офіцери можуть бути відкликані на службу в збройні сили до 70 років у різних градаціях.
-по перше до 70 років офіцери не доживають (тому що бухають все життя), деякі генерали доживають (типа Гурулева), почекайте...гурулеву тільки 55років(виглядає на 10 років старше, но це таке)
-по друге: після 65 років людина не здатна працювати повний день (8годин)-не вистачає сил, треба після обіду поспати (тобто такий офіцер може "воювати" 3 години з ранку і 3 у вечері -по те, що планувати операції (якщо посада вище майора)-немає інтелекту(пам'яті), якщо 30 років в армії пробухав (про те що деякі офіцери не бухають? чув, але таких менше 1%)
«Хоча ця постанова спрямована на резервістів, привертає увагу підвищення призовного віку до 30 років, адже Росія може збільшити кількість чинних солдатів до трьох мільйонів, якщо хід війни в Україні зробить це необхідним, тому у Москві готові воювати ще два-три роки», — повідомили співрозмовники видання.
теоретично, може до 3 млн...по факту ні але якщо Китай візьме на себе всі обов'язки по забезпеченню такої кількості вс у рф були проблеми ще жовтні/листопаді з укомплектуванням "частково" мобілізованих 300-350т.
стаття для того щоб налякати Захід , чи налякати Зе? ЗСУ не налякаєш якщо Захід злякається і прискорить допомогу, то нехай так
Я зрозумів муху. Треба не «ображати цивільних» , щоб муха пішов під Токмак. Муха, виправляюсь. У мене для тебе вірш: «Муха , я тебе люблю, особову справу твою знайду» Чи ще треба пубертатні уколи, втрачені в дитячій медкнижці, повернути взад? Балуваний і вимогливий який! Успіх, чекай поповнення!! Летить вже!
про те що деякі офіцери не бухають? чув, але таких менше 1%)
Пілоти в міру)) інакше медкомісію не пройдеш. Особливо нове юне покоління не бухає. . Зовсім не по цій темі).
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 03 сер, 2023 09:17, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:"В Саудовской Аравии состоятся мирные переговоры по Украине, но Россию на них не позовут. Что известно" - https://www.bbc.com/russian/articles/cyd554ed0j8o. Цитировать не буду, рекомендую прочитать. Работа идёт большая, тяжёлая, перспективы туманные.
Заместитель министра иностранных дел Польши Павел Яблонский обратил внимание на чрезмерную эмоциональность заявлений украинских политиков и добавил следующее: «Мы руководствуемся политикой польских национальных интересов. Мы поддерживаем Украину настолько, насколько это отвечает польским национальным интересам. Так было и так будет всегда».
в нього, на хвилиночку, троє дітей (5,9 і 10 років) та велике (як на мене) господарство - 4 корови, свині, гуси, вулики з бджолами тощо. Живуть з жінкою окремо від батьків. Зараз вона одна з цим всим порається.
4 корови і далі можна не продовжувати у 90х мене була знайома родина з села(4км від міста), вони тримали 4 корови, з молока робили бринзу, мати українка, батько молдованин (3 синів старших, і донька) батько вставав о третій ранку, доїв корів і відавав пастуху мати з 8-14 на ринку продавала бринзу, потім у вечері батько доїв корів, до півночі робив бринзу і кожного дня одне й те саме (свиней не було, кури/гуси) це трималось до того, як мати не сповнилось 58-60років (почалися хвороби, тому що торгувати взимку навіть у критому корпусі(а ноги на кафелі при темп 5-10с), корів продали і бізнес припинився після 30 років торгівлі
ваш співрозмовник у поїзді-молода людина яка звикла до щоденної фізичної праці, це надає сили і на війні, тому що більшість воїнів там були і будуть з села (люди які не бояться праці), бо війна це брудна, важка щоденна праця (де гинуть люди і ллється кров, багнюка і сморід трупів, втрата побратимів і проблеми (кожного дня різні) мотивація у всіх одна
Там есть такая "украинская формула мира" из 10 пунктов. Большинство пунктов Ок, но 2-3 испугают даже посредниуов = репарации, вывод войск со ВСЕХ окупированых територий выдача военных преступников (ну допустим выдадут рассерженных патриотов гиркина и вагнеров полоховатей). Надеюсь на переговорах чуть протрезвлят украинских керманачей
Майдан - зло, вернуть законно избранную власть - Яныка и разоружение Украины - на другой стороне весов ) Ленин не зря придумал много стран, мужик с уязвленным самолюбием - самое договороспособное существо на свете, а не мстительный уебок, отвечаю ) я напомню, все области Луганская, Донецкая, Запорожская и Херсонская прописаны в конституции оркостана )
flyman написав:в нас тут ілюзії "захищаєм Європу", а не треба "захищати Європу", потрбіно захищати інтереси України, в України нема друзів/ворогів, є інтереси
Інтереси України в тому, щоб Європа давала нам 10000 снарядів на добу. Як цього добитися? Є ідеї?
