Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
beee написав:Да, со школами проблемы. Это верно. Потому я в ярграде и купил. Школа за забором сразу. Вторая в 100 метрах
Как вам место? Но там же кажется вообще нет придомовой территории. Где вы будете гулять с ребенком?
Придомовая там большая. Но купил я его только из-за пейзажной аллеи и Ярославова Вала Сегодня на самокате болте катался. Какой кайф. Извини, Виталий, ржал немного
Востаннє редагувалось Бетон в П'ят 01 вер, 2023 21:35, всього редагувалось 1 раз.
субъективно после борщаговки р-он Академгородок кажется Нью Йорком. кроме трамвая с борщаговки добираться в центр или к метро только на убитейших в хлам маршрутках или 56 автобусом на кольцевой. Трамвай там неплохой, новее тех что ездят с контрактовой. Если уже не убили.
Faceless написав:Ну, швидкісний трамвай на Борщазі ви ж оцінили як нормальну транспортну розв'язку Але загалом, імхо, по локейшену що Борщага що Троя десь на одному рівні,як і по контингенту.
Так, попрошу, скоростной трамвай - это мой кусочек Европы в Киеве, не обижать.
Перепрошую, не хотів зачепити. Сам не користувався, не знаю