Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 45474548454945504551 ... 14729>
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 12:47

beee написав:.....
Я купив половину ділянки у буйного алкаша з винним погребом. І не ставлю забор. Пацифіст я. Алкашу віддав рушницю. А сам займаюсь розбудовой ділянки.
Алкаш з друзями приходять і кажуть, давай нам жрачку. Інші сусіди кажуть, не гони, постав забор, охорону, собаку. Я грю, та нє я йому в очі подивлюсь, шашликом пригощу. Домовимося.
От мені просто цікаво що буде далі і хто винуватий.
Живу в мире абсурда, как в фильме "шоу трумена".

Вы на параллельной ветке рассказывали, что не купили паркинг из-за нехватки денег.
А у государства Украина были деньги на "забор, охорону, собаку"?
У нас было очень богатое население, с кот. можно было бы собрать огромные налоги? Или бурно развивающаяся экономика?
У нас очень много людей, кот. покупают (могут купить) недвигу за границей?
У нас большинство не сможет купить квартиру и в Украине.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 12:53

Slon_Nosov написав:...........
Я вважаю що всі виборці діючого президента повині буди в армії і служити до перемоги, виправляючи свою помилку в 2019. Але більшість з них звалила з країни, а дехто нажаль не має розуміння між своїми діями і наслідками.
.........

Я правильно Вас понял, что те, кто голосовал за других кандидатов, могут не идти в армию и, тем более, не "служити до перемоги"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 12:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Моя особиста думка. Менше року тримати військового нема сенсу.
Тому з цієї точки зору оптимально
3-4 місяці навчання і 14-15 місяців на фронті.
Але тепер вилазять наперед інші моменти. Для цього треба збільшити армію ще на 30%, щоб забезпечити навчання.
+ наростити навчальні центри, включаючи матеріальну базу. Щоб все це забезпечити при тому ж бюджеті, треба певно зменшити оплату на передку в 2 рази.
Успіх, скажіть відверто, скільки відсотків з бойової сотки за весь період служби ви готові повернути, щоб завтра поїхати додому? 5%? 10? 30? 50?

Ну і лишається дуже неприємне питання - чи готова до цього влада. На мою думку, ні Зеленський, ні Резніков свої помилки визнавати не готові. Напрягатися, щось думати, коли все й так пряцює - вони теж не будуть. Маємо, що маємо.
Можливо, за рік - два, коли значна частина мобілізованих 24 лютого покине армію з тих чи інших причин, почнуться якісь рухи в тому напрямку.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 13:02

Успіх написав:
  Hotab написав:+ платити (донатити)
Це, звичайно, класно... Але!!!
Розкажу вам одну байку...
Декілька років тому - ФОПи виходили неодноразово в Києві на мітинги проти РРО і т.п.(це все і по новинах теж показували) - але я це все знав з середини, так як двічі їздив з колегами/ФОПами в Київ!
Так от - всюди, де тільки можна - згуртовували ФОПів, щоб їхали в Київ...
І було так - хто НЕ їде в Київ, або дає від себе людину(кум/брат/сват/сусід), або скидає гроші на дорогу і харчування тим, хто туди їде.
І вже як збирали гроші на 2гу, 3тю, 4ту... поїздки, то казали - "люди, звичайно добре, що здаєте кошти, але все ж таки потрібно більше людей, щоб поїхала в Київ. Потрібна масовка! Бо чим нас буде більше, тим швидше нас влада почує!
Треба більше людей, а не те, щоб більшість скинула гроші і все.../наче відкупились/а далі - моя хата скраю...

Зрозуміло до чого я це розповів?☝️

звісно зрозуміло. своя шкура була ближче до тіла.
сплачувати податки які не відповідають заробіткам це ж так зручно.
і я як покупець вважаю що ФОПи знахабніли в край без РРО.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 13:07

Успіх
Проблема тільки в одному - ніхто ніяких гарантій нам не дасть. Нам моужть дати гроші, нам можуть дати навіть зброю. Точніше пообіцяти, але гарантій захисту нам ніхто не дасть.
Поки що Захід розкочегарює свою промисловість під нашу війну. Може наступного року замість пакистанських снарядів у вас будуть болгарські/чеські. А то й Акацію поміняють на якогось Краба.
Тут не стоїть питання виходу на кордони 91 року. Бо воно нічого не дасть. Це побічне. Питання стоють в тому, щоб дати москалям таких піздюлін, за після яких вони хоча б внукам заречуть лізти в інші країни. А краще - пра-пра-правнукам. Але за це потрібно платити. Сита Європа платить євриками, а ми - життями.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 08 лип, 2023 13:14, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 13:10

Faceless написав:Так він ніби й не буде 2-3 тис грн. Він буде приблизно 11 тис грн (спрощений податок + ЄСВ) для 5000 дол екв
Це, звісно, не 21+ тис грн ЄСВ, та майже 36 тис грн ПДФО+ВЗ, якщо б 5000 дол екв було брудною ЗП у працівника по найму