зупинити контрнаступ, зробити 5 ліній оборони і сидіти чекати, коли пропливе труп ворога
Banderlog написав:нда. Короч всі хто тут, самі цього хотіли і всі на позитиві? якщо щось не так то видаляєм допис? А я представте собі тож в "палаті" , льогко контуженим дають 3 дня щоб прокапатись й одлежатись. Так от, нема тут особого позітіву. Замахались хлопці перти на міни під артою.
Тоже самое мне родственник пишет. "имя.. а нас кидают без арты без поддержки в шиурмы" Гробят пацанов
Чому Зеленський забув про санкції проти Портнова? Юрій Бутусов 3 серпня, 2023 четвер
На мене подав до суду Андрій Портнов — колишній заступник голови адміністрації президента Януковича, на якого 9 грудня 2021 року були накладені санкції США
Портнова, звичайно, нема в Україні, він не захищає Україну та не протидіє російській агресії, його інтереси представляють адвокати.
Як відомо, Портнов був одним з кураторів судової влади в Україні при президентах Януковичі та при президенті Зеленському. Два колишніх адвокати Портнова зараз є заступниками голови Офісу президента Зеленського, і Портнов офіційно відвідував Офіс президента, який "приймав його аргументи".
Очевидно, Зеленський і зараз "приймає аргументи" Портнова, тому що санкції проти нього наш президент забув ввести. Дивно, що наш найбільший союзник США ввів санкції проти Портнова, а президент України забуває це зробити вже півтора року. Не підтримує союзників у цьому питанні.
Саме завдяки такому "дахуванню" з боку Зеленського Портнов взагалі зберігає можливості виставляти з-за кордону претензії громадянам в Україні.
Хочу нагадати, що саме Портнов ліквідував у 2012 році військові суди та військову прокуратуру, допомагаючи Януковичу розвалити українську військову юстицію перед російським вторгненням.
І адвокат та партнер Портнова заступник голови офісу президента Олег Татаров зараз продовжує політику Портнова і не дає командуванню ЗСУ створити військову юстицію, військові суди, військову поліцію та слідство, попри реєстрацію відповідного законопроєкту у парламенті, та прямі вимоги від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та міністра оборони Олексія Резнікова.
Татаров та Портнов заважають нашому військовому керівництву посилити обороноздатність армії під час війни.
І все це їм дозволяє Офіс. А попутно Портнов вирішує свої особисті справи — наприклад, намагається судами "кошмарити" українських журналістів, які нагадують про відсутність санкцій проти нього.
Гроші у Портнова є, час є, він на дрони для української армії не збирає. Портнов впевнений, що поки Офіс Зеленського продовжує "приймати аргументи", ніякі санкції йому в Україні не загрожують.
Я офіційно звернувся до президента України та інших органів влади з запитанням, чому Україна не підтримує санкції США проти Портнова, та який орган влади несе відповідальність за відсутність цього рішення. https://espreso.tv/chomu-zelenskiy-zabu ... i-portnova