В интервью телевизионной компании ZDF он выступил в защиту решения США, несмотря на, что этот тип боеприпасов в Германии запрещен и они против таких поставок. "В нынешней ситуации мы не может стоять на пути Соединенных Штатов", - сказал он.
Да, я знаю, что решение США уже принято о поставке кассетных боеприпасов Но я про другое В прошлом году Штайнмаейра привозили на "экскурсию" в Чернигов. Показывали всё После этого, он резко своё мнение и начал высказываться за больше помощи Украине И сейчас продолжает это делать Лучше один раз показать, чем 100 раз рассказывать
Франция уже доставила первые несколько крылатых дальнобойных ракет SCALP в Украину. Об этом сообщает Reuters со ссылкой на французские дипломатические источники.
Президент Франции Эммануэль Макрон сообщил, что Франция присоединится к Великобритании в поставках ракет дальнего радиуса действия для Украины, но не сообщил, сколько собственно ракет получит Украина.
Дипломатический источник из Франции сообщил, что обсуждается возможность отправки около 50 ракет SCALP.
Prodigy От як ці зібрання проходять? Невже оці посадовці збираються і самі обговорюють, торгуються і приймають рішення? Оці політики і "політики".
Чи може експерти, фахівці, роботяги міністри спочатку місяцями узгоджують, торгуються, зважують, аналізують і приходять до взаємного рішення, а оті голови лише за декілька годин побалакали і оголосили рішення?
hume написав:Вот сильно сомневаюсь, что орки сократили бюджет на военные нужды, зачем тогда засекречивать половину бюджетных расходов, 100% порезали другие статьи. При этом у меня стойкое ощущение, что военный бюджет только вырос + выросли расходы в разделе параллельный импорт. Страны типа Армении, грузии и Турции перепродают санкционные товары со своим интересом.
орки в середньому витрачали 2,5 трлн рублів в місяць, а податків збирали 2 трлн. Тут вони витрати скоротили до 1,5 трлн, ну а доходи зросли бо був період виплати дивідендів + податковий період за минулий квартал. При цьому дивіденди за минулий рік багато що від того, що Захід продовжував купляти нафту до 6 грудня 2022 року, а нафтопродукти до 6 лютого 2023 (майже рік). З них більшу частину за дуже високими цінами. А 1,5 трлн рублів - це показники менші, за довоєнний бюджету рашки. І пенсії перед "виборами" платити не припнеш... А тепер - головне. В орківській дезінформації пропав весь позитив про відбиття атак під Бахмутом. Навпаки - про оборону передмість Бахмута. Скоріш за все ЗСУ вже контролюють висоти західніше Кліщіївки.
Denik написав:А тепер - головне. В орківській дезінформації пропав весь позитив про відбиття атак під Бахмутом. Навпаки - про оборону передмість Бахмута. Скоріш за все ЗСУ вже контролюють висоти західніше Кліщіївки.
я об этом пару дней назад тоже писал. Исходя из их чатов Бахмут собираются сдавать.
Успіх написав:Але все це покищо, мабуть, у мріях, чи тільки у розробках... - так як ворожі дрони літають, як хрущі над вишнями.
Я вообще офигеваю с бесконечной Санта-Барбары про потребности дорогущих Абрамсов и F-16, при том что банальными антидроновыми ружьями и 120-мм миномётами обеспечить не могут. Может за просьбы и требования Абрамсов офис президента больше лайкают ? Очень любят пиарр зелёная команда, имхо.
Востаннє редагувалось freeze в Вів 11 лип, 2023 19:32, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:Але все це покищо, мабуть, у мріях, чи тільки у розробках... - так як ворожі дрони літають, як хрущі над вишнями.
Я вообще офигеваю с бесконечной Санта-Барбары про потребности дорогущих Абрамсов и F-16, при том что банальными антидроновыми ружьями и 120-мм миномёта и обеспечить не могут. Может за просьбы и требования Абрамсов офис президента больше лайкают ? Очень любят пиарр зелёная команда, имхо.
Так отож! Я з самого початку війни і до сьогодні бачу найбільшу проблему у дронах! Якщо ми мали б їх чим збивати/клацали б їх, як білка горішки - то кацапи були б "сліпі" і ми мали б значну перевагу! А так...
Саміт НАТО у Вільнюсі 11 липня ухвалив пакет рішень із трьох елементів щодо України: 1) нова багаторічна програма підтримки для України, яка уможливить перехід з радянських до натовських стандартів тренування та доктрин. 2) утворення нової Ради Україна-НАТО, яка, як сказав Столтенберг, стане форумом для консультацій та ухвалення рішень, де "ми зустрічатимемось як рівні". 3) ми підтвердили, що Україна стане членом НАТО, і погодились вилучити вимогу про План дій щодо членства. Це змінить шлях України з двокрокового процесу до однокрокового процесу. Ми також дали зрозуміти, що ми оголосимо про запрошення Україні приєднатися до НАТО, коли союзники погодяться і будуть досягнуті умови", – заявив генсек.
Коротше, Буданов був правий, коли сказав, що саміт розчарує.. Може завтра щось гарне скажуть або краще хай нам не кажуть, а роблять. По виділеному - хто із союзників проти? "Будуть досягнуті умови" - мені не подобається, умова має бути одна - закінчення війни.
fler написав:Саміт НАТО у Вільнюсі 11 липня ухвалив пакет рішень із трьох елементів щодо України: 1) нова багаторічна програма підтримки для України, яка уможливить перехід з радянських до натовських стандартів тренування та доктрин. 2) утворення нової Ради Україна-НАТО, яка, як сказав Столтенберг, стане форумом для консультацій та ухвалення рішень, де "ми зустрічатимемось як рівні". 3) ми підтвердили, що Україна стане членом НАТО, і погодились вилучити вимогу про План дій щодо членства. Це змінить шлях України з двокрокового процесу до однокрокового процесу. Ми також дали зрозуміти, що ми оголосимо про запрошення Україні приєднатися до НАТО, коли союзники погодяться і будуть досягнуті умови", – заявив генсек.
Коротше, Буданов був правий, коли сказав, що саміт розчарує.. Може завтра щось гарне скажуть або краще хай нам не кажуть, а роблять. По виділеному - хто із союзників проти? "Будуть досягнуті умови" - мені не подобається, умова має бути одна - закінчення війни.
Пані fler, в країні де яйца по 17 гривен, а дизтопливо по 80 гривень То спершу умови, а потім НАТА
До зелебобіків умови є Перестаньте красти так зухвало Перестаньте кошмарити мєрів міст