pesikot написав:26-го рашисти вже катались у нас по кільцевій, а ти тільки переступив поріг військомат
Hotab написав:А хтось 8 років сидів в окопах поки ти заробляв на квартири
Відповім вам обом - запишіть, або краще зробіть собі тату на чолі В нас офіційно/по документах 8р. було АТО/ОСС!!! А в мене до військового квитка додавалась довідка, де чорним по білому пише - "придатний у військовий час"!!! Тобто у НЕ військовий час - я не придатний! Всім все зрозуміло?
А до тебе дійшло, що поки ти йшов до військомату, у нас рашисти вже по окраїнах катались ? До тебе дійшло, поки ти навчався, у нас вже не було єлектрики, води, зв"язку ? Мабуть, ні
Ми знаємо що написане у вікіпедії Але по вашій ссилці
Податкове зобов’язання — загальна сума податку на додану вартість, одержана платником ПДВ в звітному періоді (в складі вартості проданих покупцеві товарів, робіт, послуг) Податковий кредит — сума ПДВ, на яку платник цього податку має право зменшити податкове зобов’язання звітного періоду, визначена за правилами, встановленими Податковим кодексом України
І де в цьому визначенні вікіпедія згадує не платника ПДВ( роздрібного покупця) Не згадує То чим перший абзац правильніший від інших абзаців вікіпедії? Вам хочеться вірити що головний -цей
Пода́ток на до́дану ва́ртість (ПДВ) — це непрямий податок, який входить в ціну товарів (робіт, послуг) та сплачується покупцем
А реальний досвід підприємництва показує що головні ті які я виділив
sergey_sryvkin написав:Ну що ви таке кажете... Підприємець створив додану вартість - це ЙОГО прибуток. З доданої вартості він сплатив податок - це ЙОГО податок
ви серйозно? Ще один "знавець"? Податок підприємця - це податок з ЙОГО ПРИБУТКУ! А ПДВ платить споживач, той що купує товар. Це просто ази, тут просто нема про що сперечатися. І калькуляції типу за "за 110 купив, за 120 продав, ПДВ 20%, торгую в збиток" - це просто анекдот. Підіть почитайте книги по бухгалтерському обліку, щоб не соромитися. Все, більше на цю тему не буду говорити. Можете вважати далі, що всі податки, які ви технічно переказали в податкову зі свого рахунку, це ВАШІ податки. А фізичні особи не платять ні копійки податків, бо податки з зарплати - це податки з роботодавця, податки з покупок - податки з продавця, податки з депозитів - податки з банку.
Точно. І свідоцтва платника ПДВ треба всі анулювати, бо насправді платники ПДВ - це покупці! Бінго! Тягар з душі зняли у бізнесу Можете починати роздавати свідоцтва податкових агентів
pesikot написав:А до тебе дійшло, що поки ти йшов до військомату, у нас рашисти вже по окраїнах катались ? До тебе дійшло, поки ти навчався, у нас вже не було єлектрики, води, зв"язку ? Мабуть, ні
До мене не доходить - які притензії можуть бути до мене, коли я вже більше 1,5р. сприяю знищенню орків? Чому нема притензій до тих, які і досі дома на дивані шмарклі жують і повчають, як солдатам краще воювати?
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 09 вер, 2023 07:40, всього редагувалось 1 раз.
thenewepic написав:І калькуляції типу за "за 110 купив, за 120 продав, ПДВ 20%, торгую в збиток"
Ти бреши та не забріхуйся... Навіть в цьому прикладі 8% націнки... В мене не має товару з ціною без ПДВ Якщо я кажу купив за 110 і продав за 120 то це означає ____________Купив _____Продав____Сплатив_____Заробив Без ПДВ_____91,67_______100__________________8,33 ПДВ_________18,33________20________1,67______0,00 Всього з ПДВ__110_______120__________________8,33
Завжди кажу Перш ніж зубоскалити - подумай, розумнішим виглядатимеш.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 08 вер, 2023 23:16, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:А реальний досвід підприємництва показує що головні ті які я виділив
це не досвід а банальне не знання що таке ПДВ по природі і суті вами керує ну і ще плюс бажання собі ціну набити можете і далі надувати щоки - але таке проходить тільки с бабусями біля під’їзду. в мене відношення просте до таких людей - неуч.