Хотаб Офігеть! Це я дую щоки, захищаючись від нападок зі стелі. Офігеть! Або я хоч натякав щось про свою потребу зараз?! Скільки можна фантазувати?
1. Насмішили. Доступ до державної таємниці є і у цивільних. Хоч до *особливої важливості*. До чого тут військові? 2. Особиста зброя є і у ВОХРа, про який ви самі ж згадували. 3. Заняття з спецпідрозділами, по виживанню -- і яким боком тут взвання? Без нього ніяк?
Нема викладача теорії теплових двигунів. Є викладач кафедри - див. назву військових кафедр. Де викладач навчає пристроям у складі, наприклад, авіаційного озброєння. І роботи з ним у військовій частині на бойовому ЛА. Який цивільний ХАІ вивчає комплекси авіаційного озброєння та роботи у військовій частині на бойових ЛА?
То щось дійшло? (С)
Ще б мова була про мою провину?! Мова поки про те, на якій підставі ви мені (та ін.) затикаєте рота. А також дискусія чому викладачі військових кафедр ВВНЗ мають взвання.
Я спокійно аргументував, а те що витворяєте ви... Бо схотілося.
fler написав:А він знову, вчетверте, задає те саме питання. Нагадує іншого військового, якого він захищає, а той теж, як папуга, повторює свої питання по десятому колу. Все б нічого, якби не доводилося витрачати свій час на читання їхнього флуду. Поки писала, то Холява вже прокоментував із професійного досвіду
Які проблеми, підключайтесь.
Я відкритий до нових знань. Та визнаю свої помилки. Ще ви розкажіть мені про навіщо взвання. Бо кук мовчить.
Зручно вам і Ко нападати? А от з аргументацією складнощі.
Я ж поки чекаю поки ви змінете формат... як для Успіха. Тоді і я з чистою совістю перейду на нью-формат. Бо кнопати багато важкувато.
Натяк про психіатрію - перший дзвоник.
У фундаменті --- бо схотілося. Нарешті і до мене дійшла така масова черга "Ату! Його".
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 05 лип, 2023 15:27, всього редагувалось 1 раз.
Economist написав:А не підкажете, мобілізація до 60 років включно, чи ні?
В свой День рождения 60 лет, вы имеете право написать рапорт на увольнение из армии. Соответственно в возрасте 59 лет негласно принудительно уже не призывают, потому что вас надо обучить, выдать кучу имущества, чтобы вы через несколько месяцев уволились, это никому не надо.
Не призывают, а мобилизируют. Плюс есть много нюансов. Если сержант, офицер, это одна история, если солдат, то другая.
detroytred написав:«Війна — це математика, де все прораховується, — повідомив «24 каналу» військовий експерт Роман Світан. — Їм доведеться або піти з Бахмута до Попасної, або перекинути війська із Запорізького фронту, втративши його. У них зараз виникла дилема. І вирішуватимуть вони її, найвірогідніше, на користь Бахмута, який став для них інформаційним капканом. Цей капкан організував пригожин, загнавши в нього російську армію».
Місто Бахмут буде звільнене. Для цього потрібно, щоб збереглася динаміка успішних дій Сил безпеки і оборони України на Бахмутському напрямку.
Про це в ефірі телемарафону сказав командир розвідувального підрозділу "Терра" Микола Волохов. Його слова цитує Головне управління розвідки Міноборони, повідомляє Цензор.НЕТ. Джерело: https://censor.net/ua/n3429030
Але там і роздмухувати нічого не треба. Орківські пабліки сьогодні самі по собі підгорають від просування ЗСУ в бік Кліщіївки.
Economist написав:А не підкажете, мобілізація до 60 років включно, чи ні?
В свой День рождения 60 лет, вы имеете право написать рапорт на увольнение из армии. Соответственно в возрасте 59 лет негласно принудительно уже не призывают, потому что вас надо обучить, выдать кучу имущества, чтобы вы через несколько месяцев уволились, это никому не надо.
ИЛИ подаете на ВЛК . Проходите ее без замечаний. Пишите рапорт и продолжаете служить Украине . С Уважением .
Могу ошибаться, но после 60-ти имеют право служить только генералы до 65-ти лет. Для обычного солдата, сержанта, офицера законом определен граничный возраст пребывания в ЗСУ до 60 лет.
Denik написав:Але там і роздмухувати нічого не треба. Орківські пабліки сьогодні самі по собі підгорають від просування ЗСУ в бік Кліщіївки.
Так руйнується їх лейтмотив останнього часу --- ЗСУ так просуваються, так просуваються кожного дня, а до Кліщіївки досі не дійшли. Цікаво що зараз заспівають? Поверніть пригожина))
Учора натрапив на цифри (від наших). По пам'яті, якщо не переплутав: Східне угрупування в них - 180 тис. Найбільше. З них під Бахмутом 50. Південне наче десь 120. Вже не пам'ятаю. Виходило щось під півмільйона орків в Україні зараз.
Як пишуть російські ЗМІ з посиланням на дані Мінфіну РФ, у першому півріччі 2023 року надходження від нафтогазової галузі до бюджету Росії зменшилися на 46,9% і склали 3,38 трлн руб. проти 6,38 трлн руб. роком раніше, передає enkorr.
Стверджується, що в червні поточного року доходи зменшилися на 7,3% порівняно з травнем – до 528,6 млрд руб. А порівняно з червнем 2022 року показник впав на 26,4% – тоді надходження становили 717,9 млрд руб. https://enkorr.ua/ru/news/naftogazov_do ... _50/255329
Привіт, шановний) Скорішої перемоги та якнайшвидшого повернення до роботи за спеціальністю. Розкажете мені за бокалом рому з професійної точки зору про мої акцентуації. 😄 Флайман,
харазмент окремих операторів обліківок
Є такий анек:
Дружина чоловіку: - Віталій, коханий, вставай на роботу… - Не чіпай мене, це абьюз!!
Коли ти , Флай, будеш розказувати, як цивільний Успіх віддувається на війні за військових на пенсії, я тобі скажу «не чіпай їх, абьюзер!»
Hotab написав:- Віталій, коханий, вставай на роботу…
- сама иди работать
Так, так теж можна їй відповісти. Тобі. Ти трохи вище рекомендував Успіху посидіти тепер дома, після перемоги, бо черга працювати тепер у дружини. Такі стосунки також мають право на життя. Не у мене.