давно дивує ця система в Україні.
вважаю що потрібно ФОПів відміняти в Україні та ставити всім РРО.
а то виходить узаконений спосіб для мінімізації податків
Востаннє редагувалось mephala в Суб 08 лип, 2023 13:12, всього редагувалось 1 раз.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 13:29

mephala написав:
  Faceless написав:Так він ніби й не буде 2-3 тис грн. Він буде приблизно 11 тис грн (спрощений податок + ЄСВ) для 5000 дол екв
Це, звісно, не 21+ тис грн ЄСВ, та майже 36 тис грн ПДФО+ВЗ, якщо б 5000 дол екв було брудною ЗП у працівника по найму

давно дивує ця система в Україні.
вважаю що потрібно ФОПів відміняти в Україні та ставити всім РРО.
а то виходить узаконений спосіб для мінімізації податків

Зробимо як в Америці. Навіщо ці побори з доходу)
Там подають річну декларацію на прибуток (дохід - витрати).
І тому може статися так що власник бізнесу нічого не повинен платити 8)
П.С. В Україні легко отримати супсидію та компенсацію для безнесу? Для деяких це без проблем.
https://www.epravda.com.ua/news/2018/11 ... /index.amp
Востаннє редагувалось maza5 в Суб 08 лип, 2023 13:47, всього редагувалось 1 раз.
maza5

Подякував: 21 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 13:37

ЛАД написав:Я правильно Вас понял, что те, кто голосовал за других кандидатов, могут не идти в армию и, тем более, не "служити до перемоги"?

Звісно, що ні. Але погодьтеся, дивно, що людина, яка топила за теперішню владу, всі претензії висловлює форумчанам, а не тому, за кого голосувала.
Є об'єктивні причини, чому Успіха не міняють: брак грошей, тещо форумчани(і не тільки) ховаються від військоматів, проблеми з навчальними центрами.
Але є й купа інших причин, які напряму пов'язані з владою: корупція, відсутність військових центрів, небажання хоч якихось рухів у цьому напрямку, відсутність комунікації з суспільством на цю тему. Чомусь клоун жодного разу в своїх роліках це не озвучив. Що там з яйцями по 17 гривень? Що там з весільними дронами? Тільки кричить: Байден, чому ми не в НАТО. Чомусь Успіх тактично обходить, що в тому числі і його помилка призвела до того, що він 16 місяць на фронті.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 08 лип, 2023 13:45, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 13:40

Bobua
Не надо смотреть сериалы.
Вот недавняя статья в CNN - "Передняя линия ПРО Америки напрягается под спросом глобальных угроз" https://edition.cnn.com/2023/07/02/politics/army-air-defense-russia-ukraine-china/index.html.
Подразделения противовоздушной обороны армии США являются одними из самых перегруженных в вооруженных силах США, укомплектовывая ракетные комплексы по всему миру, чтобы обеспечить круглосуточное сдерживание противников, включая Северную Корею, Китай, Иран и Россию.
......
Ситуация стала настолько серьезной, что в 2020 году служба провела опрос солдат ПВО и их семей, а недавно работала над внесением изменений, чтобы снять часть давления, которое испытывают эти солдаты и семьи.

Армия предлагает бонусы в размере 47 500 долларов США, чтобы привлечь больше кандидатов на определенные должности в области противовоздушной обороны, включая эксплуатацию ракетных батарей Patriot . Он также направил специалистов в области психического здоровья в подразделения противовоздушной обороны по всему миру, чтобы решить проблему, которая возникла как тревожный побочный эффект укомплектования передовой линии американских систем противоракетной обороны: выгорание.
.........
Было обнаружено, что в среднем солдаты противовоздушной обороны проводят дома менее года после годичного развертывания, тогда как в идеале они должны провести дома два-три года после года отсутствия. С тех пор армия довела это до двух лет на родине за каждый год развертывания — «красная черта» министра обороны Ллойда Остина, по словам Карблера.
........
Описывая проблему CNN, один высокопоставленный армейский офицер противовоздушной обороны, который говорил на условиях анонимности, чтобы говорить свободно, «Мы были перегружены работой и недоукомплектованы персоналом».
.........
«Мы сказали, что они продлились на шесть месяцев, а теперь вдруг их продлили на девять месяцев, или они продлили на девять месяцев и продлили на 12 месяцев, а в некоторых случаях продлили больше, чем на год. — сказал Карблер о силах ПВО. «Эта непредсказуемость действительно сильно повлияла на солдат и их семьи, — добавил он, — и в значительной степени способствовала стрессу для сил».

Комментировать не буду.
Тем, у кого есть голова на плечах, и так всё понятно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 08 лип, 2023 13:56

ЛАД написав:
  Slon_Nosov написав:...........
Я вважаю що всі виборці діючого президента повині буди в армії і служити до перемоги, виправляючи свою помилку в 2019. Але більшість з них звалила з країни, а дехто нажаль не має розуміння між своїми діями і наслідками.
.........

Я правильно Вас понял, что те, кто голосовал за других кандидатов, могут не идти в армию и, тем более, не "служити до перемоги"?

НІ. З власного оточення багато хто на фронті, але ті кого було 73% косять як можуть.
Важаю, ті кому не подобалась ідея "Армія, Мова, Віра", повини бути на першій смузі.
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 45474548454945504551 ... 14729>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість