як був молодим часто їздив до Києва на авто і мав проблеми -де запакуватись на 4-6 днів, потім ще у далекому 2005-2006 побачив, що кияни залишаюсь навіть 500ті мерси біля вікон і не паряться з парковками ("парковки", як правило в 2-3км від твого будинку, або взагалі не має вільних місць) під час війни-великий ризик втратити авто від уламків, да, авто це не квартира, тим більше не життя
В мене такий корч, шо не жалко. Ще й битий с зими. При цьому я тут ненадовго, поки продаю квартиру. Хороша машина була в минулому житті. Більше його нема
як був молодим часто їздив до Києва на авто і мав проблеми -де запакуватись на 4-6 днів, потім ще у далекому 2005-2006 побачив, що кияни залишаюсь навіть 500ті мерси біля вікон і не паряться з парковками ("парковки", як правило в 2-3км від твого будинку, або взагалі не має вільних місць) під час війни-великий ризик втратити авто від уламків, да, авто це не квартира, тим більше не життя
В мене такий корч, шо не жалко. Ще й битий с зими. При цьому я тут ненадовго, поки продаю квартиру. Хороша машина була в минулому житті. Більше його нема
beee написав:[ ............. Служби працюють круто. Як в якомусь голівудському фільмі. Такої кількості різних служб в одному місці я ще не бачив. Вже приїхали авто для прибирання. Кароч будет так: Поменяют окна в 4 квартирах и завтра никто ничего не вспомнит. Никого не выселяют.
Сочувствую. У нас окна не меняли, просто забивали фанерой или ДСП. Или люди ремонтировали сами. Позже, вроде, начали ремонтировать.
Ніби ж не виїзний? Минулого життя, чи корча?[/quote]Маю на увазі що ненадовго в цьому будинку Минулого життя. Воно закінчилося 24 лютого 2022 року. В військовий час їздити на автомобілі за 40 куе - неприпустимо імхо.
Hotab написав:d44 , точно є необхідність зараз по надцятому колу розбирати , що той меморандум - фікція від початку ?? Бо в ньому ні слова про обовʼязки захищати Україну.
А може і "демократичні цінності" це фікція від початку?? Може Захід нам вішає лапшу про "цінності" а насправді ніяких "західних цінностей" не існує?
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 13 лип, 2023 13:48, всього редагувалось 1 раз.