо.detroytred ,
Ви зараз яскраво показали, чому таких як ви називають «плюшевий підполковник». Вас і офіцером то до кінця назвати не можна. Ваш рівень фізрука з особливим підходом до учнів. Бо ви геть не можете зрозуміти, навіщо існують військовослужбовці і цивільні. Вас здається, що військові - це щоб командувати «рівняйсь-струнко». Це десь рівень розуміння питання як у студентки першого курсу аграрної академії м. Харків. . А моє бачення, чому пілот (і не лише пілот, а всі у бойовій частині) військовий, а не цивільний таке: 1. Доступ до державної таємниці. Тактика загальна, тактика авіаційна, карти (положення своїх і чужих військ), бортові паролі «свій-чужий», таємна апаратура на борту. 2. Особиста зброя. Для бойових вильотів. Заняття з вогневої підготовки з особистого пістолета і автомата . Бо при покидання машини на ворожій території необхідно вміти володіти зброєю. 3. Заняття зі спецпідрозділами Альфа та ССО по вмінню вижити на ворожій території, поставити розтяжку, збити погоню, сховатись на місцевості. 4 .безпосередній ризик для життя , навіть за відсутності противника, бо в руках техніка і зброя яка вбиває. А отже право застосовувати цю зброю, захищати себе цією зброєю, доплати за ризик і …. те наступний пункт випливає з попереднього…. 5. Кримінальна відповідальність за злочини по розділу у ККУ «військові злочини». Бо ціна злочину висока. Ціна такого злочину - мільйонна техніка та життя людей. І це вимагає особливої відповідальності. Тобто особливі права і особлива відповідальність. 6. Міжнародне гуманітарне право (право війни). Людина, яка має зброю і застосовує її по ворогу має бути комбатантом. Тобто військовослужбовцем в однострої зі зброєю, яку носить не прихованою. Інакше він злочинець, і його навіть в полон можна не брати. Вбивати на місці. Що з цього всього можна провести з цивільним у бойовій частині і що з цього всього потрібно викладачу теорії теплових двигунів у ВВНЗ? Йому навіть доступ до таємної інформації не потрібний, хоча він його має і справно за це отримує гроші. А доступ не потрібний, бо вся техніка продається по всьому світу разом з її технічним описом і документацією. Жодних секретів у радянській зброї нема. (крім окремої навісної таємної апаратури, яка не є конструкцією техніки, а окремий юніт. То що, щось дійшло?? І я поверну вас до початку цього діалогу. Жодної вашої вини , що ви зараз , коли війна, геть непотрібний підполковник - нема. Як нема вини людини з інвалідністю. Це вина системи, яка плодила непотрібних офіцерів. Вірніше робила офіцерами тих, хто мав би бути цивільним. І ця система зараз інтенсивно змінюється. Бо ми йдемо в НАТО. Хоч як би ви зараз не дули щоки про свою потрібність в системі. Востаннє редагувалось Hotab в Сер 05 лип, 2023 16:07, всього редагувалось 2 разів.
![]()
ИЛИ подаете на ВЛК . Проходите ее без замечаний. Пишите рапорт и продолжаете служить Украине . С Уважением . ![]()
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|